There are no ads, please add some


Gametalk Ajax – Heracles: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Ajax start vanavond de competitie met een thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. Ajax – Heracles begint vanavond om 18:30 uur.Gerelateerde posts

36 reacties

 1. Indojood

  Zit nog in Japan dus dat wordt ’s nachts via een stream kijken. De volgende keer weer in het Johan Cruijff vak 428. Blij dat het weer begint.

  1. BobbyHaarms

   Geniet ervan gabber en doe voorzichtig. Ik ben er ook nog niet bij, hopelijk over 2 weken weer.

   Wat de wedstrijd betreft: gelijk laten zien wie er de baas is en hopelijk beginnen met een uitslag zodat we gelijk bovenaan staan in de competitie. Dat is echt veel te lang geleden!

    1. BobbyHaarms

     Zekers, even de F-Side op stelten zetten 🤗 Groeten aan je vrouwtje en fijne vakantie.

 2. Ajax 1

  Japan, lekker, mooie bestemming. Net terug v vakantie, dus wij zijn er weer bij. Zin in, meteen goed starten in de competitie.

 3. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Mooi competitie begin met Ziyech (62 eredivisie assists), Tadic (54 eredivisie assists) en Huntelaar (11 goals tegen Heracles zijn favo tegenstander).

  Dat kan alleen maar veel doelpunten opleveren! Succes mannen meteen maar even een signaal afgeven in de eerste officiele wedstrijd in Johan Cruijff Arena !

  1. Mr Ajax

   Zeker weer zin in het seizoen, al zou ik helemaal blij zijn dat het nu 1 september is en deze groep nog bij elkaar is! Wordt 2-0 vanavond

   1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

    Eens dan ben je even van dat fake news af😃hoewel vaak begint men dan al over winterperiode ……

 4. Vak 120

  Gewoon 3 punten pakken en met een goed gevoel naar dinsdag! Vanavond weer op mijn plekkie,lang geleden!!!

 5. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

  Over half uurtje de deur uit en lekker genieten van een mooie thuiswedstrijd met een sprankelende Ziyech en Tadic en naar ik hoop ook Eiting. De fabelachtige cross-pass van Veltman zullen we helaas nog moeten missen 😉. Litmanen is nu op weg naar de Bruna voor een nieuw turf schriftje voor het seizoen.

 6. JohnDoe77

  Prima, volgens mij neemt Donny vanavond de plek van Schöne over. Mooi middenveld zo, ze kunnen het tegen een redelijk eenvoudige tegenstander laten zien dan!

 7. Bert Betondorp

  Allemaal ongelijk. Ajax moet zich schamen. Voor eigen publiek zo’n vertoning.
  Goed begin? Nu half werk. Als dat woensdag ook zo gaat moet de directie toch eens nagaan of de trainer wel past?

Reageren is niet mogelijk.