There are no ads, please add some


Ronald de Boer keert terug bij Ajax als jeugdtrainer

Ronald de Boer keert terug als trainer in de jeugdopleiding van Ajax. Hij gaat aan de slag als individuele techniektrainer van de Onder 19 en Onder 17 en zal ook bij de jongere jeugd af en toe op het trainingsveld staan. “Tijdens de opbouw van de seizoensvoorbereiding, de eerste zes weken, fungeer ik als een soort assistent-trainer. Zo heb ik dat deze week al een keer bij onder 19 aan de zijde van John Heitinga gedaan”, zei de 48-jarige De Boer dinsdag tegenover Voetbal International.

Kenneth Perez moest van Ajax destijds kiezen tussen zijn baan als analyticus bij die zender en zijn functie als jeugdtrainer bij de club. Perez koos toen voor FOX Sports, waarna De Boer solidair was met zijn collega en ook stopte als jeugdtrainer. “Dat is nu geen item meer. Ik kan gewoon Ajax-wedstrijden analyseren bij FOX en daarnaast mijn werk in de opleiding doen”, aldus De Boer.

Gerelateerde posts

24 reacties

 1. JohnDoe77

  Kijk, goed nieuws! Een ECHTE Ajaxied die mee wil helpen de jeugd sterker te maken, dat is wat we nodig hebben. Welke Ronald en pakt die gasten aan!

 2. -buitenkantje rechts-

  Vreemd toch..nu is het geen probleem meer om beide functies te combineren..
  Wie zat er eerst wel in de directie van Ajax en nu niet meer…
  🤔

  1. AjaxKat

   Ik vind dat het voor (individuele) jeugdtrainers helemaal geen probleem moet zijn om af en toe bij een tv-programma aan te schuiven. Het geeft Ajax echt zoveel uitstraling op tv ook al hoeft Ajax zelf niet eens te spelen. Persoonlijk vind ik het fijn om een Ajax-gezicht te zien ook als ze zelf niet in actie komen. Als club straal je dan echt autoriteit uit.

   Welkom terug Ronald!
   En ik vind het niet erg als af en toe stiekum voor jou in de plaats je broer Frank op het veld bij Ajax staat.

  2. Johan-Marco-Franklin-Dennis

   Hahaha BR goede geoliede afspraak tussen jou en Indojood. Alleen jij heb verkeerde vraagstelling. Jij doelt op Dennis neem ik aan? Nou als dat zo is die heeft nooit in de directie gezeten😂😂😂maar eens dat was een fout van hem. Zie vorig topic 😂😂

    1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

     😂😂😂😂😂doorzichtig die Eug hoor hahaha humor vond ik de hint van je, ook al was die naar vriendje Dennis

  1. Finidi

   Inderdaad laat dat maar aan Kenneth over en trouwens laat die ook maar terugkomen dan😉💪

 3. a.p.

  goed bericht welkom terug en welkom thuis breng met jullie allen Ajax weer terug naar de top

 4. Zlatan4ever

  Leuk, maar meer ook niet.
  Laten wij ons focussen op Ajax1 onder leiding van Ten Hag wat dus afwachten is betreffende resultaat

Reageren is niet mogelijk.