There are no ads, please add some


Gametalk Standard Luik – Ajax: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Ajax speelt woensdagavond de heenwedstrijd tegen Standard Luik. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.  Standard Luik – Ajax begint woensdagavond om 20:00 uur.

 


Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official


Gerelateerde posts

54 reacties

 1. ajaxpers

  Onana
  Maz, De Ligt, Blind,Nico
  Etieng,Tadic, Frenkie (wat een middenveld!!!)
  Ziyech, kjh, Neres

 2. J18

  Weet iemand waar ik de wedstrijd live kan kijken vanuit de usa? Via horizon GO kun je alleen in NL kijken…

 3. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Kom op mannen via Luik en Kiev/Praag naar de echte steden in Europa ! Ik heb er zin in 👍

 4. J18

  Het is zeker een lekker middenveld! Ik zou alleen met zo’n belangrijke wedstrijd niet het hele elftal omgooien. Misschien Blind erin en Frenkie op de plek van Schone, maar verder lekker laten zoals het was.

 5. Roughrolf

  Vreemde aankondiging in het nieuwsbericht – de wedstrijd is toch dinsdagavond???????!!!!!!!!!!

 6. Wenen 1995

  App Horizon Go of Ziggo Go werkt gewoon in het buitenland (heb het de afgelopen weken getest in Portugal). Je moet echter wel via een WiFi verbinding kijken. Hopelijk lukt het jou ook.

 7. Wenen 1995

  Blijft raar om Donny vd Beek niet meer in de basis 11 te zien staan. Leidt hopelijk niet tot een vertrekwens in de winterstop of erger nog, de komende weken. Kom op, Donny, vecht je terug! Eiting overigens wel een openbaring.

 8. -buitenkantje rechts-

  ooh..en de wedstrijd is vanavond Henk..niet woensdagavond! Zou jammer zijn als je de wedstrijd mist..

 9. Bakkie

  Haha… Ik voorspel 1-2. En ik weet al een mooi plekje voor die tekening, mocht ik ‘m winnen: Aan de binnenkant van mijn prullenbak

 10. Bakkie

  Als Ziyech weg gaat hebben we Donny hard nodig!
  Maar inderdaad, zoals Carel speelde, kun je hem moeilijk wisselen… Vanavond eens kijken of hij een niveautje hoger ook aan kan

 11. J18

  Dat klopt Wenen 1995, heb ff opgezocht en blijkt dat je het in heel de EU kunt kijken. Heb dus ff vpn geinstalleerd en werkt nu prima 👍

 12. Mr Ajax

  Wordt 0-1 denk ik, en als jij hem
  Per ongeluk wint bakkie, koop ik jouw vuilisbak wel 👻

 13. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Mooi stukje over Huntelaar en zijn gedachtes over Ajax nu en voorrondes CL in Telegraaf. Ik ga ervan uit dat deze gigant er even 1 of meer inprikt komende twee wedstrijden 😄👍

 14. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Eens John, goede actie. Gelukkig komt Ajax terug op hun mening dat je een analisten rol niet kan combineren met een trainersfunctie binnen de jeugdopleiding.
  Het bijt elkaar niet en wij hebben weer de beschikking over veel voetbalknowhow voor de jeugd. Top!

 15. Indojood

  Hoe zou dat nou komen dat het nu weer wel mag? Rara wie er weg is. Oh ja, je vriendje Litmanen noemde Bergkamp ooit Dennis de Penis. Over het besmeuren van Ajacieden gesproken.

 16. Bert Betondorp

  Vanavond ben ik pas tevreden met een overwinning met een uitslag die makkelijk in de JC Arena kan worden afgemaakt. Als JKH de goals maakt des te beter, anders hebben we Sierhuis nog.

 17. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Je hebt gelijk Indojood, een van de mindere acties van Dennis Bergkamp, een waar ik niet blij mee was.
  Dus ? Is het dan maar meteen een sukkel? Nee hoor iedereen maakt fouten kerel. En dat ik en Litmanen mbt Dennis niet op 1 lijn zitten is ook al veel langer bekend. Maar goed dat je me er even op wijst. Shocking😂😂😂

 18. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Ik moet wel zeggen je info is niet helemaal correct. Perez mocht het niet bundelen die twee taken, Ronald wel. Ronald besloot toen solidair te zijn, wat ik me kon voorstellen. Ik was dus vooral niet eens met de inconsequentheid van de beslissing. Of beide wel of beide niet, geen onderscheid.
  Wat mij betreft beide wel en dat is dus nu hersteld

 19. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  En het blijft blijkbaar behoorlijk steken bjj jullie dat ik Litmanen een goede gast heb genoemd waarmee ik goed inhoudelijk kan discussieren over voetbal! Als dat betekent dat hij een vriend is prima hoor hahaha. Probeer dat ook eens met hem. Wie weet gaat dat mooie voetbalduscussies opleveren. Er zijn ook heel veel raakvlakken tussen jou en Litmanen. Bijv jullie mening over Bosz en Bergkamp! In ieder geval goed dat je weer terug bent man!

  Ik heb je bijdragen gemist en is nog gemeend ook😃👍je hebt er alleen soms geen kijk op 😂😂😂

 20. AB

  Jij schaart mij toch ook onder de vriendenkring 2.0? Wat totaal onjuist is. Verder kan Litmanen bij wijze van spreken heil Hitler roepen, jij blijft gewoon met hem over voetbal praten. Op ander topic BR “beschuldigen” van een “geoliede” reactie. Ook zo kinderachtigen dom. BR terechtwijzen dat Dennis geen directie functie heeft tereijl je dondersgoed weet wat er bedoeld wordt. Zelf heb je een hekel aan dat soort correcties maar je doet zelf volop mee. Kortom je bent nu een paar dagen terug met ongelooflijk veel tekst, veel zelf verheerlijking, foute conclusies en vervelend gedrag. Aanwinst voor het forum …… not.

 21. Kapstein

  Leuke opstelling weer hoor, maar de Jong zal achterin spelen en ik denk dat Schöne speelt en niet Blind vanaf de start. Tadic linksbuiten en Ziyech midden.
  Jammer dat we er maar 11 op mogen stellen.

 22. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  AB ik schaar jou helemaal niet onder 2.0, ergo je komt daar niet eens door de ballotagecommissie, geloof me maar😄. BR op ander topic is een dolletje naar hem. Kan hij wel hebben schat ik in zo niet jammer.
  Maar goed de heren Indojood en BR hebben (afzonderlijk) gelijk in deze. Foutje van Bergkamp wat nu herstelt wordt door Overmars en Sar. Oeps geef ik weer een compliment aan die heren………

 23. Iamsterdam2015

  Hmmm jammer Eiting zijn basisplek kwijt aan Blind. Frenkie schuift een linie op waardoor Eiting het slachtoffer is na vd Beek. Middenveld bestaat nu uit Schöne, de Jong en Ziyech.

 24. Iamsterdam2015

  Uiteraad bedoelde ik dat eitng zijn plaats kwijt is aan frenkie. Logisch dat hij speelt maar Eiting verdiende het ook.

 25. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Nou Kapstein Ten Hag is weer eigenwijs en heeft kleine aanpassing 😃

 26. AB

  In ieder geval denk jij van jezelf dat je lollig bent. Verder heb jij niets te vertellen over en geen verstand van 2.0. Net als van vele andere zaken waaronder Ajax maar dat is een understatement.

 27. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  2.0 interesseert me niks, jij begon erover. Ik zou zeggen vraag lidmaatschap aan en dan zal je zien of ik uit mijn nek lul. Ik ga nu even naar die mooie club kijken. Op naar de CL lijkt me belangrijker dan AB op 2.0 of niet

 28. AB

  Begon ik er over? Dementie? Problemen met korte termijn geheugen? Jij lult constant over 2.0 idioot. En ik wil GEEN lid worden van 2.0. Nooit. Dus maak ook geen verband meer daartussen want dat heb je reeds heel vaak gedaan simpel zieltje.

 29. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Kijk vier bijdrages naar boven, dan begin jij er toch over ouwe man? Ik heb het weleens over 2.0 maar NOOIT in relatie tot jou. Kan ook niet je bent geen lid klaar.
  Voor de rest botvier je frustratie daarover niet op mij af.
  En probeer te genieten van het Ajax van Ten Hag, Overmars en Sar 😄😄⚽️⚽️

 30. AB

  Ouwe man? Deze “ouwe man” laat jou alle hoeken van de kamer zien hoor, met 1 arm op mijn rug. Verder ……. lezen simpele. Ik heb het over jouw opmerkingen die je eerder hebt gedaan richting mij. Jij houdt alles bij dus het is simpel na te gaan of doe je dat ook selectief. Wat ik doe bij en met jou maak ik uit, niet jij.

 31. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Nooit heb ik jou in verband gebracht met 2.0. Kan ook niet je bent er niet op en je mag er niet op. Wordt vervelend weer die herhalingen. Je bent niet alleen een ouwe man ook nog een ouwe zeur
  Ik zet weer even punt achter je

Reageren is niet mogelijk.