Zeer jong Ajax verliest van FC Nordsjaelland

Ajax heeft jammerlijk met 1-3 verloren van een gedreven FC Nordsjaelland. De nummer drie van Denemarken was veel scherper dan Ajax en de jongelingen van Ajax konden elkaar niet goed vinden. Ché Nunnely, Hassane Bandé en Kaj Sierhuis werden door Erik ten Hag in de voorhoede gezet maar de verdediging van de Denen werd daar niet erg angstig om. In het begin van de wedstrijd wist Bandé de Deense doelman nog wel tot een redding te dwingen maar veel meer wapenfeiten wist Ajax niet naar voren te brengen. In de tweede helft werd Benjamin van Leer in het doel gezet en na een uur voetballen zakte hij even door het ijs. Een voorzet vanaf rechts werd door zijn fout simpel binnengelopen door Olsen. Bartolec en Rasmussen bouwden de voorsprong uit tot 0-3 maar Dean Solomons wist de eer te redden en bepaalde de eindstand op 1-3.

Related posts

45 Comments

  1. De Ajacied

   Idd ja
   Maar eigenlijk zegt het ook weer genoeg, even als afgelopen seizoen.
   Belooft weer niet heel veel goeds he
   ❌❌❌

  2. Wenen 1995

   Inderdaad, misschien dat Bande het seizoen start als basisspeler, de overige spelers zullen waarschijnlijk in Jong spelen.

    1. Ajax 1

     Inderdaad is dit jong ajax….de titel is correct. Zegt helemaal niets dit.

 1. Peter kopsterk

  Ach het zijn trainingswedstrijdjes. Je kunt het geen oefenwedstrijd noemen met een B- elftal. Heeft totaal geen nut.

  1. Ajax1958

   Heb je jezelf nu toch weer 5???gegeven, kopsterk s e i j s? Goed bezig?

  1. Moosie

   we hebben verloren WTF echt shocking. ….of toch niet?
   Verder alles goed ouwe?

   1. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

    Alles prima. Bij jou? Litmanen heeft hier weer flinke knip en scheerbeurt nodig.

    1. Moosie

     Ja gaat wel zal vanavond ff update sturen en kijk wel of ik vd week die 2 stumperds wat aandacht kan geven heb het te druk gehad ?

     1. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

      Die twee malloten (hoewel twee ….) hebben een plaat zo dik als Schipholtunnel voor hun harses. Doen alles waar ze van zeggen dat ze er een hekel aan hebben. Die Eug wil koste wat kost intelligent overkomen maar heeft zijn “supporters” merendeels uit de hoek waar men zich het minst verdiept in Ajax. Niks mis mee maar moet wel ff duidelijk zijn. Hij wil meelullen over Ajax maar zit er gewoon 99 van de 100 keer aantoonbaar naast en wil dat verbliemen met lappen tekst. Ik heb het weer ff gehad met ze. Later wel weer eens vol gas.

 2. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Ajax 2 verliest van nummer 3 Denemarken.
  Shocking…….dus niet. Hopelijk leren de jongens wat internationaal voetbal inhoud

 3. AFCA my World

  Duidelijk nog niet goed genoeg,mogen hopelijk groeien en invallen als de stand het toelaat om te wennen ! ⚽️

 4. vak411

  ik zie die spandoeken en hoor die liedjes van die kut kakkerlakken over Appie.. ben zo boos. achterlijk kut volk is het. wat een graf volk. de tering kunne. ze krijgen met die schuimbekken en ondertussen in 19 jaar slechts 1 keer kampioen. walgelijk… laag ….

  1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

   Ik heb het inmiddels gezien, respectloos wat daar gebeurd is. Je krijgt er tranen in je ogen van.

  1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

   Ik kijk even, goed dat jezelf in je kwaadheid corrigeert trouwens. Zal dus echt erg zijn als jij al zo link word

   1. vak411

    ja stom van me mensen.. liet me gaan. ik snap werkelijk niet dat je bewust een doek en verf koopt om een doek over Appie moet maken. nogmaals excuses allemaal..

    1. Voorland

     Inderdaad ziek maar bij ons kunnen ze er ook wat van. Spandoek over die rooie Mark en die pop van Vermeer. Geen aandacht aan besteden.

     1. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

      Dat is u net het probleem. Er wordt geen aandacht aan geschonken terwijl wedstrijden bij dit soort uitngen moeten wirden stil gelegd en spandoeken en de bijbehorende supporters moeten wirden verwijderd. Niets doen is geen optie.

     2. Voorland

      Ja, Gert-Jan, dat zouden ze op dit forum kunnen doen met dat groepje ruziemakende idioten hier. Stilleggen en bijbehorende personen verwijderen.

  1. KBouter

   Sneu dat je daar hier over zeikt..je weet het tokkie volk dus geef dat geen platform

  2. Moosie

   ik dacht dat wij afspraken hier hebben dat sommige zaken notulen done zijn seis is niet voor zweetvoeten van het forum geflikkerd dat je kwaad bent snap ik ben ik ook maar hier gaan ook mensen dood aan kanker vechten mensen tegen kanker dus zou fijn zijn als je iets inventiever bent in het bedenken van krachttermen

  1. Ajax1958

   @ Kbouter, Voor mij ook geen tikkie breed, tikkie terug meer. Niveau moet omhoog

 5. fjonkman

  Deze potjes zeggen eigenlijk niks, en vergeet niet dat dit Jong Ajax was met reserves van het 1e. Dan moet je niet gek opkijken dat je van Nordsjaeland verliest, die een sterke voorbereiding hebben. Laat die jongens maar lekker aan elkaar wennen, zodat ze er staan zodra de Jupiler League (oh nee, de Keukenkampioen Divisie) begint…

Comments are closed.