There are no ads, please add some


Reserves worden ingezet bij eerste oefenduel

Vandaag speelt Ajax twee oefenwedstrijden en zet voor de eerste wedstrijd de reservespelers in. Om 15:00 uur speelt Ajax in Putten tegen FC Nordsjaelland. De heren Lamprou,  Orejuela, Bakboord, Botman, Bakker, Ekkelenkamp, Nunnely, Bijleveld, Sierhuis, De Wit en Bandé gaan er volop tegenaan. Benjamin van Leer houdt de bank, die vol zit met jonge talenten, in toom. De wedstrijd tegen Steaua Boekarest zal om 19:00 uur in Hattem beginnen.


Gerelateerde posts

14 reacties

 1. Charka53

  Mooi laat ze maar lekker spelen we kunnen nog vaak genoeg nodig hebben.

  1. De Ajacied

   Blijf vreemd vinden hoor
   2 oefenwedstrijden op
   1 dag, wordt je nix wijzer van hoor.
   ❌❌❌

   1. Charka53

    Het is allemaal niet wat je zou verwachten en ik ben bang dat we op dezelfde voet verder gaan als vorig seizoen en daar wordt ik niet vrolijk van.

   2. Johan-Marco-Franklin-Dennis

    Klopt niet De Ajacied. Gedachte erachter is dat elk lid van de selectie evenveel trainings als wedstrijd minuten heeft in de voorbereiding. Ongeacht de uitslag, 1-3 inmiddels, is dat de voornaamste reden. Persoonlijk vind ik dit revolutionair en goed bedacht. Iig nog iets positief uit de performance coaches hoek van Wimpie Jonk. Dat moet ik ze nageven

 2. Wenen 1995

  Hopelijk zit er een positieve verrassing bij de reserves die van grote waarde wordt voor Ajax 1.

 3. rickert

  Wat een bedroevend slechte pot… geen enkele speler die goed speelt.

Reageren is niet mogelijk.