Ajax geeft nog aanvullende persverklaring over behandeling van Abdelhak Nouri

Ajax heeft op de eigen website een aanvullende persverklaring gegeven op de situatie rondom Abdelhak Nouri, omdat er veel vragen zijn ontstaan over de informatie waarom Ajax besloot een third opinion aan te vragen. “De genoemde nieuwe informatie betrof informatie in het verzoekschrift dat de advocaten van de familie hadden ingediend bij de KNVB,” zo valt in de verklaring te lezen. Eerder vandaag gaf Ajax al een persconferentie waarin het aangaf volledig aansprakelijk te zijn.

“Onder andere betreft dit een foto die de gelaatsuitdrukking van Abdelhak Nouri weergaf, en daarom nieuwe vragen opriep. Ajax had deze foto niet in zijn dossier. Deze bleek wel cruciaal in de beoordeling van de situatie,” valt verder te lezen. “Verder bevatte het verzoekschrift een nieuwe lezing van de manier waarop de gegevens van de hartslagmeter moesten worden geïnterpreteerd. Die lezing kende Ajax niet en riep vragen op die de club voor een third opinion wilde aanbieden.”

Related posts

16 Comments

 1. -buitenkantje rechts-

  Ik heb het ook in onze Ajaciedenapp al gezegd.. Eigenlijk heb ik hekemaal geen zin om dit soort dingen te lezen van kemphanen die over het ziekbed van Appie elkaar proberen te bestrijden. Het bezoedelt mijn herinnering aan Appie die ik koester.

 2. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Ajax doet er goed aan om dit te verduidelijken. Net een interview met een familielid bij Jinek. Ik vind dat een oprechte man die ondanks kritiek op “nieuwe informatie” ook heel veel warme woorden had voor aanpak Edwin vd Sar vandaag.
  Ook zijn ze te spreken over hoe Ajax eea wil gaan aanpakken tot en met in amateur voetbal aan toe om dit nooit meer te laten gebeuren.
  Ajax en familie Nouri trek aub samen op. En wees open en eerlijk naar elkaar, binnenskamers! Sterkte iedereen

  1. Litmanen

   Eens Eug. Binnenskamers oplossen en een vriendelijk verzoek ook aan Mr Beers om zelfs nu nog de discussie te willen aangaan.
   Vast staat dat er fouten zijn gemaakt. Dat hoeft niet nog eens tien keer uitgebreid in de pers te worden uitgemeten.

   Respect voor Appie, dat lijkt me het allerbelangrijkste.

    1. Ajax1958

     @Neppie, je hebt wel opvallend veel tijd om hier te reageren en op de vreemdste tijden. Heb je weinig te doen op juridisch gebied, of denk je nu bij jezelf: “Shit, wat voor doms heb ik nu weer gezegd over mezelf”. Wees gewoon eerlijk en zeg dat je afdelingshoofd ben van de groente afdeling bij de aldi.

   1. Ab (the nice, but realistic, one)

    Nogmaals het verzoek Ajax niet zo op te hemelen.

 3. Voorland

  Heb toch het idee dat Ajax met haar rug tegen de muur kwam te staan en onder druk overstag is gegaan. Bijna een jaar na dato met nieuwe feiten komen klinkt niet echt geloofwaardig. Iedereen die het gezien heeft weet nog dat het wel eeuwen duurde voordat er actie werd ondernomen.

  1. JohnDoe77

   Precies mijn punt in het vorige onderdeel. Dit draait alleen om geld, niet meer om Appie, triest.

  2. KBouter

   Juist een jaar na dato gaat het spelletje beginnen. Om van te kotsen..verder wil ik het er niet meer over hebben en koester ik de beelden van Appie

Comments are closed.