VI; ‘AS Roma richt vizier ook vol op Ziyech’

Nu Roma een akkoord heeft bereikt met Ajax over de transfer van Justin Kluivert hopen de Italianen nog een Ajacied binnen te halen: Hakim Ziyech, zo meldt Voetbal International. De nummer drie van Italië heeft het vizier vol gericht op de international van Marokko. De 25-jarige middenvelder staat bovenaan het verlanglijstje van AS Roma.

Ziyech heeft eerder al aangegeven te willen vertrekken bij Ajax, omdat hij zegt toe te zijn aan een stap hogerop. In Rome ligt voor hem een contract voor vijf jaar klaar. Als de clubs er uit komen is de verwachting dat de transfer na het WK rond gemaakt zal worden.

Related posts

27 Comments

  1. Jimmy1971

   Ik ben het eens met deze bedragen maar het gaat rond de 30 miljoen worden, ben ik bang!

 1. Wenen 1995

  Hopelijk speelt Ziyech een super WK! Daarna zeg ik “Show me the money” ?

 2. Iceman

  Juist gewoon dokken. We zijn geen waren huis en onze spelers zijn niet afgeprijst dus even lappe met die flappen. Succes Ziyech ik gun het jou meer dan die Geld Wolf. Bedankt voor de Ajax jaren.

  1. Bakkie

   Ik ook, bovendien vind ik AS Roma en de Serie A goed bij Ziyech passen. Kluivertje gaat het erg moeilijk krijgen daar

 3. Mijn Club

  45 – 50 mln. Alles daaronder vind ik slecht commercieel management. Wacht anders lekker tot die Engelsen gaan bieden en maak niet als een blind paard direct een deal met de eerste geinteresseerde Italiaanse club. Zó dom!
  18 mln voor Kluivert (no uno talent del mundo): véél te weinig. Alleen voor de naam en merchandising is ie al meer waard. Slecht onderhandeld dit, en hopelijk wordt het met Ziyech nog enigszins goedgemaakt!

  1. Mijn Club

   Trouwens, na Ziyech écht NIEMAND meer laten gaan, hoogstens een reservespeler. Daarnaast is het absoluut wenselijk om een zeer goede vervanger voor Ziyech binnen te halen, omdat de selectie momenteel niet kampioenswaardig is. Ajax MOET kampioen worden. Er mogen géén excuses meer zijn komend seizoen én de seizoenen hierna! Met het kapitaal dat we hebben moet je het Bayern van NL zijn en blijven.

  2. De Nees

   Ajax zou vol voor Mason Mount moeten gaan, eigenlijk nog liever dan Tadic. Plus zoeken naar een echte werker/ controleur op het MV.

   1. Mijn Club

    Maar die is ook nog erg jong en zal ws wel weer worden uitgeleend aan Vitesse

   2. Mijn Club

    NEES: Ik hoop dat Siem zijn oude Ajax vorm gaat terugvinden van in de kampioenswedstrijd tegen Twente. Dat jaar dus. Dan is hij een echte meerwaarde met zijn scorend vermogen.

   3. De Nees

    Neh, Siem is geweest is in alles te traag, was ook te lang uit de roulatie en zelfs nu hij een paar jaar fit is komt ie niet meer op niveau. Mount ook niet willen huren maar kopen, zal lastig worden met Chelsea maar is een schot voor de boeg waard. Een nieuwe sterke controleur vind ik ook echt nodig, Schone beloopt het niet meer.

    1. Mr Ajax

     Ziyech pas verkopen als wij een vervanger hebben, makkelijk zat toch!

    2. De Nees

     Dat ook ja Mr Ajax, maar Ziyech raken ze wel kwijt zeker na een WK, daarna vol inzetten op een goeie creatieve MV. Mss beetje vloeken in de kerk, maar als controlerende MV vind ik v Ginkel niet een zo gek. Niet dat het veel uitmaakt maar was vroeger Ajax fan, nu moet ie voor de buhne wat anti-ajax doen maar what the ef.

     1. Mr Ajax

      Van mij mag die komen nees, al is het alleen maar omdat die dan niet meer bij pisvee speelt

 4. AFCA my World

  50 miljoen en door, salarisplafond omhoog om een topper binnen te halen,ze zijn er maar niet goedkoop ! ⚽️

 5. Hazez

  Ziyech zal een groot gemis worden als hij verkocht word hij en de ligt zijn wel de enigste die een stap hoger aankunnen

 6. Peter kopsterk

  Als kluivert met 1-jarig contract 18 miljoen oplevert dan mag Ziyech zeker 60 miljoen opleveren. Die heeft volgens mij nog een 3- jarig contract.

   1. ems

    Hij past wel in Italie, in de voetsporen van Pirlo ( of overdrijf ik nu…)

 7. Iamsterdam2015

  Ajax zal er slim aan doen onderhandelingen op te schorten tot na het WK. Ff de prijs opdrijven??

 8. Zlatan4ever

  Kluivert jr. is een geldwolf maar Ziyech is een “aanstellerig” mannetje. Dus ondanks de zo geroemde “kwaliteiten” inpakken en wegwezen.
  40 miljoen zou leuk zijn

 9. JohnDoe77

  Dat wordt € 50mln dus. Hij heeft -in tegenstelling tot Justin- het team op sleeptouw genomen en was serieus goed! Dus lappen!

 10. Mr Ajax

  Ja klopt de nees, van mij mag die komen, al is het alleen maar omdat die dan niet meer voor pisvee voetbalt, als van ginkel een echt ajax hart heeft, doet die dat voor ons!

Comments are closed.