VI: ‘AS Roma akkoord met Ajax over transfer Kluivert voor 18 miljoen’

Voetbal International weet te melden dat AS Roma en Ajax een akkoord hebben bereikt over de transfer van Justin Kluivert. De verwachting is dat de 19-jarige vleugelaanvaller op korte termijn al zal worden gepresenteerd in de Italiaanse hoofdstad. Met de transfer zou een bedrag gemoeid zijn van 18 miljoen euro. Kluivert zal, volgens VI, in Rome een contract gaan tekenen voor vijf jaar.

Kluivert aasde al langere tijd op een transfer, nadat hij zijn contract bij Ajax, doorlopend tot medio 2019, niet wilde verlengen. Meerdere Italiaanse clubs waren in de markt, maar AS Roma was direct al concreet.

Related posts

40 Comments

  1. vak411

   voor een snotneus van 18 met 3 goede wedstrijden in de benen een prima bedrag. hopelijk ook mooie Doorverkoopclausule

 1. Wenen 1995

  Wat een domme keuze van meneer Kluivert jr! Had toch minimaal een jaar gewacht, uilskuiken!

 2. Iceman

  Haha dat wordt bank verwarmen en later de tribune en dan zien wij hem over vijf jaar in de jupiler Leage bij Den Bosch of zo….. Geld wolf.

 3. Stephanafca

  Ben benieuwd of kluivert die andere 141 miljoen zelf bij legt. Hij zou ajax 160 miljoen opleveren zei die toch?

 4. TijmenSH

  Hopen dat hij over een paar jaar op zijn knieën hier terug komt na alleen maar bankzitten.

 5. Forever nr14

  Doei misselijk over het paard getild ventje! Ik hoop dat blaren op je verwende reet krijgt daar op de bank.
  Vies ettertje bah. Zo klaar met dit rotjochie

 6. Mijn Club

  Hét no uno toptalent van de wereld verkocht voor onder de 20 mln. Wellicht en ws komen er een aantal mln bij door CL en als ie aan spelen toekomt. Ik vind het echt te weinig.
  Benieuwd voor welk zakgeld Ziyech naar Rome vertrekt. Ze vragen tussen de 40 en 45. Dan zal het wel 25 zoiets gaan worden. Met 45 kan ik leven. Met 40 begin ik mijn wenkbrauwen al te fronsen, onder de 40 ga ik met witte zakdoekjes zwaaien. Kom op zeg: de gemiddelde voetballer wordt tegenwoordig in Engeland al gekocht voor 50 – 70 mln. Mocht Kluivert echt gaan doorbreken, levert ie al snel 100.000 mln op, zeker met zo’n achternaam.

 7. Jan74

  Hij was toch niet meet te houden. Jammer ben bang dat die op de bank terecht komt rn we weer een talentvolle voetballer kwijt zijn die niet aan dprlen toe komt.

 8. Charka53

  Justin veel geluk met het tellen van je euro’s want anders heb je daar toch niet te doen

 9. Ajaxfoort

  Misschien had hij beter kunnen wachten inderdaad. Maar als voetballer moet je wel het ijzer smeden als het heet is. Kijk naar Dolberg. Kon vorig jaar weg voor 50 miljoen. Moet nu maar afwachten. En kluivert heeft duidelijk geen Ajax hart. Dus prima dat ie gaat.

 10. El Salvador II

  Zijn moeder zal hem dagelijks in de buggy naar de training brengen. Luiertas mee, speen in de mond. Als Justin op de opvang zit, kan moeders gaan shoppen.

 11. david1984

  lekkerrrrrrrr laten gaan je moet maar denken dat het verstand kom met de jaren en zo lang hij achter zó n randdebiel van een pizza bakker blijf lopen komt er niet veel v terecht maar dan nog Justin ik hoop dat je het ga maken daar maar veel vertrouwen heb ik er niet in succes

 12. thebig127

  Volgend jaar weer een transfer. Krijgen we weer een flinke opleidingsvergoeding ?

 13. Piewww

  Lekker bankie warmhouden krijg je ervan als je alleen maar aan de poen denk.

 14. Charlie2011

  We zouden allemaal die 1,5 miljoen pakken. Het is nu alleen omdat we allemaal een ajax hart hebben. Succes kluivert jr. hopen voor het nl elftal dat je meters maakt om een topper te worden. Al heeft de geschiedenis uitgewezen dat op jonge leeftijd weg te gaan. Niet helpt op van persie na.

  1. Prinsengracht

   Nee hoor. Spreek voor jezelf. Zo veel meer krijgt hij bij Roma ook weer niet. Hij neemt een enorm risico. De enige die echt blij is, is Raiola.

Comments are closed.