There are no ads, please add some


Ajax belt Kluivert op vakantieadres, transfer naar Roma bijna rond

Justin Kluivert lijkt zo goed als zeker te verkassen naar AS Roma. Nadat eerder deze week bekend werd gemaakt dat Ajax een bod van tien miljoen had afgeslagen lijken beide partijen elkaar toch gevonden te hebben en is Kluivert door Ajax telefonisch ingelicht over de gang van zaken.

Naar verluidt is de transfersom bepaald op twintig miljoen euro en zal door bepaalde bonussen uiteindelijk uitkomen op 25 miljoen. Kluivert was op vakantie in Spanje, toen hij door Ajax werd opgebeld dat een akkoord aanstaande is. Roma wacht nog op de definitieve ‘ja’ van Ajax. Kluivert heeft na het nieuws direct het vliegtuig gepakt naar Nederland en is daarna met zaakwaarnemer Mino Raiola vertrokken naar Rome, waar hij zijn handtekening moet gaan zetten onder een vijfjarig contract.

Bron: La Gazetta Dello Sport


Gerelateerde posts

63 reacties

  1. BobbyHaarms

   Ik hoop toch echt dat dit niet waar is Jood. Als ik Ajax was gaf ik hem echt niet zijn zin maar hield ik hem aan zijn contract. Dit verdient die Kluivert niet..

   1. jood84

    zo denk ik ook Bobby, maar ik weet dat het Ajax bestuur meer van geld houd dan van voetbal helaas. ik had hem ook aan zijn contract gehouden en lekker bij jong Ajax laten meetrainen. maar Ajax wil denk ik sparen tot ze een miljard hebben en er niets mee doen🤔

    1. BobbyHaarms

     Zyech. Daarna Onana en De Ligt. En het bestuur trekt weer een denkbeeldige lange neus en houdt zich weer niet aan zijn woord.

     1. jood84

      leer er maar vast aan wennen BobbyHaarms. want dat “klasse bestuur” zit daar alleen maar om geld te verdienen en de club te verkloten

     2. hansjmn

      Dat is maar gedeeltelijk waar! Prestatie van Kluivert is nog maar pril en wisselvallig, maar vooral negatief . Alsof hij de grote man is, de beste van Ajax. Nou nog lang niet en is maar de vraag of hij dat wordt. Weg er mee er zijn betere in de jeugd.

   2. M800M

    Er moet een team met winnaars gesmeed worden, en ondertussen moet er een mentaliteitsprobleem opgelost worden. waarom dan een ongemotiveerde, storende egotripper als Justin daarbij in de buurt houden? Met de kans dat zijn mentaliteit overslaat op de andere spelers. Nee bedankt, gewoon die 25 miljoen cashen en dan hoeven wij de naam Justin Kluivert hopelijk voorlopig niet te horen. Helemaal klaar met dat ventje.

    1. BobbyHaarms

     Ik ben ook klaar met Kluivert. Maar je gaat hem toch niet belonen met zijn zo gewenste transfer? Gewoon net zo behandelen als Boilesen dat verwende joch!

     1. M800M

      Zie het niet als een beloning voor dat jong maar als een kans om van hem af te zijn en daarbij ook nog eens een smak geld te verdienen. Begrijp je afgunst richting justin maar als je hem aan zijn contract houdt moeten we het komende jaar steeds berichten lezen hoe oneerlijk justin wel niet behandeld wordt en hoe gemeen hij het wel niet vindt. Niemand zit op die onrust te wachten. Daarnaast was boilessen een outsider, justin is met veel andere talenten opgegroeid bij ajax en is ook buiten de club met ze bevriend. De kans dat hij die anderen negatief beinvloed is te groot.

   3. Kevke87

    Hoi BH. ik lees je meningen vaak op de app en je bent vrij actief. over het algemeen ben ik het met je eens. ik merk alleen dat je het in het geval van Kluivert erg lang en negatief uitlaat. Ajax is toch uiteindelijk die de beslissingen moeten nemen omtrent de spelers, Kluivert in dit geval. Hoe hij zich opstelt, aan het einde van de dag is het zijn leven en de keuze van hem en de personen rondom hem. Aan Ajax om hier juist professioneel mee om te gaan. zoals jij je de laatste weken uit, lijkt wel alsof je hem niet gunt. los van het feit of hij nou wel of niet goed bezig is. Ajax dient zich te allen tijde professioneel op te stellen en dit niet persoonlijk op te moeten. (moeten juist af van de koude, kille imago vind ik) maargoed, maak je niet zo druk om hem joh, is wat ik eigenlijk wil zeggen hahah 😉

    1. BobbyHaarms

     Haha je hebt gelijk Kevke, ik gun het hem echt niet na deze hele soap. Het geeft een vrijbrief voor anderen om de kont in de kribbe te gooien als het erop aankomt. Ik hoopte vooral op een duidelijk statement van Ajax, zeker nadat er gezegd is dat er niemand verkocht wordt. Maar ik vrees al met al toch een kleine leegloop.

     1. Kevke87

      nee daar was je al meer dan duidelijk in hahah, we zien het wel. we hebben nog een laaaange zomer te gaan

   4. Vak 120

    Ik snap je antwoord bobby maar laat lekker gaan…einde carriere voor hem! Daar horen we nooit iets meer van!

    1. BobbyHaarms

     Dat zou zijn verdiende loon zijn Vakkie 120. Hij zal het trouwens vast nog zwaar genoeg krijgen in Italië met zijn getinte huidskleur.

     1. Mr Ajax

      Blij dat dit geouwehoer afgelopen is, doei justin, tijd voor toppers en talentjes die vol voor Ajax gaan!!

 1. rickert

  Mooi nieuws, op naar de selectie van volgend jaar. geen rotte appels! Dag Justin

  1. Bakkie

   Vooral geen spelers die met Raiola zaken doen… Dit gaat altijd fout, ben in ieder geval blij dat Ajax nu ook stelling heeft genomen tegen het gedrag van Raiola.

 2. Iedereen heeft een mening

  volgens mij was het Edwin Evers die Kluivert belde 🤡🤡🤡🤡

 3. Ptr

  Iedereen seizoenkaarten weer verlengd en de SALE begint weer.
  Uitgekookt zooitje is het in de Directie.

 4. Ab

  En wel blij eigenlijk dat ik komend seizoen niet naar hem hoef te kijken in het JC stadion.

 5. AFCA my World

  Prima toch, hoor je nooit meer wat van,hij is te licht voor die zware gemene verdedigers,daar moet je een vent voor zijn, niet een over het paard getild jochie van een paar turven hoog ! Tot nooit meer weerziens ! ⚽️

 6. Mijn Club

  Ergens hoop je dan dat ie daar nauwelijks tot niet speelt. De andere kant van het verhaal is natuurlijk dat ik ook weer wil, dat er een nieuwe supergoede RB voor het nationale team is. Beetje dubbel. Rotte appel is ie zeker momenteel. Hoop wel dat hij de enige topper is die verkast. Nou ja, Ziyech zal uiteraard ook vertrekken, maar naar ik aanneem voor minimaal het dubbele tot zo’n 50 mln.

 7. thebig127

  Van mijn part ieder jaar een andere club voor hem. Dan krijgt Ajax de komende paar jaar telkens weer een opleidingspercentage 🤩

 8. Valentino

  Hebben we geen andere foto van hem. Kan die schijnheilige kop op een Ajax shirt niet meer zo goed verdragen.

 9. Koning Haarms Wolfs

  En nu oprotten met dit kutjong. Niets meer melden over dit klootzakje. Opdonderen!

 10. Forever nr14

  Hoe kan de redactie dit misselijk mannetje nog afbeelden hier, vuil gluipertje. Opzouten en ga maar elders het logo wat je verloochend zoenen, hoop dat het niks met je word. Rot snot jong

  1. Jeroen68

   De redactie moet zijn foto plaatsen met een groot zwart kruis er overheen. Tot ziens Kluivert.

 11. Basisspeler

  Hij loopt braaf mee aan het handje van Mino. Zou Mino hem ook een verhaaltje voorlezen voor het slapen gaan?

 12. Charka53

  Als hij dan toch zo graag wil laat hem dan maar gaan en voor zijn prestaties was het niet beter dan Younes dus Justin veel geluk daar in Italië en neem een kussentje mee tegen de doorzit plekken.

 13. Zlatan4ever

  Eindelijk verlost van die Pannekoek ! Wat een sukkel
  Hopelijk gaan we nooit meer iets van hem horen. Niet via Roma maar zeker niet via het nederlands 11-tal

 14. Will78

  Wegwezen en tot ziens 👋🏻 kunnen alleen maar mensen gebruiken die WEL voor ons aller Ajax willen voetballen

 15. Lingeling

  Totaal oneens met alle bittere reakties. Hij heeft Ajax niks misdaan, was een potentiele topspeler maar nooit echt wat laten zien. Dan pak je ‘maar’ 20 mio omdat Ajax gewoon niet tijdig zijn contract heeft verlengd. Kennelijk vond Ajax het niet de moeite waard dus gewoon handel dit. Ik hoop wel dat hij slaagt, zou goed zijn voor Oranje EN voor Ajax want dat geeft Ajax de reputatie goeie jonge spelers af te leveren. Kom op jongens, beetje lange termijn denken:)

   1. Lingeling

    Nee zeker niet alleen maar ajax als ze hem echt hadden willen houden zou een beter bod eerder gedaan moeten hebben. Maar Kluivert heeft te weinig zelfreflectie gehad. Als zijn vervangers goed zijn hoor je hier niets meer over.

  1. Teuntje

   Mee eens, Lingeling. Snap ook helemaal niets van die ongelooflijk harde en bittere reacties. Eerlijk? Als ik ergens anders heel veel meer geld kan gaan verdienen, zouden mijn benen ook zwak worden.
   Ik hoop, in tegenstelling tot velen hier, dat Kluivert wel slaagt. Goed voor het NL team.
   Ik blijf erbij als Ajax een trainer voor de groep had staan die respect af zou dwingen en een goeie band met z’n spelers had, Ajax een bestuur zou hebben die goed contact met de spelers heeft er geen leegloop zou zijn.
   Ajax is geen warme club meer mensen, wen er maar aan!

 16. Dagrump

  @ J Kluivert als je dit leest!! Jammer dat je geen Ajax bloed hebt zoals je Pa. Je had een hele grote kunnen worden bij ons mooie Ajax!! Stiekem hoop ik dat je het gaat redden daar maar ik zie het donker in voor je!! Succes en bedankt voor die 3 leuke/ goede wedstrijden die je hebt gespeeld. Zou zo maar eens kunnen dat je meteen verhuurd gaat worden of op de bank beland. Je kunt nog altijd aansluiten bij het 2de of 3de van Roma😜. Dan moet je het qua postuur wel redden hoop ik voor je

 17. Wim Hobe

  Pffff, komt er eindelijk een einde aan dat bijna dagelijkse gezeik rond die snotneus! Voorlopig zullen we niet veel meer van hem horen en al helemaal niet zien want BANKZITTERS komen hiet in aanmerking voor Oranje!!!

 18. Koning Haarms Wolfs

  Sorry dat ik het zeg, maar ik hoop dat zo’n ouderwetse verdediger hem compleet doormidden zaagt. En dit is het laatste dat ik zeg over dit klootzakje….

  1. Koning Haarms Wolfs

   Toch niet het laatste….ik hoop dat ze Italié dat joch helemaal slachten… en dit is echt het allerlaatste, dat ik over deze kwal zeg. Weg met dit kwalletje.

 19. JohnDoe77

  Dat zei ik een tijdje terug al… doei, graag geen berichten meer over deze hotshot!

 20. ems

  Veel geld voor zo een verwend joch, maar toch hoop ik dat hij na een paar zware louterende jaren en 10 kg spieren extra ons gaat verrassen

 21. wieiswie

  Ik hoop dat ie daar de bank warm mag houden met ze zogenaamde Ajax hart‼️

 22. Stephanafca

  Misschien moet Ajax zo’n speler tegen zichzelf in bescherming nemen, en de speler gewoon nog aan zn contract houden. Misschien dat hij in de loop van het seizoen beseft dat hij nog niet klaar is voor een stap naar het buitenland, en beseft dat hij anders op de bank had gezeten bij bv as roma.

 23. Ajaxbest

  Ga toch weg met dit klein ventje met geen manieren en hoop dat dit de laast nieuwse is over deze kleine rot ventje Is we worden er moe van elk keer keer weer bericht te lezen over deze klein vente. Te lezen die geen manieren heeft . Ik hoop dat ik goed bericht gescheven heb .ik heb vandaag te veel op 😂🤣🤪

 24. Kingkong

  Blij dat er eindelijk een einde komt aan deze soap , maar 20 mln is te weinig.

 25. Ajaxfoort

  Ik denk dat dit het beste is voor alle partijen. Hem behouden zou inhouden dat je elke tranferperiode weer hetzelfde gezeik zou krijgen. Kluivert is een goede speler, maar niet onmisbaar. En ik vind: Bij Ajax moet je willen spelen. Je hart moet er liggen. En dat was bij Justin duidelijk niet het geval.

Reageren is niet mogelijk.