‘Alleen nog spelers jonger dan 23 jaar vanaf komend seizoen in beloftenteams’

Komend seizoen mogen beloftenteams alleen nog spelers gebruiken die jonger dan 23 jaar zijn. Dat zijn alle clubs overeen gekomen, zo meldt Voetbal International-journalist Stef de Bont op Twitter. Oudere spelers boven de 23 uit het eerste elftal die wedstrijdritme nodig hebben zullen vanaf komend seizoen op een andere manier aan hun ritme zien te komen.

Related posts

26 Comments

   1. Peter kopsterk

    Hadden ook moeten besluiten dat de beloftenteams op vrijdag spelen. Ben je van dat gezeik af dat ze op maandag voordeel hebben.

  1. HURBIE

   Off topic
   Is de 72 uur voor Maggalan nog niet voorbij??????
   Anders doorschakelen

 1. Iedereen heeft een mening

  Had ook graag gezien dat al het kunstgras eruit ging.

  1. jood84

   laatst las ik een stuk over de eredivisie dat ze voor 2022 niet meer op kunstgras mogen voetballen. clubs die promoveren vanuit de JL moeten dan hun kunstgras vervangen op koste van de eredivisie clubs (initiatief kwam van Ajax/010 en de lampjes) ze maken er een potje voor zoals ik begreep.

    1. jood84

     het liefst voor 2020.. maar voor sommige clubs was dat economisch niet haalbaar dus die mogen tot 2022 maar dan moet het toch echt weg zijn

 2. Finidi

  Goed gedaan, het heet toch ook beloftenteam dus geen ouwe lullen erin om tevreden te stellen of ergo te straffen ?

 3. Zlatan4ever

  Een beslissing waar iedereen kan mee leven(behalve Sjakie dan,die zou het liefst ook af en toe met de beloften meespelen)
  ????✡️???

 4. JohnDoe77

  Prima afspraak! Ze hadden ook kunnen afspreken hoeveel spelers je maximaal gedurende een seizoen mag inzetten!

 5. Mijn Club

  Vrij logisch. Misschien een goed idee om af te spreken dat er in de eredivisie ook ggen spelers mogen rondlopen van ouder dan 25. Hoeven we maar een paar spelers te verkopen, eventueel 1 dispensatiespeler (Schöne). In dat geval worden we misschien wel een keer kampioen?!

  1. Mijn Club

   Maar ff serieus, het komt de eerlijkheid wel ten goede, want het natuurlijk raar als Siem of Joël na herstel van een blessure bijv een aantal wedstrijden meedoen en daarna weer niet. Prima dus.

 6. Peter kopsterk

  Die gaat niet komen. Moet teveel salaris hebben. Die gaat naar arsenal.

 7. Koning Haarms Wolfs

  Goede beslissing. We hebben veel goede jonkies, dus in 2019 weer kampioen. Mooi man!

Comments are closed.