Verkoop passe-partouts CL van start

Ajax begint in de derde week van juli met de voorrondes van de Champions League en daarvoor kun je nu een passe-partout aanschaffen. De zogenaamde blinde passe-partout is tot en met 18 juni verkrijgbaar en je krijgt tien procent korting op de prijs die al start vanaf 27 euro. Men kan 1 passe-partout aanschaffen per seizoenkaart. Klik hier om een passe-partout aan te schaffen en klik hier voor de overige informatie.

Related posts

4 Comments

  1. JohnDoe77

    Neem toch aan 10% korting op een al heeeeel scherpe prijs? Laatste jaren zijn die voorrondes drama en verkoopt men de “sterren” nog net even voor het seizoen start!

  2. AFCA my World

    Uiteraard gaan we er weer voor,pak de vakantie wei in een andere tijd, nu dus groeten vanuit mexico ! ⚽️

Comments are closed.