‘Raiola bereikt akkoord met AS Roma en legt bal bij Ajax’

Mino Raiola heeft een akkoord bereikt met AS Roma over de transfer van Justin Kluivert naar de Italiaanse club, zo weet Gianluca Di Marzio woensdagavond te melden op Twitter. Raiola was woensdag in Monte Carlo om te praten met Monchi, technisch directeur van Roma, en tijdens dat gesprek zou de basis zijn gelegd voor de transfer van Kluivert.

Het woord is nu aan Ajax en het is al algemeen bekend dat Marc Overmars de vraagprijs heeft bepaald op vijftien tot twintig miljoen euro. Volgens Di Marzio gaan Ajax en Roma volgende week in gesprek over een mogelijke deal. Woensdagochtend liet Kluivert nog weten dat hij een langer verblijf bij Ajax ook niet uitsluit maar dat er er wel spannende momenten zitten aan te komen. (zie eerder bericht)

Bron: Twitter

Related posts

68 Comments

 1. SarAjax

  Ga maar kluivertje, ga maar. Ga niet janken als iedereen je zometeen vergeten is. En je nummer zoveel wordt die ook niet maar een klein beetje in de buurt kwam van het niveau van zn vader.

 2. a.p.

  dag Kluivert het ga je goed, maaaarrr jouw Ajaxtijd is echt einde en ik hoop je niet meer te zien als Ajaxspeler. jammmeerrr dat ik zo moeten praten vooraf had ik niet gedacht dat je zo een figuur bent

 3. Zlatan4ever

  Tot op het laatst een “eng” ventje. Vandaag meld hij dat Ajax ook nog een optie is terwijl Roma het contract aan het opmaken is……
  Opzouten met jr. !
  ??

  1. Ajax 1

   Ok, gisteren wilde ik hem nog vergeven eventueel, maar hele verhaal was dus complete onzin. Maak er niet zo’n show van kluivert; nu is iedereen tegen je, dom gedaan.

   1. Charka53

    Dat had ik gisteren net zo Ajax 1 maar laat hem nu maar opzouten ik heb het met hem gehad .

  2. Jimmy1971

   Veel erger zijn de geruchten dat Frenkie in gesprek met Barcelona is! Dat zou pas een verlies zijn..

 4. Mr Ajax

  Die was dus allang persoonlijk rond met roma, kut geld maakt het voetbal stuk

 5. BobbyHaarms

  Nou en? Volgens mij heeft onze vriend gewoon nog een contract tot de zomer van 2019. Niemand hier gunt hem nu nog enig succes, maar dus wel een mooie transfer naar Roma? Dan dat dus ook niet.

  Kluivert, ga jij maar lekker dat laatste contractjaar op de tribune in Amsterdam je zonden overdenken. Het mooiste zou zijn dat je daarna net zo eindigt als Boilesen.

  1. HURBIE

   Mooiste gedachte die er is BH
   ZIE Het echt voor me
   Iedere week op de tribune

   1. rickert

    ik zou hem er het hele seizoen bijhouden op de bank. met zn bek voor de camera, 90 minuten lang.

 6. timkloppers

  de dollar tekens gaan toch voor het sportieve vlak. Kluivert en zijn ma zijn door rioolrat bezweken voor het geld. Patrick en menig analytici weten dat deze stap te vroeg is. zoveel heeft hij ook niet laten zien in zn eerste volledige seizoen. strik? erom cashen??????en ?✈.

 7. ajaxpers

  En wij zijn allemaal zo onschuldig en puur en hebben alles keuzes in ons leven op basid van liefde gemaakt en nooit op basis van geld, eigen belang en begeerte!!

  1. Wenen 1995

   Daar gaat het nu niet om, Ajaxpers. Essentieel in dit verhaal is onmacht vanuit de kant van Ajax. Als het al niet meer lukt om contracten van 19 jarige te verlengen, hoe kun je dan ooit nog successen boeken? Die jonge gasten vernaggelen hun voetbaltoekomst en dat is zo zonde.

   1. AFCA my World

    Het is niet zozeer de onmacht van Ajax maar meer de kracht van rioolrat, hij heeft de ingangen bij grote clubs maakt iedereen gek met grote bedragen en uiteindelijk bezwijken de jonge jongens en hun familie daaronder, hij zou gewoon eens flink aangepakt moeten worden en ook niet meer welkom moeten zijn bij clubs, maar niemand durft dat ! Hij heeft al ontzettend veel carriere’s kapot gemaakt, en niemand doet er wat tegen ! Hij verdient bakken geld en laat ze daarna vallen als een baksteen,omdat ze niet intressant meer voor hem zijn ! Die vent moet echt een keer gestopt worden ! Als Ajax verstandig is gaan ze niet eens praten met Roma en zetten kluivertje gewoon op tribune ! Maar ja ze gaan overstag omdat er dan nog een redelijk bedrag voor hem gevangen kan worden en anders loopt hij gratis weg ! Je ziet het vast gebeuren maar de woorden van Ajax (marc) zijn niets waard ! Voor alles is een prijs dus ook voor de Ligt,Frenkie,Neres,Nico en van de Beek bijvoorbeeld ! Ik ben bang dat er nog een leegloop volgt ook omdat veel spelers eigenlijk niet met ten Hag willen werken ! Jammer maar helaas ! Zo zit het hedendaagse voetbal in elkaar ! (Veel) Geld voert de boventoon niet de sportieve elementen ! ⚽️

  2. Zlatan4ever

   Ajaxpers, het gaat niet om dat hij voor het geld kiest maar het drama er omheen met domme uitspraken en wisselende berichten over wat hij gaat doen.
   Het ventje geeft de indruk dat hij groter is dan onze club
   Pannekoek !

   1. Mr Ajax

    Inderdaad AP, het voetbal en de rest van de wereld draait nu eenmaal om geld en dat is zijn goed recht, en als hij dat gewoon toegeeft vind ik het een toffe peer, al zou het dan nog noet best zijn voor zijn carriere vermoed ik, maar nu doet die alsof die het beste met Ajax voor heeft en dat is schijnheilig gedrag en dat siert hem niet, daar maken de meesten zich hier terecht druk over!

 8. AjaxJay070

  Heb al vaker gezegd en nu maar weer dan…Kluivert gaat nergens heen! Hij gaat gewoon nog 1 seizoen voor Ajax spelen in de basis. Ajax gaat nu statement maken met Kluivert gezien zijn naam. Onze parel uit de jeugdopleiding en zoon van Patrick gaan ze niet voor 15-20 miljoen verkopen na een seizoen goed in t eerste. Jullie moeten niet allemaal geloven wat er geschreven wordt in italiaanse media

  1. Ptr

   Gewoon dat salaris plafond omhoog. Dat verdien je toch terug bij verkoop 1-2 jaar later.
   Kunnen wel blijven hangen jn 1999 maar tijden zijn veranderd.

   1. dickst14

    Heeft niets met salaris plafond te maken. Was handig van die Raiola om op die manier de breuk te forceren.

  2. BobbyHaarms

   Dus dan beloon je hem maar met een basisplaats dat laatste jaar? Kluivert verdient nog maar 1 plaats, en dat is de tribune.

  3. Bakkie

   Heb jij inside information, AjaxJay070?
   Ik hoop namelijk dat je gelijk hebt (met dat Kluivert nergens heen gaat), maar krijg steeds meer het gevoel dat hij bijna weg is

 9. Vak 120

  Doei justin,bedankt voor de 3 goede wedstrijden die je ooit voor ons ajax hebt gespeelt!! Ik hoop wel dat je de mensen nog bedankt die jouw in al die jaren het voetbal geleerd hebben en hun energie in jouw hebben gestoken!!

 10. Prinsengracht

  De bal heeft steeds bij Ajax gelegen. Ajax kon en kan doen wat het wil. Verkopen voor de juiste prijs, houden en verlengen of een jaartje niet laten spelen. Hoop dat Ajax ruim de tijd neemt. Laat domme Justin en dikke Mino maar een paar maanden zweten.

 11. Mijn Club

  Als je er goed over nadenkt, slaat het allemaal nergens op wat ‘we’ hier schrijven over Kluivert. Oke, IEDEREEN is het er over eens dat wanneer Kluivert zelf wil vertrekken, dat als erg dom beschouwt kan worden. Helemaal mee eens. Einde carrierre? Die kans acht ook ik vrij hoog in. 18 jaar jong, geen ervaring, niet volgroeid qua fysiek en ook niet mentaal. Is duidelijk.
  Wat nu gebeurd is dat Raiola afspraken maakt met, in dit geval Roma. Ik ga er vanuit dat dit met medeweten van Kluivert is, die uiteindelijk ZELF een beslissing moet maken. Maar wat als hij tot bezinning komt, met zijn vader Patrick praat en toch besluit dat het beter is om nog twee jaar te blijven?
  Ik zeg dan: goed besluit! Hij is 18! En jongens als hij zijn zo makkelijk te beinvloeden! Zeker door types als Raiola. Voor mij blijft wel dat ze hem NIET moeten laten gaan, puur als statement. (Tenzij er uiteraard een exorbitant hoog bedrag gaat worden betaald). Zo niet, neem je verlies. Kluivert zal willen spelen, en dan tekent ie echt wel bij.

   1. Mijn Club

    EMS: dat lijkt me niet. Dan zou je als club zijnde wel ERG dom bezig zijn.

 12. Sluk

  Als Ajax nou echt een keer ballen heeft dan openen ze de onderhandelingen met een hogere vraagprijs van 30 miljoen. Ik weet niet waar die bedragen van 15 en 20 miljoen vandaan komen, maar het maakt je onderhandelingspositie niet echt sterk. Even Roma duidelijk maken dat we niet gediend zijn van de maniertjes van die dikke pizzabakker en dat de prijs daarom 30 miljoen is. Vinden ze dat te veel, dan mogen ze direct de volgende terugvlucht naar Italië pakken.

  1. Mijn Club

   SLUK: mee eens ja. Op het moment dat je zegt: minimaal 15 mln (wat ik ook heb gelezen), sta je direct al zwak in de onderhandeling(en). Wat als AC MILAN of INTER of BARCA dadelijk aanklopt. Dan maakt Raiola een keuze, tesamen met JK, Ajax krijgt max 15 mln (da’s niks meer tegenwoordig), en Raiola sleept er enkel een hoger salaris uit voor JK. En een hogere provisie. Zou commercieel superdom zijn.

 13. Dagrump

  Blijf het jammer vinden dat het op deze manier gaat!! Blijkbaar heeft J Kluivert niet genoeg voorbeelden van jonge gasten gezien die wat te vroeg zijn weg gegaan !! Of zou ie denken ik ben beter en dat gaat mij niet gebeuren ??

 14. Peter kopsterk

  20 miljoen vragen en als Roma dat niet wil betalen dan een jaartje tribune om een statement te maken.

 15. Charka53

  HURBIE ik ga nu wel met jou mee hoor hij mag van mij nu ook oprotten

 16. apeldoorn

  Dat Justin Kluivert weg wil omdat hij ergens anders het veel voudige kan verdienen kan niemand hem kwalijk nemen, iedereen in dit forum gaat morgen weg bij zijn baas als hij of zij ergens anders het tienvoudige kan verdienen.

  Maar de mNier van communiveren is de domste die ik ooot heb gezien. Van zo populair zijn, eindelijk weer een amsterdams schoffie, naar zo gehaat als je weggaat en dat in een jaar tijd…. dood zonde!

  Ik was fan en gun hem het beste maar ben blij dat ie weg gaat! Negatieve energie hebben we niets aan!

  Haal Jonk terug!!!!!

 17. Iamsterdam2015

  Off: Las net een bericht dat in de La Gazetta stond dat Ajax geen 15 wil maar 30 miljoen vangen voor Kluivert. Roma is niet bereidt dit bedrag neer te leggen voor een speler die nog maar een contract heeft coor een jaar……
  Wordt vast vervolgd.

  1. Mijn Club

   IAMA2015: 30 mln zou ik tenminste wel een plausibel bedrag vinden. Voor 15 mln laten gaan is belachelijk. Dan beter op de tribune laten zitten om een statement te maken cq alsnog voor 3 jaar bij te laten tekenen.

 18. Kingkong

  Niet verkopen laat Raiola maar eens op zijn bek gaan die volgevreten zakkenvuller zodat hij voor clubs een onbetrouwbaar sujet wordt , want dat is hiij !

 19. Forever nr14

  Snap niet dat die rioolrat nog steeds en al jaren, binnen mag komen bij clubs, die rat deugt niet en verziekt alleen maar carrieres van jeugd spelertjes, die een grote som geld word beloofd en ook nog speek minuten, hoeveel voorbeelden hebben we niet al gehad?
  Gluipertje>Kluivertje aan z’n contract houden en nu eindelijk eens ballen laten zien en een statement maken. Maar ach dat hoop ik al jaren, zolang dit mis beleid er is, en Ajax alleen nog voor de kas een voetbalclub wil zijn, zie ik niet gebeuren helaas.

 20. Jan74

  Ik zou zeggen die bal kei hard terug schieten, bij voorkeur op zijn gezicht. ?

 21. Bert Betondorp

  Ieder jaar, tussen twee voetbalseizoenen in doet de Sportpers er alles aan om de transfer perikelen zo groot mogelijk te maken voor hun lezers. Maar het gast verder. Mensen zijn soms net nieuws beluste mensen die zelf niet nadenken en
  Kritiekloos al die transferverhalen klkkeloos slikken.
  Is de transfer periode voorbij? Dan is alles bij het oude.
  Laat je toch niet gek maken. AJAX speelt het komend seizoen gewoon in de sterkste opstelling met bekende namen en met versterkingen.
  De sportpers verzint het waar je bij staat.

  1. Ab

   Er zijn ook interviews met spelers, Kluivert bijvoorbeeld. Als alles wat Kluivert zegt onjuist zou worden weergegeven dan geef je geen interviews meer of eis je rectificatie. Kluivert blijftde pers vrolijk te woord staan. Los wat er in Italiaanse kranten of welk ander Boulevard blad staat gaat het om de uitlatingen van Kluivert. Die zijn sowieso fout. Vwb de geruchten. Ach, de meeste supporters zijn aan het begin van het seizoen 90% alweer vergeten. Ajax zal ongetwijfeld altijd in de sterkste opstelling spelen straks, probleem is alleen dat het mogelijk niet sterk genoeg is Europees en misschien ook niet landelijk. Fortuna Sittard zal ook in haar sterkste opstelling spelen, elk team doet dat.

 22. Johan

  Aan zn contract houden en vooral niet laten gaan. Dat noem ik pas beleid!

 23. RonJ64

  AJAX treiterasbak RiOOla, dissen vd Toekomst….max.Eissen en niks minder dan wat er geeisd wordt, anders Boilesen traject in, met m, AS Roma voorlopig niks meer verkopen NA hem en zeker Nico niet

 24. Yor2002

  Wegwezen met je grote bekkie laat hem maar gaan maar als hij tegenvalt net zoals klaassen hoeft kluivert niet terug te komen met zijn arrogante bakkes (klaassen is wel nog altijd welkom)?

 25. Ajaxforlifexxx

  Eigenlijk vind ik dat de club zn poot stijf moet houden en hem alleen voor 30 miljoen weg laten gaan. Zo niet, lekker naar op de bank en het hele seizoen niet spelen. Dan maar geen geld ooit voor hem vangen maar ook niet faciliteren. Als we dit laten gebeuren geven we een signaal af wat we niet willen. Het moet voor alle jonge spelers duidelijk er aan dit soort praktijken niet meegewerkt word.

 26. Ajaxfoort

  Je merkt dat deze jongen moeilijk met de druk om kan gaan. Dan heb je een zaakwaarnemer nodig die rust brengt voor je. En dat is Raiola absoluut niet. Dat is een onruststoker. Ik denk dat Justin in de basis geen kwaaie jongen is. Hij wordt geleefd door zijn zaakwaarnemer, zijn moeder en buitenstaanders. En ik denk dat hij hier niet tegen opgewassen is. Zonde voor zo’n jongen!!

 27. Sjaak Swart

  Beste mannen laten we er over op houden het heeft totaal geen nut,we weten toch niet wat er achter de schermen word bekokstooft door die poffertjes bakker met ze mooie praatjes.Ajax bestuur houd het simpel stel as Roma het volgende a4 voor de neus met daarop alleen de vraag prijs voor kluivert met vet gedrukte letters het bedag van 100 miljoen afdingen geen optie 100 miljoen dan komt hij over naar het land van de de romeinen.Klaar geen gezeur meer geen gezeik klip en klaar niet afdingen alleen bellen als je 100 miljoen heb over gemaakt anders niet reageren zo doe je dat en niet anders.Als je zo graag iemand wil hebben dan betaal je daar toch voor,toch.Zo moet je handelen met de Italjaantjes en die poffertjes man en hem gelijk zeggen dat als er toch word afgedongen op de vraag prijs komt er 10 miljoen boven op,klaar dat is duidelijke taal voor iedereen voor ons poffertjes mam de vraagende partij.Laat het bestuur mij maar bellen of aanspeken ik ben vaak op het complex te vinden mijn naam is Sjaak Zwart ik ben te herken aan mijn grijse haren die ik niet meer kleur mag niet meer van mijn dochter.

Comments are closed.