There are no ads, please add some


Carrièreboek Sjaak Swart 80 in de maak

Sjaak Swart wordt op 3 juli tachtig jaar en dat gaat men vieren met een boek over de op en top Ajacied. Mister Ajax mag dan al 45 jaar met voetballerspensioen zijn, hij is nog net zo fanatiek clubman als in zijn gloriejaren op het veld. Jaarlijks werkt Sjakie zijn wedstrijden nog af bij Lucky Ajax.

In 2009 verscheen de geautoriseerde biografie Mister Ajax, de eeuwige jeugd van Sjaak Swart, geschreven door Raymond Bouwman. ’80’ is een co-productie van Ajax en boekenpartner Kick uitgevers en als opvolger een welkome aanvulling op Swarts levensverhaal. Omdat Sjaak nog zo veel meer te vertellen heeft en de anekdotes uit zijn rijke carrière zich maar blijven aandienen.

Het boek verschijnt in een speciale luxe editie van € 80 waarbij onder meer een retroshirt van Ajax uit de jaren zestig zal worden gevoegd. Sjaak Swart 80 is vanaf begin juli ook verkrijgbaar in een standaard editie. Deze gaat € 39,95 kosten. Wil je alvast een exemplaar reserveren klik dan hier.

Bron: Ajax.nl


Gerelateerde posts

30 reacties

  1. Jimmy1971

   Qua Ajaxhart en passie voor de club wel Bigboss, maar mensen met zoveel emotie (al is die bij Sjaak prachtig) kunnen nooit de directie in, die kunnen dan nooit goede rationele beslissingen nemen! Niet dat dit nu ook altijd gebeurt trouwens..

   1. BobbyHaarms

    Dat klopt Jimmy. Maar als er 1 een gigantisch Ajaxhart heeft dan is het onze Sjakie wel. Hadden al die huichelaars ook maar zo’n passie voor onze club.

    Sjaak is zo’n beetje de laatste levende oer-Ajacied die we nog over hebben. Deze prachtige en bloedfanatieke man verdient straks net als Jopie en Bobby een prachtig standbeeld bij het stadion. Maar wat mij betreft leeft en voetbalt Sjaak nog minimaal 30 jaar door voordat dat gebeurt.

  2. De Ajacied

   Heel kantoor hadden ze Sjaak moeten geven,
   Man van m’n (Ajax)hart
   ❌❌❌

  1. HURBIE

   Geweldige man met een Ingebouwd Ajax Hart
   Je ziet hem ook echt overal lopen bij ajax
   IEDEREEN KENT HEM
   DENK OOK DAT HIJ MENIG BINNENBRANDJE HEEFT GEBLUST
   Ga je boek ook echt kopen van Sjaakiea

 1. Charka53

  Had de helft bij Ajax maar hetzelfde hart als Sjakie dat voetbalde we nog in Europa

 2. AFCA my World

  Sorry maar 80 euro is echt teveel, ik vind 40 al een smak geld ! Het is wel van/voor een echte Ajaxied ! ⚽️

 3. Zlatan4ever

  Sjakie verdient dit !
  Niemand heeft zo’n groot Ajax hart als Sjaak Zwart ! Geweldige vent

Reageren is niet mogelijk.