There are no ads, please add some


Ajax onder 17 naar bekerfinale na winst tegen PSV

Ajax onder 17 kan het seizoen nog afsluiten met het winnen van de KNVB Beker. De ploeg van Dave Vos wist in de halve finale met 2-0 te winnen van PSV, waardoor Ajax in de finale uit zal komen. In die finale zal NEC/FC Oss de tegenstander zijn.

In de eerste helft op De Toekomst kregen beide ploegen genoeg kansen om te scoren. Daan Reiziger hield met uitstekende reddingen meerdere malen Ajax op de been, terwijl voorin het vizier niet op scherp stond. Na rust was Ajax echter heer en meester op het veld. Het kreeg ook een hoop kansen en uiteindelijk volgde in de 71e minuut de beloning dankzij een treffer van Ki-Jana Hoever. In de laatste minuut besliste Brian Brobbey de wedstrijd toen hij in het strafschopgebied werd neergehaald en vervolgens zelf de penalty binnen schoot.


Gerelateerde posts

16 reacties

  1. Jimmy1971

   Zo goed voor deze mannen, finales spelen en leren te winnen! En die Brobbey is ook lekker bezig hoor!
   Succes !!

   1. Mijn Club

    Sowieso zaten er bij onder 17 bij winst EK een aantal geweldige spelers bij. Gravenberg (16) speelde ook geweldig bijv. Succes verder jongens en id hopelijk winst in beker. Paar jongens heel lang vastleggen trouwens ! En spreekverbod Raiola of zelf zorgen voor een goede zaakwaarnemer.

   2. Bakkie

    Ja, die Brobbey kan een grote worden! Maar dit seizoen moet eerst Sierhuis maar eens doorbreken. Wanneer Dolberg of Huntelaar geblesseerd is moet Kaj zijn kans pakken!

  2. afcamike

   Het is een combinatie, nec/fc oss. Hun doen de jeugdopleiding samen. Dus de tegenstander is al bekend

 1. AFCA my World

  Terecht,hele wedstrijd gecontroleerd,met wat missers ertussen ! Nou de finale nog winnen ! ⚽️

Reageren is niet mogelijk.