Ajax Vrouwen sluiten competitie af met gelijkspel (Incl foto’s)

De Ajax Vrouwen hebben zondagmiddag de competitie afgesloten met een gelijkspel tegen PSV. De flink gewijzigde ploeg van Benno Nihom kwam niet verder dan 2-2. Toni Payne en Soraya Verhoeve waren trefzeker. Natuurlijk ging het eigenlijk nergens meer over want de Ajax Vrouwen waren al landskampioen en daarom voerde trainer Nihom maar liefst tien wijzigingen door in zijn selectie. Dat de wedstrijd uiteindelijk eindigde in 2-2 was een teken dat de Ajax Vrouwen volgende week in de sterkste opstelling zullen moeten aantreden om PSV wel te verslaan als de bekerfinale op het programma staat. Net als vorig jaar staan beide ploegen tegenover elkaar in de bekerfinale. Voor sommige speelsters de laatste wedstrijd in het shirt van Ajax, voor allen een kans op de dubbel. Onze fotograaf Jacques was natuurlijk weer aanwezig voor enkele fraaie (feest) foto’s.

App-gebruikers: Bekijk de foto’s op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link

Related posts

11 Comments

 1. JohnDoe77

  Prima seizoen geweest. Nu opmaken voor volgend jaar, de nodige transfers zijn al aangekondigd!

 2. Koning Haarms Wolfs

  Een, als über-beloning: een eigen app, helemaal voor jullie, dames!

 3. Iamsterdam2015

  Het feit dat je met 10 wijzigingen 2-2 speelt moet hoop even voor volgende week bikkels!!!! Succes!!

  1. Mijn Club

   Misschien heeft PSV dat ook wel gedaan?! Die hadden ook niks om voor te spelen. Maar we gaan het zien, en hopelijk weer de dubbel. Zou fantastisch zijn, na dit erg magere Ajax seizoen waar de vrouwen en Jong de eer nog hebben hooggehouden.

 4. AFCA my World

  Als je met 10 wijzigingen een gelijkspel afdwingt,geeft het aan dat er aan talent geen gebrek is ! Op naar de finale ! ⚽️

Comments are closed.