Barcelona is Raiola zat en haakt af voor De Ligt

Niet alleen Ajax maar ook FC Barcelona schijnt de buik vol te hebben van zaakwaarnemer Mino Raiola en dat kost Matthijs de Ligt zeer waarschijnlijk een transfer naar de kampioen van Spanje. Barcelona  had lange tijd goede contacten met het kamp-De Ligt, maar hikte aan tegen de vraagprijs van naar verluidt vijftig tot zestig miljoen euro. Nu Raiola zich ermee is gaan bemoeien, zal de transfersom alleen maar verder oplopen.

Barcelona heeft namens Robert Fernandez, de technisch secretaris. laten weten dat men afhaakt voor De Ligt aangezien men zich niet wil mengen in een strijd waarbij Raiola betrokken is. Barcelona had De Ligt een voorcontract willen laten tekenen en de bedoeling was dat de speler zich dan nog een jaar bij Ajax verder kon ontwikkelen. Volgens El Mundo Deportivo baalt Barça van de situatie en verwacht men dat Raiola de transfersom van vijftig tot zestig miljoen alleen maar wil verhogen en daarmee trekt Barcelona zich terug. Manchester City, Manchester United, Tottenham Hotspur en Bayern München hebben naar verluidt nog wel concrete belangstelling voor De Ligt.

Bron: El Mundo Deportivo

Related posts

81 Comments

  1. Wim Hobe

   Rioolrat is nog te voorzichtig uitgedrukt! Maar wat bezielt de Ligt om zijn belangen door deze minkukel te laten behartigen?

   1. Valentino

    Hopen dat Mathijs wakker wordt en hem dumpt, de deuren bij de grote clubs gaan anders gewoon dicht.

 1. Geckoo

  En de jonkies blijven hem aanhouden als zaakwaarnemer.. wanneer gaan ze nou eens inzien dat deze rioolrat alleen maar aan zichzelf denkt?
  Helemaal super dat juist Barcelona zich nu terugtrekt.. dat zou een speler toch te denken moeten geven..

 2. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Als dat waar is, dan is het een goede zaak voor voetbal. De clubs bepalen uiteindelijk het gedrag van de makelaars. Ik vraag me sws af waarom spelers makelaars in dienst nemen. Als je de onderhandelingen zelf doet kan je percentage van transfersom zelf opeisen ipv te delen met je zaakwaarnemer……

  1. AjaxKat

   Heb je gelijk in, maar als ik over mezelf (en heel veel andere mensen) moet spreken dan vind ik salarisonderhandelingen wel lastig. Wat is er dan lekkerder dan iemand die dat voor je doet? Helemaal als je er toch geld zat voor hebt.
   Maar het is echt doorgeslagen en lekker voor ‘m dat ie eens de deksel op de neus krijgt, als dit klopt. Nu hopen dat De Ligt hem aan de kant zet maar het zal wel niet.

   1. Ajax 1

    Bovendien spelen dit soort zaken ook gewoon vaak tijdens de competitie en dan moet je je toch gewoon focussen op training en wedstrijden. Maar dan hoef je raiola nog niet te nemen. Spelers zullen er dus ook niet slechter van worden…..

    1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

     Klopt hoor beide ajax1 en ajaxkat. Maar wat ik niet begrijp van zowel clubs als speler dat zij beide krachten niet bundelen omdat zowel de club als speler zelf de waarde voor een speler creert. En niet de zaakwaarnemer. Als speler kan je in mijn optiek best zonder. Je zal idd de uitdagingen die jullie noemen wel goed moeten organiseren voor jezelf. Maar in the end komen de clubs vanzelf naar je toe. Daar heb je geen zaakwaarnemer voor nodig. En als het alleen voor onderhandelen is of contracten opstellen zijn er vele goedkopere opties schat ik zo in.
     Maar goed voorlopig hebben de heren voetballers en de clubs het idee dat ze niet zonder die makelaar kunnen. En willen ze er zelfs flink voor betalen ?

     1. dickst14

      Kijk nou uit. Dalijk ligt Ajax kat in je tuin, en dan met kop. Dan moet je je vrouw het wel uitleggen.

     2. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Zo dickst origineel ben je wel man. Na Litmanen nu Eug aan de beurt mijn jongen hahaha. Jullie zijn wel doorzichtig hoor en nu ook al een open brief hahahaha hup ga hem snel zoeken die open brief kan je hem ook meteen tekenen.

     3. Ajax AB Barcelona

      Vandaag zei je nog tegen de Nees dat je niet meer op niet gerelateerde voetbalopmerkingen zou reageren.

     4. Ajax AB Barcelona

      Daarnaast wederom apart dat je namens Limanen spreekt terwijl je dat van anderen constant afkeurt.

     5. Ajax1958

      Tja, ik stel nu wat aan de orde en dat kost mij eventueel ook mijn account, als de app beter/gezelliger wordt so be it. Punt is dat zijn maatje nu in het nauw komt.

     6. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      1958, er komt helemaal niemand in het nauw. Litmanen is echt behoorlijk ten goede verandert na zijn ban.
      Ok natuurlijk vliegt hij soms nog uit de bocht, maar dat doen jij en ik ook hoor. Wat ik bijv apart blijf vinden is dat Limanen als enige door jullie word aangepakt vanwege bus opmerking, maar zoals eerder aan AB geschreven.
      – er was nog iemand die precies het zelfde schreef.
      – zijn dat dan beide moordenaars? Of willen ze beide poging tot moord plegen?
      Nee natuurlijk niet man. Komt bij als je koppeling indrukt en gas geeft doet bus niks, schrikken de supporters springen aan de kant en kan bus gewoon doorrijden. Dat had ook een scenario kunnen zijn in de bewoordingen van Litmanen en die ander. Ik heb al aangegeven dat het ook niet mijn taal zou zijn, maar zoals jullie hierover nu achter hem aanvliegen is beetje kinderachtig.
      Er worden hier veel erge dingen geroepen, ook door leden die jij wel leuk vind….
      Als iedereen nu probeert zo volwassen mogelijk te doen, hoeft er helemaal niemand weg. Jij ook niet. Waarom zou je jezelf opofferen? Flauwekul echt flauwekul kom op man. Laat je niet gek maken en lul over ons aller Ajax, mag je af en toe ook nog een pop voorbij laten komen ?.

     7. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      1958, als laatste nog een gewetensvraag voor je. Als een forumlid een doodverwensing stuurt en kracht bijzet met woorden RNIP, moet dit lid ook een ban krijgen? Gewoon simpel ja of nee is genoeg?
      Zie er word nogal eens uit de bocht gevlogen…..dus als je de forumpolitie wil zijn dan graag consequent. Dus heeft niks te maken met steunen vriend Litmanen, maar meer dat ik dan 1 lijn getrokken wil zien worden.
      Maar liefst doen we met zijn alle normaal en gaan we lekker over Ajax en voetbal ouwehoeren ?

     8. Ajax1958

      Je kan wel weer een heel boekwerk plaatsen, maar ik heb je niks gevraagd.

     9. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Je antwoord is duidelijk. Ik lees het wel hoever je komt met je vendetta.

     10. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Hey originele reactie nummer 2, nog 3 te gaan….

     11. Ajax AB Barcelona

      En weer doe je niet wat je hebt gezegd. Ik heb al eens eerder aangegeven, jijnkan niet zonder commentaar op jouw persoontje. Daar kick je op, dat geeft jou een belangrijk gevoel. Feitelijk gewoon ziekelijk. Een persoon blijven steunen die voorstander is van het overrijden van supportes door een spelersbus is ook ziekelijk.

     12. Ajax AB Barcelona

      Zowaar Eugie, zeugie kan zijn woord niet houden. Bingo, nummer 5.

     13. Ajax AB Barcelona

      Oh tering, reactie nummer 6. Nou dan de goeie oude Eskimo woordspeling dan maar weer. Of zullen we richting boederij gaan. Nou Eskimootje, aan jou de eer voor de laatste reactie voor vandaag. Eikeltje.

     14. Ajax AB Barcelona

      Ik de pop? Je hebt het echt niet in de gaten he. Jij doet precies wat ik wil. Ik zie jouw opnerking tegen decNees over niet meer reageren op fitties en ik weet dat ik dat binnen een paar uur teniet kan doen. Voila. Wie is hier de mislukte marionettepop. ??. Ik hoop dat je een hoge heb hebt, anders ziet iedereen dat domme Eskimo hoofdje. Maar joh, laat dit maar weer lezen aan anderen. Decactie in jouw tuin gaf feilloos aan hoe serieus ze jou nemen maar ja, je moet het wel snappen om het te zien. Nou eencellige, slaap zacht.

   2. Basisspeler

    Je neemt een zaakwaarnemer voornamelijk voor zijn netwerk. Raiola heeft zijn ingangen vooral in Italiē en MU. Goed signaal van Barcelona naar Raiola en naar spelers die hem als zaakwaarnemer nemen.
    Hoop dat Ajax volgt.

    1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

     Basisspeler kan een toegevoegde waarde zijn inderdaad. Maar wat mij betreft niet voor spelers van Ajax en zeker niet voor de goede, en dan nog is dat netwerk geen miljoenen per transfer waard. Elke club in Europa houd Ajax in de gaten en als je goed genoeg bent dan komen de clubs vanzelf wel.

     1. Litmanen

      Wat ik nog steeds niet snap is dat Hulshof dit niet samen met Ajax kan doen. Dan heb je Raiola niet nodig.
      Uiteindelijk bepaalt Ajax toch de prijs?

     2. Finidi

      Nou niet om het ëén of ander en ik vind Riola een geldwolf maar als je met Hulshof binnen komt dan kost je dat ook gauw 10 miljoen , die man ziet et toch niet meer uit als “chappie” zijnde, kom op zeg terug naar Oegstgeest zou ik zeggen. Die lui lachen zich een deuk, zag em vd week op foto, als je niet weet wie et is dan denk je al gauw koekkoek koekkoek!?

     3. Litmanen

      Het gaat er om, Ajax heeft een vraagprijs, dan ga je naar de club die bereid is te gaan praten over die prijs.
      Vervolgens spreek je met die club een contract af.
      De vergoeding aan de zaakwaarnemer en eventueel speler kan door Ajax overgemaakt worden aan speler/zaakwaarnemer. Daar hoeft de kopende club helemaal niet mee vermoeid te worden.

      Ik denk dat Raiola van beide partijen een vergoeding eiste en dat daarom Barca is afgehaakt.

      En laten we wel wezen, bij Barca weten ze echt wel hoe ze toptransfers moeten regelen.

     4. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Eens Litmanen, ik zou zelfs nog verder gaan. Ik zou als Ajax zijnde tegen speler zeggen. Prima dat je met een zaakwaarnemer komt en dat je die man of vrouw een vergoeding wilt geven voor zijn of haar werk, maar we gaan het volgende afspreken.
      Wij betalen jou als speler een vergoeding van de transferprijs, ik zou dan een oplopend schema maken.
      Bijv bij vertrek na 1 jaar 5%, bij 2 jaar 10%, 3 jaar 15%, en bij een 5 jaar contract dan gaan zitten voor verlenging.
      Geen verlenging dan 4e jaar weer terugzakken naar 10%. Bij verlenging 4e jaar 20% etc.
      Dan zeg je tegen speler jij moet de zaakwaarnemer dan maar betalen van die transferregeling.
      Dan verplaats je de discussie naar tussen speler en zaakwaarnemer. Het is toch van de zotte dat Raiola van Ajax betaalt krijgt omdat hij een speler wegbrengt…………..
      De speler moet hem belonen. Niet andersom.
      Verder Barca is zeker niet gek, en laat zoch dus niet gek maken door onze pizza ‘vriend’

 3. david1984

  wat ik al vaker gezegd heb die vent een schop onder zijn klote geven die pizzabakker en ook bij ajax er niet meer binnen laten gewoon oprotten

 4. Wenen 1995

  Perschef tegen Raiola: Even wachten,….. even wachten nog…. Pizza!

 5. Jimmy1971

  Laat alle clubs hier een voorbeeld aan nemen, dan is ie eindelijk uitgepist !!

 6. Zlatan4ever

  Laten wij niet te vroeg juichen,
  Er zijn nog zat topclubs die wel met Raiola willen onderhandelen
  En niet de minste…..
  Bayern, Tottenham, United

 7. Bert62

  Men kijkt helemaal niet naar het belang van de speler zelf maar alleen naar hun eigen portemonnee. Vuile maffia is het.

 8. AFCA my World

  Weer die rioolrat,dollartekens in zijn ogen,alleen maar zakken willen vullen,geen belangstelling voor de speler zelf !⚽️

 9. Gero77

  Er zullen hopelijk meer het voorbeeld nemen van barca, zal het besef dan eindelijk doordringen dat geld het spelletje naar de klote helpt?!

 10. Ajax AB Barcelona

  Railoa volledig uitsluiten gaat nooit, je kan hem wel als club aan tafel weigeren. Ajax zou wat dat beteft meteen het voorbeeld van Barcelona moeten volgen. O het moment dat een speler Raiola als gesprekspartner naar voren schuift volgen er geen contract of transfer besprekingen. Desnoods laat je de speler officieel verklaren dat hij Raiola niet als zaakwaarnemers heeft. Ik denk dat er wel meer op de zwarte lijst kunnen.

  1. dickst14

   AB ik schreef een jaar geleden al. Ahhh Raiola jou zaakwaarnemer. Dan kunnen we jou helaas niet verder opleiden. Veel succes verder.

   1. Moosie

    Ja hij heb Barca met Zlatan genaaid en die Catalanen vergeten dat niet

 11. El Salvador II

  Een dergelijk voorcontract zou wel de oplossing zijn voor Ajax. Zo behoud je de speler voor nog één of twee jaar. Maar als die Vetklep zich ermee gaat bemoeien, gaat het dus fout. Mooi signaal van Barca.

 12. Hanski

  Heeft iemand zich wel eens afgevraagd waarom zelfs een stabiele inteligente jongen als Mathijs kiest voor Raiola?

  1. Peter kopsterk

   Dat is heel simpel hanski. Die rioolrat haalt het uiterste uit de kan voor Matthijs. En daar zwichten veel spelers voor.

 13. Hanski

  Het ligt dus niet aan de zaakwaarnemer(s) maar puur aan de spelers…zij huren makelaars in…dus niet schelden en zeiken op mannen die gewoon hun werk doen….al baal ik er ook van maarcdaar luisterd ook niemand naar ?

  1. Ajax AB Barcelona

   De spelers snappen niet dat er ook giga veel verziekt wordt door zo’n man. De Ligt komt er wel, ook met Raiola helaas, maar dat is ook een topper. Alle subtoppers worden slachtoffer omdat het uiteindelijk er om gaat dat Raiola een goede deal voor zichzelf maakt.

 14. Brokamp

  De Ligt zijn vader en Barry Hulshof zijn zijn zaakwaarnemers! Hoe kan het in vredesnaam mogelijk zijn dat die 2 naar de poppen van die rat zijn gaan dansen. Onbegrijpelijk. Blijkt niet van veel zelfvertrouwen. Daarbij Raiola bepaald toch niet de transfersom, dat is toch Ajax. Hij kan hooguit onderhandelen over het salaris of bonus bij de nieuwe club. Als ik Ajax was hield ik de poot stijf. Kijken wat er dan gebeurt.

 15. bukowski7709

  ken je zulke zaken niet zelf regelen? je gaat is met de trein naar barcelona, babbelt wat, denkt is na, bespreekt het met een paar mensen, en je beslist en voor de technische zaken in je contract huur je ff iemand in…

 16. Dagrump

  Misselijk makende vent is het niet meer en niet minder !! Het gaat hem er alleen maar erom om zelf beter ervan te worden

 17. M800M

  Als dit waar is (denk van niet) zou ik het wel heel zuur vinden voor matthijs. Hij is een van de weinige talenten die de droom om voor barca te spelen ook echt zou kunnen waarmaken. En dus NIET op de bank belanden. En nou gaat die droom niet door door die hebberige papzak.

   1. M800M

    Kan een onvoorzien (indirect) gevolg van je eigen beslissing niet zuur zijn dan de Nees?

 18. Ralph

  Heren, heren, (en dames) niet schelden. Alles komt nu toch goed. De kruik gaat net zo lang te water tot hij barst.

 19. Arnold711

  Volgens mij is Raiola alleen maar de advieseur van de Ligt. De onderhandelingen doen andere.

 20. timkloppers

  Barcelona had wel een mooi idee met de ligt kopen en 1 jaar nog bij ons laten. was een win win situatie geweest. Maar pizzabakker verpest het weer.

 21. Yindi

  Als je die kop van hem ziet dan denk ik gelijk aan The Godfarther, Scarface en zo. Je schrikt je kapot als die vetzak binnenkomt!

  1. Prinsengracht

   Valt heel erg mee hoor Yindi. Ik zie hem regelmatig. Hij is erg klein en ook best veel afgevallen. Je schrikt echt niet als je hem ziet. Misschien als hij begint te praten…….I’m gonna make you an offer you can’t refuse…. en dan met de stem van Ten Hag.

   1. Yindi

    PG, ik kan TH nu al moeilijk volgen,moet je nagaan wat er gebeurd als ie Engels gaat lullen.

  2. M800M

   Haha godfather en scarface lijkt hij niet op maar hij heeft wel veel weg van die dikke uit de soprano’s ?

 22. Valentino

  Mathijs tijd om wakker te worden en Raiola te dumpen. Je ziet het, de echt grote clubs moeten deze oplichter niet en daarmee zijn spelers ook niet.

 23. Johan065

  Wat een enge man is dat bah. Snap niet dat spelers hem nog nemen. Wat een idioot

 24. Bigboss

  Geldwolf ja masr die jongens kiezen hem. Laten die hem weg sturen of het contract met hem verbreken want hoe zit dat eigenlijk

 25. Stimi

  Laat alle clubs zaakwaarnemers die raiola gaan boycotten, zou de toekomst van onze club en desbetreffende jonge talenten er veel beter uitgaan zien!

 26. AFCA-95

  Vieze gore bloedzuiger dat het er is. Wat een verschrikelijk naar mannetje is die rioolrat!

Comments are closed.