Kale en Kokkie kijken vooruit (Incl video)

Dat het afgelopen seizoen van Ajax dramatisch was, zijn Kale en Kokkie het wel over eens. Daarom is het tijd om op de boot te kijken naar de toekomst van Ajax! De mannen bespreken alles wat voor Ajax nodig is om volgend seizoen te knallen.

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link

Related posts

7 Comments

  1. Charka53

   En met welk elftal , een Mexicaans, Argentijns of toch een Nederlandstalig elftal

   1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

    Charka, er mag best een Burkina Faso’er, een Duitser, een Colombiaan, 2 Denen, een Marokkaan en een Kameroener inlopen als we dan maar wel weer mooi voetbal hebben en een Europese finale halen ?⚽️⚽️. Maar ik begrijp je wel en ben het ook eens, bij gelijkwaardigheid eigen jeugd en spelers uit de directe omgeving. Zoiets bij voorkeur, qua identiteit?

Comments are closed.