There are no ads, please add some


Ziyech: ‘De kritiek op mij als persoon kwam aan als een dreun’

Aankomende zondag speelt Ajax de laatste wedstrijd van de competitie en zeer waarschijnlijk is dat ook de laatste wedstrijd van Hakim Ziyech in Amsterdamse dienst. De spelmaker kijkt dan ook terug op een bewogen seizoen waarin hij uiteindelijk werd verkozen tot Speler van het Jaar.

‘Ik denk natuurlijk het liefst aan de goede momenten van de afgelopen maanden maar er waren ook mindere momenten. De kritiek op mij als persoon kwam hard aan. Als je het een paar keer moet aanhoren denk je, ach vergeet het, maar het bleef aanhouden. Uiteindelijk ben ik door de meerderheid toch verkozen tot beste speler en dat is dan wel weer mooi. Er zijn ook veel dagen geweest waarop alle ingrediënten aanwezig waren, dat we lol hadden in het team, de sfeer goed is en dat mijn familie in de buurt was om er voor je te zijn. Het gaat steeds beter en ik voel me goed. Ik maak grappen in de kleedkamer zoals ik altijd heb gedaan. Ik vind het heel belangrijk dat we met elkaar kunnen lachen. Ik ben altijd wel bezig met kattenkwaad uithalen’, zo ben ik dan ook wel weer’.

Bron: Ajax.nl

Gerelateerde posts

115 reacties

  1. De Ajacied

   Logisch dat hem dat aangrijpt, hopelijk heeft de kleine groep uitfluiters eindelijk ingezien dat hij dit absoluut niet verdient. Hakim is de beste speler van de eredivisie, ben daar trots op, ik in ieder geval wel, en hopelijk blijft nog 1 á 2 jaar bij Ajax
   ❌❌❌

   1. Ajax 1

    Amen De Ajacied, helemaal eens. Beschamend dat hij is uitgefloten. Mooi dat dat tegen vvv overstemd werd, maar helaas is de schade toch al berokkend en zal hij weg gaan…..zo zonde….

    1. Ajax 1

     Off-topic: dochter hoorde gerucht dat as roma 30 mln op ziyech geboden zou hebben. Zie er niets van. Iemand iets gehoord?

 1. Indojood

  Hakim, blijf! F*ck de Nietmanens van deze wereld. Zij snappen er niets van.

  1. dickst14

   Ja een paar idioten verzieken het voor de rest.
   Doodzonde dat hij weggaat.

  2. jood84

   het is een geweldige voetballer, maar als je niet tegen kritiek kan dan ga je het nog lastig krijgen in de voetbalwereld. ik hoop dat Hakim leert zich niet zo snel aangevallen te voelen, want het is een sieraad op het voetbalveld.

    1. Moosie

     Nee maar ben toch bang dat hij zijn hoofd verliest in de kwestie Barbie

     1. Prinsengracht

      Hij heeft zonder dit forum al moeite genoeg om zijn kop erbij te houden.

     2. Basisspeler

      Laten we hem niet voor de kop stoten.. EugAjax kan volgens mij aardig kort voor de kop zijn.

 2. AjaxKat

  Lijkt erop dat hij het naar zn zin heeft, maar ik geloof het niet. Bron is ook de site van zn werkgever. Wat ga je doen dan? Zeggen dat je het elke dag bij hun verschrikkelijk vindt? Ik vrees dat ie gewoon weg is volgend seizoen. Jammer.

  1. De Nees

   Zou me ook verbazen als hij niet vertrekt, snap dat disrespect niet en dan ook nog het hele seizoen. Het zal denk ik meer liggen in zijn uitstraling dan vanwege zijn spel, heel jammer dit kortzichtig gedoe van supporters. Maar Ziyech zou hier ook boven moeten staan, blijf je ding gewoon doen, een klein deel is achterlijk de rest heeft wel waardering voor je.

 3. Wenen 1995

  Echt ongelofelijk dat enkele “Ajax-supporters” het voor elkaar hebben gekregen dat Ziyech weggaat. Deze “supporters”” moeten zijn kapot schamen! Hopelijk neemt Ziyech in zijn besluit mee dat het overgrote deel van de supporters hem wel graag zien blijven en blijft hij nog minimaal 1 jaar 🙏

 4. a.p.

  jammer van alles. maaaarrr er waren toch veel meer positievelingen dan negatievelingen wat Ziyech betreft. Ik als Ajaxsupporter vind het heel jammer als a.s. zondag zijn laatste Ajaxwedstrijd is

 5. Moosie

  ik hoop dat hij blijft maar ook bij Ajax zitten tokkies met een hoog PVV gehalte heel jammer

  1. Finidi

   Dus als je een heel goeie voetballer een arrogante zelfingenomen zak vind ben je een tokkie of pvv stemmer? Van mij mag hij blijven hoor maar blijf het een eikel vinden als je zo op het veld voor je aanhang gaat staan provoceren, heel onprofessioneel en geen gelul over rascisme want hij is net zo goed als jij en ik gewoon een hollander, Veltman vind ik ook een zak die dingen recht lult wat krom is net zoals Ten Hag, tenminste dat vind ik , mag ik vinden in dit land toch? Als jij als super tollerante amsterdammer mij dan een tokkie noemt als ajacied wat blijft er dan over van je mooie tolerantie?

   1. Finidi

    Komt bij dat die gasten kapitalen opstrijken waar jijen ik alleen maar van kunnen dromen en dus wel tegen een stootje moeten kunnen.

    1. Finidi

     En dat uitfluiten hoort ook niet trouwens,tenminste geen spelers, als die Ten Hag weer es een briljante wissel toepast of die lange dom staat te lulluh op de middencirkel dan mag er gefloten worden wat mij betreft!😉

     1. Moosie

      Finidi het gaat mij om de groep die idd zeurt over zijn balverlies dat zit te turfen en daar dan een link bij legt dat het iets Marokkaans is.
      Om vervolgens met Appie te komen.
      Toen er een paar Marokkaanse jochies uit onze opleiding een ruzie hadden met een overijverige politieagent stond het forum ik eens ook vol met teksten die je normaal gesproken ook alleen maar bij de PVV ziet.
      Dus jij hoeft je niet aangesproken te voelen het gaat mij om se Zlatan seissen en nietmanens van deze wereld.
      Daar had ik het over.
      Toen Blind werd uitgefloten was dat terecht als veltman weer eens een doelpunt veroorzaakt tegen ons terecht maar als je medespelers je niet snappen en jij dus balverlies leidt dan zou je dus in mijn ogen die medespelers motten uitfluiten en niet de man met de briljante pass

     2. Gert Bals

      Je bracht me aan het twijfelen ouwe 😂 maar het is toch echt turven 👍😉

     3. Zlatan4ever

      Moosie badgast,
      Als iemand normale kritiek levert op Ziyech bepaal jij dan dat ik of Litmanen of Seis een PVV’r is ?
      Lijkt mij van niet ! De kritiek die ik gegeven heb gaat over het arrogante gedrag van de heer Zyech en dat hij denkt dat hij al een topper is (eerder tobber).
      Dat geld wat mij betreft ook voor Kluivert jr. en voor zo ver ik weet is hij geen marrokaan….
      Of ben ik nu ook tegen surinamers ?
      Wat een slap gelul, get a life

   2. Gert Bals

    Vergeet even niet dat het provoceren bij supporters is begonnen. Dat hij dan een koekje van eigen deeg uitdeeltvis niet meer dan logisch. Ook al verdien je 10 miljoen, je hoeft niet alles over je heen te laten gaan. Hij doet zijn verrotte best om mooi voetbal te spelen en wordt vervolgens door diverse mensen met stront bekogeld. Er zijn zelfs leipo’s die elke wedstrijd zitten te turven welke pass niet aankomtipv te genieten van alles wat wel lukt. Iedereen heeft zijn eigen karakter, ook Zitech, en dat moet je niet verloochenen. De supporters wennen maar aan hem ipv omgekeerd. Hij heeft deklasse qua goetbal, de suppirters niet.

    1. Finidi

     Ik zeg ook niks vd voetballer en al helemaal niks van zen inzet en technisch vernuft maar om hem heen snappen ze hem ook niet altijd volgens mij(in het veld) maar stel dat Messie met zon grafbek over het veld loopt nou dan blijft er van zen populariteit gauw weinig over als ie die vrije trappen van hem in de 2e ring jaagt. Maar goed van dat turven als dat waar is dan ben je niet goed bij je koekkoek,maar kijk nou es goed naar die foto wat hierbij hoort, dat zegt toch alles, de Ligt lacht tenminste nog ook al zal het hem ook een reet roesten van dat talent vh jaartrofee🤢

     1. Gert Bals

      Ieder vogeltje he, zingt zoals het gebekt is. Mij dondert het niet hoe Ziyech kijktof denkt of reageert. Ik geniet van zijn voetbal, daarvoor kom ik naar het stadion.

     2. Gert Bals

      Ziyech wordt “aangevallen”. Hij reageert op een reactie. Hij start het circus niet.

 6. Kingkong

  Jammer dat wij dat lachen zo weinig hebben mogen zien wij zagen helaas een verongelijkt gezicht dat geen terechte kritiek kon verdragen.

  1. Gert Bals

   Terechte kritiek? Ach laat ook maar, het is meer dan duidelijk dat je er geen klote van snapt. Veel succes met het wegjagen van de volgende voetbalartiest met een karakter dat jou niet aanstaat. Loser. Je zal straks wel vanuit de bekende hoek bijval krijgen.

   1. Kingkong

    Te veel balverlies levert terecht kritiek op ik heb nooit gezecht dat het geen goede voetballer is ik heb ok vaak gezecht dat hij niet uitgefloten moest worden omdat dat niemand beter maakt , maar ja jij leest alleen wat je wil lezen zonder na te denken want dan kan je weer lekker herie schoppen.

    1. Gert Bals

     Je had op moeten letten waardoor dat balverlies merendeels is gekomen. Je had moeten kijken naar de giga hoeveelheid risicoloze ballen van medespelers. Maar ja, beperkte blik he.

    2. Prinsengracht

     Gezecht? Meen je dat Kingkong? Gezecht? Zou in jouw plaats niemand meer een onbenul noemen.

   2. Bakkie

    Lekkere bijdrage weer, AB.
    Volgens mij ben je een volwassen vent, gedraag je daar dan ook eens naar.

     1. Litmanen

      Kijk AB, dat is jouw stijl, iedereen die het niet eens is met jou en je vrienden moet zijn bek houden. Ik lees hier nota bene dat je kinderen van de club zoals Blind en Veltman en vdSar en vBasten etc allemaal mag uitfluiten, maar niet de voorbijganger Ziyech. We hebben echt tig betere middenvelders voortgebracht uit eigen jeugd. Witschge, vdVaart, Sneijder en ga nog maar even door. Allemaal kinderen van de club.

      Hakim heeft niets bij Ajax, hij snapt de Amsterdamse mentaliteit niet en heeft geen greintje Amsterdams gogme.
      Overal heeft hij voor onrust gezorgd, overal met ellende weggegaan.

      Ik weet het, het mag niet gezegd worden. Maar de waarheid is dat Ziyech een zeer getalenteerde voetballer is die onder druk nog niet een keer het elftal aan de hand heeft genomen. Geen enkele topwedstrijd heeft hij voor Ajax gewonnen.

      En aan het eind ook nog zeggen dat die paar malloten die hem tot Ajacied van het jaar hebben gekozen niet serieus genomen worden want de prijs vindt hij onzin.

      Dan begrijp je er dus niks van. Je supporters bedanken? Nee, zeggen dat die prijs je niets waard is.
      Waardeloos figuur. Zal nooit een Godenzoon worden.

     2. Ajax1958

      Neppie, het is duidelijk, je hebt er wcht geen kijk op. De gemiddelde rechtsback van bierelftal8 heeft er meer kijk op als jij. En dat noemt zich Litmanen…… er moet misbruiker van voor.

     3. Moosie

      aldus de sukkel die elke week zaterdag te turven hoeveel balverlies Hakim leed je bent een zuigertje en je blijft een zuigertje net als bakkie op niets reageren alleen maar op AB en dan janken als hij wat terug zegt zielige figuren zijn jullie

     4. Gert Bals

      Het is eigenlijk te simpel zoals het gaat, maar wel leuk. Bekkie, Nietmanen en queenkong allemaal happertjes.

     5. Litmanen

      Ik heb één keer geturfd en kwam tot een verbijsterend aantal niet aangekomen passes.
      Een week of twee later deed Perez bij Foxsport hetzelfde en kwam tot een verbijsterend aantal keren balverlies.
      Ik word belachelijk gemaakt maar over Perez heb ik hier niets gelezen…..

      O ja, ook de Telegraaf gelezen?
      Daar in blijkt dat al die jonge Ajacieden die het geluk over de grenzen zocht de laatste paar jaar, allemaal op de bank zitten.

      Ook Tete. Precies als bij Ajax, gewoon op de bank.

      Weer een prutstrainer zeker?
      Jullie doen met j e clubje of je de voetbalwijsheid in pacht hebt. Elke keer blijkt jullie ongelijk. En met hard schelden krijg je die wijsheid niet.

     6. Gert Bals

      Leugenzak. Elke wedstrijd kregen we de uitslag van passes van Ziyech. Maar ja, Alzheimer he. Voor wat betreft de wijsheid …. inderdaad die heb jij niet en duizenden anderen wel. Simpel.

     7. Litmanen

      Dus je kreeg elke week te horen hoeveel passes van Hakim niet aankwamen? Nou, ben benieuwd waar ik kan terugvinden waar ik dat vaker dan 1 keer gedaan heb. Over Alzheimer gesproken.
      En maar schelden, maar ja, over Tete hoor ik je dan weer niet……
      Ook gelogen zeker?

     8. -buitenkantje rechts-

      Vreemd vesrschijnsel bij jou Litmanen..dat je je eigen commentaren en scheldpartijen niet onthoudt.. heeft iedereen he dan bij het verkeerde eind? Betreft Ziyech heb je altijd hetzelfde patroon..
      “Ziyech is een getalenteerde speler” , MAAR…
      1. Is geen teamspeler
      2. neemt zijn ploeg niet op sleeptouw
      3. Heeft een slechte traptechniek
      4. Leidt veel balverlies.
      5. Zal nooit bij een topclub komen
      6. Heeft een verkeede uitstraling.
      7. Nieuw binnen met stip! Hij zal nooit een Godenzoon worden.
      8. Oh ja.. De supporters die hem Ajacied vh jaar hebben gekozen noem jij idioten..

      Dit teruglezend en he feit dat hij waarschijnlijk de gouden svhoen gast winnen.. Compimenten krijgt van bv vd Brom als liefhebber en coach van de tegenstander! Mensen als bv FdB.. Gullit.. Kees Kist.. Perez hem allemaal het verschil vinden maken bij Ajax en van hem genieten..

      Ga je dan nooit eens bij jezelf te rade?? Misschien..heeeel misschien..zit ik er volledig naast en heb ik er toch niet zo’n kijk op als ik zelf denk..

     9. Litmanen

      Ik heb nooit gezegd dat hij een slechte bal-techniek heeft.
      Dus een leugen.
      Hij zegt zelf letterlijk voor de tv dat de prijs hem totaal niet interesseert, dus?

      En de rest van jouw lijstje bewijst hij elke week.

      Ik ben benieuwd welke topclub het met hem aandurft.

      Iedereen kan wel roepen dat hij weg gaat, maar ik hoor alleen maar over scouts voor De Ligt en Kluivert.

      Dan denk ik verder dat Overmars minstens € 20 miljoen voor hem wil hebben.
      Stel dat Marokko er in de eerste ronde uitvliegt op het WK, wie gaat dat betalen?

      Denk na BR, het is geen onzin maar feiten die ik opnoem.

      En met Godenzoon bedoel ik: Schone als voorbeeld.
      Als zelfs jij het verschil niet ziet tussen iemand die in de loop der jaren een echte Ajacied is geworden en wie het nooit gaat worden, helaas voor jou.

      Ondanks alles heb ik het nog niet eens gehad over zijn rendement bij vrije trappen.
      Frank schoot ze in de kruising, Hakim bezorgt zijn neefjes op de tweede ring steeds een gratis bal.

      Als je graag naar Perez luistert: “Hakim moet echt niet meer achter een vrije trap gaan staan”.

      Ik noem slechts feiten. Ik lieg niet en ik verzin niets. (buiten die neefjes, want zoveel neefjes heeft niemand)

     10. Gert Bals

      Ach Tete heeft in totaal in 30 wedstrijden gespeeld bij Lyon. Veltman wordt bij Ajax uit de basis gespeeld door Kristensen. Vwb Pereze. Perez zegt met grote regelmaat zinnige dingen. Als hij dan iets doms zegt is dat niet erg. Zelfde met Moosie, dickst 58 en mijzelf bijv. Ook niet altijd eens maar dan geen probleem. Maar ja jij …… zelden kunnen betrappen op iets zinnigs op een aantal makkelijke open deuren na. Tsja, dan krijg je geen waardering he. Snappie? Vast niet maar anderen wel ….. de slimmerikken onder ons. Nu weer onder je dekentje, speen in en dromen van Amin Veltman.

     11. Gert Bals

      Elk item mbt wedstrijden en Ziyech ging bij jou over het aantal verkeerde passes, gevaar wat er volgens jou door ontstond, mislukte schoten etc etc. Vervolgens ijskoud beweren dat je hem ook wel goed vindt om vervolgens weer te zeggen dat hij bij geen enkele topclub aan de bak komt. Systematisch een Ajaxspeler tot op het bot obterecht afbranden deed je. Stompzinnige argumenten, kinderlijke reacties (homofoob vooral)en constant etaleren van groot gebrek aan voetbalkennis. Maar ja, het is een openbaar forum …. helaas. Slaap ze Nietje.

     12. Litmanen

      Over Alzheimer gesproken. Veltman werd geofferd en speelde zich na twee wedstrijden weer terug in de basis.
      Tête zit op de bank.
      Ik begrijp dat het niet tot je doordringt, maar hij zit op de bank.
      Jouw idool, Tikkieterugtete, zit op de bank.
      Denk je dat je het nu kunt onthouden AB?
      Slaap lekker.

     13. Gert Bals

      Volgens ging het hier om Zitech. Tete op de bank bij Lyon zou op 100% basis zijn in Ajax. Maar ja, die kans kreeg hij niet. Maar ik kap ermee. Ik heb mijn sociale plicht gedaan. De minderheid heeft aandacht gehad. Helaas is deze minderheid, Nietmanen, een 🖕you.

     14. Moosie

      gast je bent gewoon een hypocriete klootzak elke dag kom je ruzie zoeken en elke dag ga je lopen janken als je ruzie hebt.
      Op 4 a 5 mensen na vindt iedereen je een lul hier dus noem ons maar een groep want groepje is jouw troepje

     15. Bakkie

      Als je het niet erg vindt, ga ik geen tips aannemen van zielige oude mannetjes die van een internetforum afgeschopt worden. Ik schat mezelf toch iets hoger in haha

    1. Moosie

     wat is er nou weernieuws goed dan bakkie want we hebben gewoon een gesprek met finidi dus wat zeik je nou?

     1. Moosie

      hahaha geeft niks Finidi ik beperk me de laatste tijd meestal tot de toffe gesprekken zoals met jou maar er zijn er 3 of 4 die op de oude voet kost wat kost door willen gaan met hun vete dus soms moet je dan ff uitdelen

     2. Bakkie

      Ik zeik over het feit dat iemand die een andere mening over Ziyech heeft, door AB gelijk een loser genoemd wordt. Maar ik zal er mee ophouden, het heeft toch geen zin.

 7. Basisspeler

  Kritiek zal hij ook bij andere clubs krijgen als hij minder presteert. De pers in bv Engeland of Spanje is daar nog een slagje erger dan hier.
  Alleen uitgefloten worden en dreigend worden kan echt niet. Kan me voorstellen dat je daar best over na gaat denken.

  1. jood84

   ik ben het met bijna alles eens Basisspeler. uitfluiten mag best, maar dan 1x en klaar(dan heeft die het gehoord) maar blijven uitfluiten is gewoon belachelijk. dat verdiend niemand. maar een speler duwen etc zou nooit mogen gebeuren. überhaupt snap ik mensen niet die na een verloren wedstrijd of dergelijke de spelers persoonlijk willen spreken bij de bus. alsof de voetballers zelf niet weten wat goed of slecht is, ze trainen een heel jaar om alles te geven voor de club, ze moeten heel erg veel dingen laten in hun leven om zo fit mogelijk te zijn en blijven, en dan komen er een paar stakkers vertellen wat ze moeten doen🙈 beter dat je die idioten meteen meeneemt in het politiebusje en nooit meer toelaat in de arena en op de toekomst

   1. ems

    Uitfluiten, duwen, dreigen allemaal kanslooszinloos en getuigen van minimal brain damage

   2. Litmanen

    Eens jood84, maar we moeten nu ook weer niet doen of die vijftig debielen bij die bus er iets toe doen.
    Van mij had die chauffeur gas mogen geven.

    1. jood84

     dat heb ik ook niet gezegd Litmanen. maar van mij had die ook gas mogen geven

    2. Moosie

     mot hij ze dan doodrijden of gewoon alleen wat botbreuken is bedoeld voor Nepmanen
     Want 84 rijdt echt over je heen ouwe Mossad Agent
     🙂

     1. Gert Bals

      Als ik zeg “kijk uit met oversteken” is de wereld te klein en hij laat een bus gas geven op een groep van 50 mensen. Toch wel bijzonder.

     2. Litmanen

      Een groep mensen? Dat zooitje doorgesnoven en dronken debielen had die bus niet eens gevoeld.
      Volgende keer gas geven.
      Geldt overigens voor alle buschauffeurs van betaalde voetbalclubs.
      Het enige wat er staat te wachten heeft meestal al een stadionverbod.

     3. -buitenkantje rechts-

      Zou zelf wat minder gebruiken Nietmanen.. Hysterische reacties van je.. je lijkt wel een wijf.

 8. Vak 120

  Ik hoop ook dat hij blijft,90% van de supporters mag hem wel…waar hij ook heen mag gaan,er zullen altijd mensen blijven met kritiek op hem! Daar moet hij boven staan en zijn voeten laten spreken! 1 jaartje hakim zou mooi zijn

 9. Lingeling

  Ze zeggen nou wel dat hij weggaat maar welke club heeft zich gemeld? Of heeft hij gewoon een niet-hysterische zaakwaarnemer die zich netjes opstelt?

 10. Joep

  Snap ook echt niet dat mensen tegen vvv ging scanderen dat hij weg moet. Echt niet te geloven. Voor zo’n speler ga je naar het stadion

 11. Prinsengracht

  Ziyech zou ook zijn vertrokken als er niet was gefloten. We moeten ook wel blijven fluiten. Maar dan naar zaakwaarnemers. Die moeten elke keer als ze zich op de Toekomst laten zien, worden weggehoond. Er moet permanent een emmer pek en een container veren klaarstaan voor Raiola.

  1. Moosie

   Ajax moet echt iets doen aan rioolla maar ze durven niet volgens mij

 12. bukowski7709

  als hakim zich onaantastbaar acht en totaal kritiekloos door het leven wenst te gaan moet hij in het derde gaan ballen en bij zijn moeder blijven wonen, hij komt over als een rare kwibus maar dat staat los van de geweldenaar op het veld…

 13. Roberto

  Heb van je genoten Hakim, hoop dat je bij de mooiste club van Nederland blijft.

 14. PvL020

  Laat je niet kennen Ziyech… Het zijn er maar een paar die je uitfluiten… Je hebt de prijs echt verdiend!!!

 15. Zlatan4ever

  Ach wat lief, het ventje houd van kattekwaad uit halen en daarnaast vind hij het belangrijk om te lachen en dat zijn familie lekker dicht bij hem is…..
  Is dit een bericht van iemand die de kleuterschool probeert te ontgroeien of een volwassen profvoetballer ?
  En over het uitfluiten, dat deed het merendeel van de supporters ook bij Zlatan in het begin. Maar ipv daar zielig over te doen ging hij nog harder werken om een topspeler te worden. En we mogen toch zeggen dat hij het heeft waargemaakt waar dan ook !
  Zlatan4ever, Ziyech never !
  By the way, ik stem D66 😂👍🏻

  1. Yindi

   Zlatan stemt D66!!! 😂😂 Wat een banale bijdrage man. Denk je nu echt dat we je daarvoor ineens bewonderen?
   Weet je trouwens wel waar die D voor staat? Of denk je dat het staat voor (D)ebielen 66? In dat geval zou ik het n.l. snappen.

   1. Zlatan4ever

    Ik ben niet op dit forum voor bewondering, wil alleen maar aangeven dat wij in een democratisch land leven waar je openlijk je mening mag uiten.
    En wie is “we” Yindi ? Is dat het kliekje van AB,Moosie en jij en nog een paar beter weters die denken de wijsheid in pacht te hebben en voor mij willen bepalen wat ik wel of niet mag zeggen ? Dacht het niet !
    Jij zou goed passen bij een Noord-Koreaans regime, zo wie is hier debiel ? Rest my case

 16. Zlatan4ever

  En voor Ajax1958, “meelopers” zijn per definitie fout gebleken in de geschiedenies

  1. Ajax1958

   En voor jou, ik heb een eigen mening, laat jij je lekker likken door Likmanen

 17. Zlatan4ever

  AB , graag jouw reactie over mijn typefout.Daar ben je erg goed in

 18. AFCA my World

  Als je je goed voelt,mag je nog wel blijven hoor ! Heb ik geen moeite mee ! ⚽️

 19. Zlatan4ever

  Kunnen wij het niet gewoon over Ajax hebben in plaats van steeds maar elkaar af te zeiken over een persoonlijke mening ? Daar is dit forum voor bedoeld

  1. Yindi

   Het grappige aan dit alles is dat jullie Hakim verwijten niet tegen kritiek te kunnen. Vind je dat zelf ook niet lachwekkend in dit verband dan? Wil je daarmee zeggen dat jij open staat voor kritiek en hij niet? Denk jij nou echt werkelijk dat al die mensen, met functies in de voetballerij, het verkeerd zien? Dat jij de enige echte vIsionair bent? Heb jij als D66er enig idee van wie en welke mensen jij die “likes” krijgt? Dat zijn geen D66 stemmers hoor. Dat zijn (laten we het maar zo noemen) “andersgezinden” die door jouw bijdrage nog eens lekker worden aangewakkerd.

  2. De Nees

   Mag het een onsje minder allemaal? Niet alleen jullie maar hierboven ook man. Op elke opmerking wordt zout gelegd en knallen maar. Afwijkende meningen houdt je mind scherp, waardeer dat op z’n minst een beetje, als we allemaal eenheidsworsten worden is het ook geen ruk an.

   1. Gert Bals

    Supporters overrijden vind ik geen afwijkende mening die hier thuis hoort.

   2. De Nees

    Je begrijpt best wat ik bedoel Bals. Ook voor die opmerking ging het al los.

    1. Gert Bals

     En terecht en dat blijft zo, zolang een aantal dit forum blijven vervuilen waarvan Niksmanen de grootste is. Dat is mijn eigen arrogante mening die niet zal veranderen. Zo ben ik, al ruim 60 jaar lang en zo blijf ik.

 20. Zlatan4ever

  Ajax1958, ik kan er denk ik van uitgaan dat de 1958 voor je geboorte datum staat, in dat geval…..
  “Grow up” en stop met dat kinderachtige gedoe.
  Ik ken heel Litmanen niet, ik ken hem alleen door figuren zoals jij die hem alleen maar af te lopen zeiken omdat hij wel eens kritisch is over “zich zelf benoemde” topspelers

  1. Ajax1958

   Je blijft maar doordrammen he knul?Jij hebt het over een democratisch land, wel, dan zal ik mijn mening blijven geven, of je dat nu leuk vindt of niet. Is ook de enige manier om tegen Likmanen in te gaan met zijn leugens/ontkenningen, en rascistische uitlatingen. Welkom in de wereld van Likmanen. Misschien moet jij jezelf eens afvragen waarom hij zoveel weerstand krijgt. Fijne dag en geniet ervan.

Reageren is niet mogelijk.