Nick Viergever versterkt psv de komende 4 jaar

De kogel is door de kerk want Nick Viergever gaat transfervrij vier seizoenen spelen bij psv. De club uit Eindhoven zat in de winter al achter Nick aan maar kon hem toen niet overnemen. Hij kon zelfs naar buitenlandse clubs maar Nick had zijn woord al aan psv gegeven. ‘Ik speel mijn hele carrière al in Nederland en ben de afgelopen tijd meer met een stap naar het buitenland bezig geweest. Maar toen Marcel Brands me belde ben ik het gesprek aangegaan met PSV’,staat op de website van zijn nieuwe werkgever te lezen. 

Related posts

36 Comments

 1. Geckoo

  Was te verwachten.. Jammer dat het niet datgene is geworden wat je ervan verwacht had Nick.. Bedankt voor al je inzet en professionaliteit.. Succes bij de lampjes!

 2. Peter kopsterk

  Veel succes Nick. We hadden je liever naar het buitenland zien gaan.

  1. Bakkie

   Ik ook.. maar moet wel zeggen dat hij beter bij PSV past dan bij Ajax

 3. Litmanen

  Dom van Ajax om zo’n ervaren verdediger te laten lopen. Viergever is niks te verwijten. Jammer dit.

  1. Bakkie

   Viergever is een beetje hetzelfde verhaal als Veltman. Te klein en niet sterk genoeg voor de top. Heel leuk, ervaring.. maar als je door een lange spits opzij wordt gezet, heb je daar geen reet aan

   1. Charka53

    Volgens mij geld dit ook voor Ajax hoor te klein en niet sterk genoeg voor de top dus voor dit Ajax was Viergever niet te klein , het enige wat bij hem te klein is , is zijn ego en daar hebben vele Ajacieden geen last van.

    1. Litmanen

     Eens Charka, een grote bek en praten over een salarisplafond, dan hoor je er bij.
     Gewoon je werk doen en dan ook nog eens voor 200 %, dat loont niet.

 4. JohnDoe77

  Leuk voor hem; nuttige speler voor de NL competitie, geen topper maar gewoon een echte prof. Wordt PSV in de breedte wel sterker van!

  1. Jimmy1971

   Ze hadden een transfersom voor hem kunnen krijgen, als ze zijn contract hadden verlengd! Gemiste kans, bedankt Viergever, ik heb altijd ontzettend van je inzet en je winnaarsmentaliteit genoten!!!

   1. Mr Ajax

    Zeker fijne kerel is het, ik zag hem toch liever naar belgie of duitsland gaan

 5. wieiswie

  Jammer jammer jammer
  Hij komt misschien te kort voor de echte top maar heeft ze waarde voor ajax toch zeker bewezen.
  Altijd was ie er en nooit een wanklank.
  Succes ‼️ alleen voor jou en niet voor dat pisvee

 6. -buitenkantje rechts-

  Zal Nick blijven onthouden als in de wedstrijd tegen Schalke.. Geweldige wedstrijd speelde hij toen en sleepte Ajax er doorheen. Ga je goed Nick! Succes bij PSV..

  Off: Teleurgesteld moeten lezen dat Gino Dekker zijn loopbaan gaat vervolgen bij AZ.. Erg jammer.. Heerlijke buitenspeler voor zijn blessure. Buitenom en dan de bal panklaar leggen. Na zijn blessure ben ik hem uit het oog verloren, maar had altijd nog de hoop hem in Ajax1 te zien. Succes met je verdere carriëre Vince!

  1. Prinsengracht

   Was al even bekend. Ook ik vind het jammer. Maar voor jou is Alkmaar (en ook Heiloo) dichterbij dan Amsterdam. Dus je kunt hem gaan zien.

   1. -buitenkantje rechts-

    Klopt.. wilde het toch even noemen aangezien het hier (nog) geen topic is. Ga hem zeker een paar keer bekijken komend seizoen..

 7. Ralph

  Nick Viergever is een speler met de juiste mentaliteit. Jammer voor Ajax en mooi voor PSV. En nu stoppen hier met ‘niet goed genoeg voor de top’! Welke top? Kijk even naar AS Roma en Liverpool. Dat is de top!

 8. PvL020

  Denk dt Ajax hier nog spijt van krijgen. Ze kopen Nick niet voor de breedte

 9. cabfred

  Snap hier niks van.. altijd een vaste speler, geblesseerd geraakt en kan zo weglopen en psv versterken.. erg jammer

 10. Moosie

  Vervelend dat hij naar pisvee gaat ,maar hij heeft op zijn leeftijd absoluut niet het niveau wat wij zouden moeten nastreven.
  Als je op de counter speelt is hij nuttig.
  Hij heeft me vorig jaar uit mijn dak laten gaan in de el daarvoor eeuwige dank

  1. Litmanen

   Wie heeft dan momenteel wel het niveau voor Ajax en die er volgend jaar ook nog is?

   1. Moosie

    flikker toch een end op Nietmanen niet geïnteresseerd in een gesprek methode vandaag

 11. Iamsterdam2015

  Jammer en erg dom van ajax!!!! Lekker je directe tegenstander sterker maken. Succes kerel!!!!

 12. Zlatan4ever

  We moeten Viergever gewoon bedanken en feliciteren !
  En voor Ajax zelf………
  Wederom wanbeleid, Nick had nog goed van pas kunnen komen

 13. Nummer 12

  Nick, echt geweldig genoten van jou tijdens schalke uit. Dat is voorop gaan in de strijd. Schoffelde en knokte zich de longen uit t lijf, heerlijke tackles recht voor mijn neus. Om vervolgens ajax met een lucky de halve finale in te schieten. Wat was dat kicken !!

  Thx Nick en ik snap niet dat Ajax zo met jou om is gegaan.

 14. Kingkong

  Geen topper maar zeer bruikbaar en loyaal vreemd dat ze die gratis naar p laten gaan .

 15. AFCA my World

  Zo jammer,zo dom,een overstap naar het buitenland was mij liever geweest,nu maak je je concurrent sterker ! ⚽️

 16. De Nees

  Jammer dat je naar hun gaat, je had beter verdient. Het spijt ons dat Ajax je niet genoeg waardeerde en je nu in de goot belandt. Ik hoop dat je veel in eigen doel schiet.

 17. Gert Bals

  Ik blijf het jammer vinden. Voorlopig kunnen we echt niet spreken dat er een Ajax waardige selectie staat zoals we die graag zien. In die, naar ik tocht echt hoop, overgangsperiode was Viergever een zeer nuttige kracht geweest. In de komende periode had hij met de huidige selectie, incl aankopen en doorstroming, als tweede man kunnen dienen voor de linkerkant achterin. Op het moment dat het derde is in de pikorde is het tijd om te gaan maar, helaas, was en is dat niet het geval. Kortom, stom oerstom van Ajax (even voor de rest van het forum: ik ben het dus zwaar oneens met Moosie) ?

Comments are closed.