There are no ads, please add some


Uitslag prijsvraag: Wie wint het Ajax-uittenue?

Hierbij de uitslag van onze prijsvraag van 23 april j.l. De vraag was: Wie was de Ajax-speler op onderstaande foto. We ontvingen wederom veel inzendingen. Opnieuw veel inzendingen waaronder vele goede en helaas ook enkele foute. Echte kenners hadden het natuurlijk allang gezien: Het was Klaas-Jan Huntelaar! App-gebruikers: bekijk de foto via deze link op onze website www.AjaxFanzone.NL

Uit het flink aantal goede inzendingen hebben wij Robin Smit uit Kampen er uit gepikt als winnaar. Gefeliciteerd Robin met dat schitterende Ajax tenuetje! Het komt zsm jouw kant op!

Voor al je Ajax-fanartikelen ga je naar: Bouds-Inn.nl.
LET OP: De NIEUWE uit-collectie 2018-2019 is nu eveneens verkrijgbaar en ben je (seizoen)clubkaarthouder dan krijg je op ALLE artikelen ook nog eens 10% korting!!!

Klaas-Jan Huntelaar!

Niets gewonnen? Niet getreurd! Binnenkort plaatsen we namelijk wederom een prijsvraag met ditmaal als prijs het nieuwe Ajax-uitshirt 2018-2019! Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd!


Gerelateerde posts

6 reacties

  1. Mijn Club

    Blijkbaar het oude shirt. Wat ik trouwens niet begrijp, is dat het normaal gesproken 1 jaar een donkerkleurig tenue is en het jaar erop een lichte kleur is. Nu 2 x achter elkaar donker. Jammer, want die donkere kleuren (zwart cq blauw), dat vind ik echt nooit mooi. Waarom geen compleet zilver tenue bijv. We worden jaren achter elkaar tweede, dus past dat als gegoten.

Reageren is niet mogelijk.