Fotoverslag Cruijff Foundation 14K-Run

Woensdagavond vond er na de officiële naamsverandering van de Amsterdam Arena naar de Johan Cruijff Arena de 14K-Run plaats. Aan de Run, die plaatsvond op de geboortedag van Johan Cruijff, deden dit jaar verspreid over drie afstanden ruim 4.000 lopers mee. De Run ging van stadion naar stadion: startend vanaf het Olympisch Stadion en met een finish bij de Johan Cruijff Arena. Onze fotograaf Jacques was natuurlijk aanwezig voor enkele fraaie foto’s.

De Johan Cruyff Foundation brengt jeugd vooruit door beweging waardoor ze samen kunnen spelen en groeien in hun ontwikkeling. Door sport en spel worden kinderen fitter, leren ze met elkaar omgaan en ontwikkelen zij zichzelf. Daarom willen wij ze stimuleren om te bewegen met onze projecten zoals de Cruyff Courts, Schoolplein14 en Gehandicaptensport: sportprojecten voor kinderen met een beperking. Elke week brengen wij zo wereldwijd duizenden kinderen in beweging.

App-gebruikers: Bekijk de foto’s op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link

De Johan Cruijff Arena

Zij staan al ongeduldig te wachten

Maar men moet nog even wachten

Op de heren die het startschot moeten geven

Daar gaan ze

Heerlijk toch in een stadion met zo’n naam

Met Frenkie op de foto

De medailles liggen klaar

Gaaf hoor jongens

Ieder zijn eigen mening

Gefeliciteerd mannen

Onderonsje?

Related posts

5 Comments

  1. Mr Ajax

    Sportief en voor het goede doel, fijn dat johan dit heeft achtergelaten voor ons!

  2. Zlatan4ever

    Het had meer gedeeld moeten worden onder meer met de supporters. Maar laten wij blij zijn dat het gelukt is om de Amsterdam Arena om tewerken naar de JC-Arena ??

  3. dickst14

    Johan forever. Hij is de beste voetballer ooit, maar bovenal een heel goed mens. Wat hij allemaal niet gedaan heeft voor iedereen. Alleen bij Ajax zijn de ego’s groter dan de club en kan Johan zijn droom vergeten. Met dank aan nietszeggende parasieten als Henrichs en van Os.

Comments are closed.