There are no ads, please add some


Ten Hag ziet zelfs progressie: ‘Project is nog niet ten einde’

Ajax kreeg zondag een oorwassing van psv en moest met de staart tussen de benen en met tien punten achterstand toekijken hoe de eindhovenaren kampioen werden. Coach Erik ten Hag zoekt naar oorzaken. ‘We hebben jonge spelers, maar moeten het besef hebben dat het om alles gaat. Voetbal is een momentensport en dan kan dit niet. Iedereen is super teleurgesteld en het is een zware klap, maar we moeten onze rug rechten.’

De oefenmeester wil volgend seizoen met zijn jonge selectie oogsten. Ajax presteert feitelijk onder Ten Hag dramatischer dan onder Keizer maar Ten Hag zelf ziet zelfs progressie. ‘Ik ben aangesteld en als je wordt aangesteld, moet je altijd voor het kampioenschap gaan. Dat is niet gelukt, maar het project is niet ten einde. Ik zie wel progressie, zeker wel. Ik probeer het maximale uit de groep te halen en je moet heel hard falen om te kunnen winnen. Hieruit kunnen mooie dingen ontstaan, al is het duidelijk waar we aan moeten werken’, keek Ten Hag in gesprek met FOX Sports vooruit. Of Ten Hag die tijd nog krijgt bij Ajax valt te bezien.


Gerelateerde posts

31 reacties

  1. De Ajacied

   Doe ff normaal man,
   Jij denkt echt dat je de koning bent he Haarms,
   Ik ben het ook niet eens met Ten Hag hoor,
   Maar RESPECT naar elkaar is wel heel belangrijk hoor
   ❌❌❌

   1. HURBIE

    Je lult uit je nek Haggie
    Wat jij ziet ,ziet niemand anders in Nederland
    Je lult alleen maar om je eigen haggie te redden
    Kijk ÉÉNS in de spiegel
    Schrik niet want dat ben jij

    1. Peter kopsterk

     Dan wordt het toch tijd dat hij eens door een andere bril kijkt. Ik zie geen progessie.

  1. Litmanen

   Wat moet je toch een ongelooflijk bord voor je kop hebben om dit soort uitspraken te doen.

 1. nick-afca95

  Die vent is niet geschikt voor een club als Ajax. Hij wil te graag, maar het lukt gewoon niet. Dan ga je zoeken naar positieve punten. Maar als die er niet zijn kom je nogal dom over. Hardstike goeie trainer voor een club met minder druk, maar bij Ajax gaat hij het niet redden naar mijn mening. Ik kan het ook ongelovelijk mis hebben natuurlijk. Over Bosz werd in het begin namelijk hetzelfde geroepen.

 2. a.p.

  nou, nou Ten Hag waar heb je het over. Nu gaan je zienswijzen voor mij te ver. Ik denk en hoop dat dat ook voor Ajax geldt. Voor jou maar een andere vereniging.

 3. Ajax 1

  Project? Welk project? Dit is een voetbalclub, geen project. Een voetbalclub die toonaangevend is geweest in de wereld en nog op het gebied van opleiding, speelwijze en uitstraling.

  Dus bij deze: project manager mag vertrekken zodat er weer een voetbaltrainer aangesteld kan worden. Met schippie als assistent die het over een paar jaar over neemt.

  Project is nog niet ten einde, idioot…..

  1. AjaxKat

   Nee, die lacht zich samen met Bergkamp een hernia; en gelijk hebben ze.

   Dit seizoen en uiteindelijk ook het vorige zijn gekenmerkt door de strijd tussen Bergkamp en Overmars. Ik hoop dat ze beide in de gaten hebben dat ze de club en met name de fans hebben benadeeld. Zowel bij Keizer als bij Ten Hag is te zien dat ze als speelbal in die strijd zijn gebruikt. Ik kan daarom ook niet zeggen dat ik kwaad op Ten Hag ben of zo. Hij moet de resterende wedstrijden dit seizoen nog afmaken, dus hij moet íets zeggen. We zijn echt genaaid vind ik door Bergkamp én Overmars én Sar.

 4. Zlatan4ever

  Hij is toe aan een acute opname bij een willekeurig hospitaal voor mensen met mentale problemen

 5. De Nees

  Aantal trainers afgelopen 18 jaar bij Ajax?? 16. Wouters, Westerhof, Adriaanse, Koeman, Bruins Slot, Krol, Blind, ten Cate, Koster, van Basten, van ’t Schip, Jol, de Boer, Bosz, Keizer, ten Hag. Nee joh goed idee, weer een nieuwe trainer aanstellen, daar ligt het echte probleem…

  1. Prinsengracht

   Niet eerlijk. Een aantal deed het samen. Het is wel degelijk het probleem. Want alleen Koeman, de Boer en Bosz waren goed genoeg.

  2. De Nees

   Schip en Bruins Slot in een duo, maar dan nog blijft het achterlijk veel PG. Als er 3 zijn geweest die resultaat hebben geboekt dan is het rendement van alle trainers tezamen schrikbarend laag. Goede trainer is een deel van de oplossing, spelersmateriaal en samenstelling is het andere deel, als dat laatste niet voldoet dan blijf je maar trainers wisselen. Ajax moet ’s echt naar het ware probleem kijken.

 6. ajaxpers

  Hij ziet progressie ten opzicht van zijn vorige team Utrecht!!
  Deze boer ziet alleen bloemkool

 7. Forever nr14

  Kan iemand deze mafkees niet in een kooi stoppen, met z’n bek afgeplakt zeg!! Volgens mij wil ie Ajax alleen nog maar meer te schande zetten!! Die spoort echt niet hoor!!

 8. Forever nr14

  Hij spoort echt niet!! Hoe komt ie erbij om zo’n onzin te zeggen…. werkelijk en dit moet het uithangsbord zijn van een club die eens de beste was, maar dit bij lange lange niet meer is en voorlopig niet meer word

 9. -buitenkantje rechts-

  Is er dan niemand die vraagt welke progressie hij ziet? Hij heeft kritiek op zijn spelers, maar beseft niet dat hij zelf daarvoor verantwoordelijk is? Hij spreekt over een project.. Ajax is geen project! Ajax is art…
  Dat zal hij echternooit beseffen.. Daarvoor heb je Ajax DNA nodig, geen betonDNA..

Reageren is niet mogelijk.