Hakim Ziyech verwijdert verwijzingen naar Ajax van social media

Het lijkt er op dat Hakim Ziyech het helemaal gehad heeft met de supporters van Ajax. De laatste maanden is de onderlinge relatie al niet erg goed maar na het opwachten en stilzetten van de spelersbus ontstond er naar het nu lijkt een handgemeen tussen de middenvelder en wat supporters. Door al zijn linken naar Ajax op diverse social media te verwijderen lijkt het er op dat de spelmaker na de zomer niet meer in Amsterdamse dienst zal zijn.

Bekijk de video van boze fans die de bus opwachten

 

Related posts

107 Comments

 1. TijmenSH

  Als er echt fans zijn geweest die op ziyech zijn gaan inslaan is dit schandalig, maar als hakim hierdoor alles wat met de club te maken heeft haat mag hij wat mij betreft vertrekken

    1. De Ajacied

     Idd ja te belachelijk voor woorden,
     Dit zijn geen supporters, schaam jullie héél erg diep
     ❌❌❌

     1. Ajax 1

      Hoe je ook over spelers denkt; gewoon met je poten vanaf blijven. Wel ben ik voor een protest donderdag voor de hoofdingang voor de wedstrijd tegen VVV en vocale actie tijdens de wedstrijd om de onvrede te uiten.

   1. f-side64

    Ik niet hij beweert de man te zijn alleen heeft hij geen moer laten zien en zijn goals lukt 1 amateur spits ook nog wel

    1. Bakkie

     Als we wat meer spelers met zoveel kwaliteiten als Ziyech hadden gehad, hadden we misschien een kans gemaakt afgelopen zondag

     1. f-side64

      nou wat heeft koning ziyech het geweldig gedaan die 2 seizoenen denk dat Messi en Ronaldo er jaloers van geworden zijn?

     2. f-side64

      als hij zoveel kwaliteiten heeft dan had hij meer gescoord uit zijn vrije trappen en was er ook meer rendement geweest uit zijn corners de fans van de kleine clubs balen mocht ziyech vertrekken en wel om het feit dat ze minder ballen krijgen.

    2. dickst14

     leuk om die bagger van jou te lezen altijd. ga eens naar je huisarts. waarschijnlijk wijst hij je door en horen we nooit meer iets van je als je die veters op je rug niet los kunt krijgen.

   2. marcussboss

    hij heeft ook groot gelijk! het is toch te ziek voor woorden dat ze zich op deze manier tegen ziyech keren! de enige speler die nog een beetje van z’n klasse liet zien gister. De passes die hij strooit, de looplijnen die hij ziet en überhaupt het hele voetbalgogme wat die jongen in zich heeft kan menig speler enkel maar jaloers op zijn. Dat je teleurgesteld bent als supporter kan ik goed begrijpen, maar je bent gestoord als je je zo tegen je spelers keert.??

   3. Iamsterdam2015

    Zeker dat hij gelijk heeft!!! Iedereen is boos en dat mag, onvreden mag, kritiek op de gang van zaken mbt trainers, vd sar overmars etc etc mag. maar je blijft met je poten van spelers af TEN ALLE TIJDEN!!!!
    Hier is geen uitleg voor en ook geen excuus!! Noit nooit nooit doe je dit. Ik ging voor het eerst in 1979 jochie naar ajax met mn pa. Nu bijna 40 jaar later is dit een van de weinige momenten dat ik mij KAPOT schaam voor die wanne be holligans!!
    Sta je dan met je poffertjes porum. Al kom je al sinds de jaren 50 bij ajax je bent SUPPORTERS geen randdebiel!!!!

  1. Eppie

   Supporters waren schandalig, maar ziyech mag inderdaad weg en ik ben nooit blij met hem geweest. Is alleen maar een stoorzender die veels te hoge sunk van zichzelf heeft en af en toe een schitterende pass geeft. Af en toe is alleen niet goed genoeg, zeker niet als je daarbij ook nig eens af en toe lakoniek speet. Bij grote wedstrijden geeft hij ook nooit thuis; alleen tegen de kleintjes

   1. HURBIE

    Afgezien van wat jij schrijft Eppie ,geeft het deze Asoos nog niet het recht om zich zo te misdragen tegen onze SPELERS
    Dan ben je gewoon een niet AJAX waardige SUPPORTER
    Maar een hersenloos individu zonder waarden en normen
    Levenslang STADION VERBOD

    1. Litmanen

     Helemaal eens. Hakim mag van mij gaan, maar wát er gisteren tijdens en na de wedstrijd is gebeurd is een grof schandaal!
     Nepsupporters, die denken dat ze invloed hebben met hun doorgesnoven koppen.
     Je schaamt je kapot als Ajacied!

     1. dickst14

      Wat deze nepsupporters doen doe jij elke dag met woorden op dit forum. De dag dat ze jou eraf gooien trek ik een fles champagne open.

     2. Litmanen

      Basisspeler en dikkiedik stonden zeker bij die bus? Dan begrijp ik de reactie.

     3. Basisspeler

      Jij zit dagelijks in de bus. Mannen met witte jassen om je heen richting dagverblijf.

     4. Ajax1958

      Waar is “onze” aanvoerder in dit geheel? Die moet voor de selectie gaan staan, of had hij al stiekum de achteruitgang genomen?

     5. Ajax1958

      En het bestuur maar vol blijven houden: “We houden vast aan de filosofie van Johan”. Nou, we zijn al een paar jaar van het padje af! Het wordt tijd dat er koppen gaan rollen en dan bedoel ik er niet eentje.

     6. Litmanen

      o ja, tuurlijk, dat ik daar niet aan dacht.
      Het is allemaal de schuld van Joël!

   2. Ries020

    Wat een onzin. Hij is een super creatieve en intuitieve speler, die niet nadenkt bij het voetballen. Daarom gaan dingen soms fout. Maar door zo’n speler gebeuren juist dingen die niemand verwacht. Je zou willen dat je altijd zo’n speler in je selectie hebt. Ze zijn heel zeldzaam helaas.

    1. Eppie

     Hurbie: volgena mij heb je niet goed gelezen wat ik schreef: ik begon namelijk te Zeggen dat het schandalig is wat de supporters deden, dus m.a.w. Keur ik dat helemaal niet goed en moeten die supporters stadionverbod krijgen. Ik zei alleen dat ik Ziyech niet zo goed vind voor Ajax en ik hem liever kwijt ben

     1. HURBIE

      Eppie ik heb het goed gelezen en begrepen en dat beaamde ik ook
      Over die NEP SUPPORTERS denken we het zelfde
      Met Ziyech zorgen we er zelf voor dat zijn gedrag en spel soms slecht is

 2. rickert

  De wandelende personificatie van Calimero, jammer Hakim, het ga je goed verder.. Dat gunt de echte supporter je, zelfs met dit soort fratsen.

 3. Iceman

  Schandalig dit en dat Ajax hier niks aan doet. Maar ja de hele club is bagger al jaren en het wordt alleen maar slechter en slechter.

 4. Bert62

  Denk dat de supporters eerst eens naar zichzelf moeten kijken. Ze lieten zich in eindhoven nu ook niet echt van hun beste kant zien.

 5. Zlatan4ever

  Geen grote fan van Ziyech, maar “ze” moeten wel met hun handen van hem afblijven.
  Als het waar is dan is dat verschrikkelijk en zal Ajax met excuses en een stadion-verbod voor de gene die dat hebben geflikt aankomen. Bizar !

 6. a.p.

  Jammer dit allemaal. Maar Hakim moet niet vergeten dat er ook supporters zijn. Die hem om zijn voetbalkwaliteiten wel waarderen.

  1. rickert

   Het is jammer te zien dat wij niet in het tempo kunnen spelen, waarop Hakim tot zijn recht komt. Hij voelt zich duidelijk ongelukkig en om dat te benadrukken. Dat ondanks alle energie die hij erin stopt. We hebben in de slotfase van de competitie niemand gehad die in vorm is geweest. Er is geen systeem waarin we spelers hebben die echt naar voren kunnen treden. Buitenspelers die hopeloos uit vorm zijn. Maar handig genoeg om 1 of 2 keer in de wedstrijd toch iets leuks te doen.

   het echte probleem is wat mij betreft in de kampioensjaren dynamischere aanvalslijnen zaten in de kern.

   Donny is het sterkst als je hem rondom huntelaar laat spelen. En spelers als Ziyech en Schone zouden rondom Huntelaar en Donny moeten spelen om ze in stelling te brengen. Neres en Kluivert krijgen dan ruimte aan de buitenkanten als het draait in de kern. Als je het spel daarmee meer naar voren brengt. Daar is Hakim op zn gevaarlijkst. prachtige opening in een counter zijn fantastisch. en op dood moment is zo’n splijtende pass fantastisch.

   Maar de kern van je team blijft een spits. En daar ligt het probleem. Huntelaar is niet scherp genoeg in de afronding. Maar als hij meer in het spel betrokken zou zijn, dan komt hij in een wedstrijd. Hij is loepscherp in zn lichaamsacties. Maar hoevaak wordt hij in stelling gebracht.

   Daarom is het trainersfalen, dat Ziyech moet vertrekken. Die horen aan te sturen dat onze jongens tot hun recht komen in dat veld.

   Dit alles was gewoon niet nodig geweest. Als Ten Hag na dit alles aangesteld blijft. Dan mag er wel een counselortje groepsdynamica met hem meelopen, want deze meneer lijkt niet veel te bouwen, maar eerder af te breken.

 7. Charka53

  Dit is beneden alle peil mensen je blijft met je handen van een speler of wie dan ook , nu heeft Ziyech een stok om mee te slaan hij heeft het toch al niet naar zijn zin en nu zou het aan dit insident liggen dat hij weg wil maar volgens mij is hij dit allang van plan en van mij mag hij en ik heb al eerder aangegeven dat hij Donny in de weg loopt zoals hij eerder Davy in de weg liep.

 8. AjaxKat

  Als dit klopt, ik ga er nu wel zo’n beetje vanuit, dan heb ik maar 1 vraag: hoe diep is Ajax in 24 uur tijd gezonken? Van bestuur, spelers en technische staf tot de supporters (en vooral mensen die zich zo noemen). Alles en iedereen faalde. Wat moet het een feest in Eindhoven zijn.
  Mocht Hakim dit lezen; ik distantieer me hier echt van. Naast schaamte voel ik nu ook diepe droevenis. Voor de mensen die erachter zaten als dit klopt; ga je schamen!
  Als die wereldpass van hem in de beginfase erin werd geknald door Vd Beek dan was het gewoon een andere wedstrijd en was Ziyech briljant geweest. Tuurlijk heeft hij zn maniertjes maar dieper konden we niet zakken. Als club en als mensen onder elkaar niet. Dit is bij de beesten af. Je wordt toch ook niet op je werk gemept door consumenten als het bedrijf waar je voor werkt niet presteert? Toen Van Persie jaren geleden klappen kreeg van een vergelijkbare groep idioten op De Toekomst was voor de toenmalige hoofdsponsor reden om te stoppen met het sponsoren van Ajax. Ik kan me voorstellen dat Ziggo zich zomaar terug gaat trekken na afloop van het sponsorcontract. Pfff, las hier een paar keer over een gifbeker; nou die is tot de laatste druppel leeg gezogen.

  1. vak411

   Appie ligt nog steeds roerloos en ondertussen gaan ze spelers aanvallen.. ongelooflijk
   ..

 9. Geroldkohlen

  schandalig! ziyech is een klasse speler een geweldenaar! hij gaf geweldige passes in de wedstrijd wat gewoon doelpunten hadden moeten zijn. deze supporters mogen van een levenslange stadion verbod krijgen. schaam me kapot voor deze gasten!

  1. Eppie

   Wat de supporters deden is belachelijk, maar ik zou erg blij zijn als Ajax binnenkort eindelijk van Ziyech af is. Hij is een speler met hele goede technische kwaliteiten, die hij helaas niet consistent laat zien en hogerop zal hij het ook echt niet redden

   1. Geroldkohlen

    Nou ik had ziyech graag nog een jaar langer willen zien! Want ik zelf denk Dat het ergens aan ligt.

 10. EugAjax

  Ach zie reacties op andere topics op mij…..vooropgesteld ik was voor dit weekend van mening dat Hakim ee vertrek aan forceren was. Na gister is er echter een nieuwe dimensie dynamiek ontstaan. Bij deze Hakim, heel vervelend dat jij en je collega voetballers dit hebben moeten doorstaan. Je acties na dit weekend begrijp ik uit emotie volkomen. Ik hoop dat je beseft dat er ook normale supporters zijn. Kritiek heb ik zeker op je maar altijd met hoop dat die dingen verbeteren. Ja dit is walgelijk en intimiderend…
  Er was alleen maar gescholden werd geroepen op andere topic. Dat vond ik al erg samen met dat idiote gebeuk op die bus, maar een echt handgemeen, echt zo triest. Hakim ik schaam me om Ajax supporter te zijn
  Mede ook door discussie op ander topic. Ironisch genoeg zouden dat jouw grootste fans moeten zijn..
  Ach ik zal wel weer stemingmakerij doen. Het is gewoon misselijk. Tranen in mijn ogen

  1. Geroldkohlen

   eug hou hier mee op hoor! de supporters die met je de discussie aangaan ,zijn voor ziyech nimmer tegen! nu ben jij aan het voeden!!

   1. EugAjax

    Gerold het gaat om aanvallen van de bus en dat ik dat overdrijf….niet van onderwerp veranderen gerold. Ik walgde al van idee op bus bonken en verbaal geweld maar ik was dingen aan opkloppen. Nu blijkt, en dat wist ik al, dat er zelfs fysieke handelingen hebben plaatsgevonden. En idd bij Ziyech vnl.
    Ik ben nu alleen benieuwd hoe dat groepje van 5 er nu over denkt nu ze wel alle info hebben en blijkt dat ik dus geen stemming aan maken was…
    Daar gaat het om niet om discussie voetbaltehnisch of Ziyech goed is.
    Je wijkt van punt af. Wat gister gebeurt is is walgelijk en wat mij betreft een terechte reden voor Hakim om te vertrekken als hij dat wil. Ik kan zelfs nu begrijpen als hij uberhaupt iet meer voor Ajax wil uitkomen.
    Daar gaat het om. Klaar

    1. Litmanen

     Eug. ook hier zullen mensen weer een eigen draai aan geven.
     Ieder normaal mens veroordeelt dit wangedrag. En dat mogen ook de tegenstanders van de voetballer Ziyech melden!

     1. EugAjax

      Ja, vind ik ook, hoewel ik geen echt tegenstander van de voetballer ben. Ik wil alleen dat hij op voetbalgebied mij en Ajax nog veel meer verwend dan hij soms al doet. Maar dat terzijde. Het gaat mij hier om volledig ontoelaatbaar gedrag. Dat is boventoon

     2. EugAjax

      Staat dus los van Ziyech, dit mag geen enkele sportman overkomen, zoals bijv Marco van Basten door wat capuchons werd toegesproken in verleden. Echt triest ik hou er maar over op want ik ben er flink van over de rooie

     3. EugAjax

      En dan hebben paar van die leden ook nog over verliezen van identiteit….hoewel dat wel klopt moet je ze tegelijkertijd vragen hoe ze over Marco van Basten, Frank de Boer en Dennis Bergkamp oa horen…….
      Ze stonden te juichen toen die mannen om verschillende redenen die grootheden zelf Aja verlieten of door Ajax aan kant werden gezet..en dan maak je je druk over verliezen van identiteit…

      Hoeveel Ajax DNA wil je op vuilnis hoop hebben zou ik weleens willen weten….

     4. EugAjax

      Zoals je leest echt dus boos?ik ga even afkoelen maar (hopelijk) word moeilijk

     5. Prinsengracht

      Hoezo geen enkele sportman? Iedereen hoort van iedereen af te blijven. Opvallend dat jij zelfs van zoiets weer iets wil maken om je gelijk te halen. Ik ben van mening dat niemand aan Ziyech had moeten zitten. Sowieso niet. Ik ben daarnaast van mening dat Ziyech weer erg emotioneel reageert. Anderhalf miljoen Ajax supporters worden over een kam geschoren met 150 heethoofden. Of past het in de strategie van de zaakwaarnemer. Ook ben ik van mening dat dit een rechtstreeks gevolg is van jaren wanbeleid. Gebrek aan kwaliteit in de leiding. Ziyech gaat hoe dan ook weg. So be it. Maar er moeten er meer weg. In het belang van Ajax. En jou vind ik een ophitser, Eug.

     6. EugAjax

      Klopt je eerste zin, over mij sla je volledig de plank mis. Wsl om je eigen commentaar van gister op mij te verbloemen? Ik overdreef toch? Nou niet dus ik was (expres) zelfs nog beetje voorzichtig over voorval…

    2. Geroldkohlen

     als je de reacties doorleest dan lees je ook Dat ik daar al eerder op heb gereageerd want ik walg er enorm van! gaat mij om dat jij weer een punt aangeeft uit vorig topic! om reacties van deze personen te krijgen en zoals jij zelf aangeeft je moet niet van het punt afwijken want dat doe je op die manier ook!

     1. EugAjax

      Als je het zo uitlegt heb je gelijk, maar in dit verband zeeeer relevant. Niet iets bagatelliseren en mij aanvallen als ik op zijn minst heel dicht tegen de waarheid aan zit verder geen probleem met jou.
      Terecht dat je het aangeeft alleen vind ik het wel relevant dus in deze. Jouw reacties had ik al gezien en die zijn logisch.

     2. EugAjax

      Ik bedoel eigelijk in alle andere gevallen had ik en je punt ingezien en zou ik het eens zijn. Nu zie ik je punt maar is het dus in mijn ogen relevant en geen stemmingmakerij

     3. Moosie

      Ok Eug je gaat nu echt veel te ver.
      Toen jij gisteren ging roepen dat er van alles was gebeurt had jij die informatie helemaal niet dus werd je aangesproken door een aantal mensen die dat terecht op dat moment stemmingmakerij vonden.
      Het keer op keer ons 5 of al is het maar 1 van ons in de derde persoon is indirect confrontatie zoeken en meestal om een reactie uit te lokken waarover je dan weer een waardeoordeel hoopt te kunnen geven.
      Dat jij en Nietmanen insinuaties doen dat BR en ik daar aanwezig waren zijn ook een brug te ver.
      Dat jullie nu gaan beweren dat wij geweldpleging ten opzichte van spelers of staf zouden goedkeuren en zelfs dus zelf ook uitvoeren is gewoon smaad maar ja laf anoniem kun je alles roepen.
      Of je ziet niet dat Nietmanen je voor zijn karretje heb gespannen of je trekt het karretje uit jezelf.
      Vraag eens aan Nietmanen waarom hij van de redactie een ban heeft gehad want je begint elke dag weer tegen Stuy daarover met in je kielzog Nietmanen.
      Ondertussen heb je nu BR tegen je in het harnas gejaagd en dat is echt een heel relaxte man voor een Fries.
      Wil je me echt gaan wijsmaken dat je 1 front wil vormen met hanskje en Nietmanen?
      En waarom doe je zo je best om elke dag weer een negatieve discussie te voeren net zoals Nietmanen ook doet.
      Vind je echt dat dit de sfeer of wat ervan over is na de terugkeer van Nietmanen op het forum ten goede komt.
      Je komt eigenlijk over als een valse nicht en al neuken je een schaap zal me een worst wezen maar hou ff op met dat gordongedrag begint nu echt irritant te worden.
      Zo op naar de volgende behandeling graag een excuus voor je valse beschuldigingen aan mijn adres of vind jij dat jij net als Nietmanen maar gewoon alles kan roepen zonder bewijs.

     4. EugAjax

      Moosie een laatste reactie aan jou. Knap dat jij weet welke info ik wel of niet had. Jullie keurden het gedrag goed op een manier dat jullie zelf ook tot zoiets in staat konden zijn. BR heeft het over “ viel me zelfs mee..” dat heb ik niet geschreven. Meest positieve uitleg of misverstand kan zijn dat jullie niet wisten wat er gebeurt was maar aannamen dat ik niet wist wat er gebeurd was
      Nu vraag je excuus van mij? Nou kerel die ga je niet krijgen. Ik zal wel zorgen dat jullie je niet meer aan mij hoeven te irriteren.
      Fijne dag Moosie

     5. Moosie

      nou dat is idd een walgelijke opmerking van die BR hoe durft hij te stellen dat het hem nog meeviel.
      Je zou de nationaal coördinator terrorisme bestrijding bijna inschakelen.
      Ja dan heb jij idd het recht om ons te criminaliseren en ons te beschuldigen van zaken die wij niet gedaan hebben.
      En dat omdat BR het niet met je eens is of omdat BR het op onze app zit.
      Maar als jij er voor kan zorgen dat ik me niet irriteer dan hou ik mezelf aanbevolen.

     6. EugAjax

      Waar criminaliseer ik jullie of beschuldig ik jullie van fysiek geweld. Nergens Moosie nergens. Ik veroordeel jullie goedpraten, bagetaliseren en aanmoedigen van ergere daden dan gister bij die bus. Nogmaals mss niet zo bedoeld maar BR schrijft gister viel me allemaal mee, daarna en passant melden dat maat vol is indicerend dat het nog steviger mocht. Mss niet de bedoeling van hem en daarom was ik bij BR ook meest gechockeerd. Ik kan goed met hem en respecteer tot gister alles wat hij meldde hier.
      Maar goed die discussie kan beter met BR en niet met mensen die zijn woordvoerder willen zijn.

     7. Moosie

      zoals jij woordvoerder bent van rari?
      Want dan mag het wel?
      En jouw vriend suggereerde dat BR en ik daar aanwezig waren en jij probeert ons in de schoenen te schuiven dat we het plegen van geweld goedkeuren.
      Je begint te steeds meer open vriend te lijken je weet wel die ene die een ban had voor ontoelaatbare opmerkingen.
      Maar ga maar ff zitten huilen in een hoekje misschien komt rari je wel troosten en anders wil 411 nog wel wat bullshit opschrijven.

     8. EugAjax

      Ga lekker door Moosie. Het is simpel. Ik maak melding gister van feit bij bus. Dan heb ik meteen BR in mijn nek hangen die mij stemmingmakerij verwijd, gesterkt door PG, kbouter en ja wie anders AB. En maar blijven doorgaan, terwijl ik zelfs bewust niet over hangemeen heb gehad. Want bus aanvallen etc vonden de heren al aannmatigend.
      Nu een dag later komt in de pers hoe het allemaal gegaan is.
      Dan heb ik dus gister geen stemming lopen maken maar zelfs bescheiden vertelt wat er gebeurt is
      Maar zelfs bij dat bescheiden verhaal word er beweerd “viel wel mee”. Nu is er meer bekend. Ipv dat ik nu hoor dat het toch erg is geweest wat er gister plaats heeft gehad zijn twee van de vijf van gister mij nog steeds als de kwade genius aan het zien. Prima hoor vrije wereld, maar het is echt de wereld op zijn kop
      Zoiets van dont shoot the messenger.
      In emotie van gister kan ik veel door de vingers zien, aar vandaag begint PG over mijn karakter, jij over dat ik zelfs mijn excuus moet aanbieden. Het is gvd echt te gek voor woorden.
      Maar hey nog steeds niks gehoord over de actie an sich kerel. Vergeet de messenger vergeet mijn nicknaam vergeet mijn bijdragen
      En reageer eens op wat er gister toch echt heeft afgespeeld. Inmiddels denk je dan genuanceerder dan gister of moet dit nog steeds allemaal maar kunnen?

     9. EugAjax

      Eerlijkheid gebied te zeggen PG gaf heel flauwtjes aan dat het niet kon. Twee woorden in bijdrage van 20 zinnen….

     10. Prinsengracht

      Eug, wie heeft jou chef moraliteit gemaakt? Niemand! Ontwikkel eerst een ruggegraat. Daarnaast kun je voorlopig beter zwijgen. Je kondigt dat steeds aan, maar je doet nooit wat je zegt.

     11. EugAjax

      Nu stop ik echt, ik word weliswaar gek van de woorden die je in mijn mond legt en dat zal straks nog erger worden als je vriendje langskomt. Nee dan bedoel ik niet br. Maar iedereen kan zien wat er geschreven is en een of oneens zijn met me. Het is klaar

     12. EugAjax

      Maar laten we er maar over ophouden. Het is duidelijk hoe we allebei over de situatie denken.

     13. Litmanen

      Moosie, nog een keertje dan. Als je de topics nakijkt dan zie je dat AB en Dickst steeds reageren en niet andersom.
      Dus als je schuldigen zoekt kijk dan even in je vriendenkringetje.
      Ook Eug. en ik hebben net zo veel recht onze mening te geven als jij en je kornuiten. En nergens staat dat je moet reageren……

     14. Moosie

      Ook als je leugens 100 keer herhaalt zijn en blijven het leugens.
      Jij bent en blijft de grote dissonant ook het forum.
      En jij hebt een ban gehad omdat???

   1. Litmanen

    Wat nou afstand?! Was jij er bij?
    Nou dan weet je nu hoe heel Nederland over je denkt.
    En anders lekker die klep toe!

    En Moosie is weer helea

    1. Litmanen

     En Moosie is weer helemaal los. En maar schreeuwen en schelden. Wat een niveau.
     Schreeuw maar lekker door, ik laat me door jou niet tegenhouden.

 11. david1984

  wat een vreselijk zielig stelletje supporters die zoiets doen of hij er alleen wat aan kan doen maar nee hoor een paar van die vreselijke randdebiellen die hem de kop van jut maken heel erg triest stelletje idioten maar laat ik me tot hakim richten ik zelf vind dat je het gewoon goed gedaan gisteren en hoop ook wat gebeurd is is niet leuk maar dat je het wel uit je hoofd kan zetten kop op hakim denk aan Ajax en niet aan een paar randdebiellen ik sta achter je sterkte

 12. Kingkong

  Ik neem voorlopig pauze op deze site alles wat ik nu zeg kan nooit een positive bijdrage zijn na dit teleuestellend seizoen.

 13. Basisspeler

  Anders noemen we dit forum voortaan Eugzone. Tjonge, moet eerst 5 min scrollen voordat ik bij andere reacties terecht kan. Aan spelers komen doe je niet! Laat dat trouwens duidelijk zijn

  1. EugAjax

   Ja sorry basisspeler je hebt helemaal gelijk, ik moet stoppen even. Excuses maar ik moest git git gitzwarte dag gister even van me afschrijven, overigens niet gelukt.

   1. Litmanen

    Komt goed Eug. Het “zooitje” gaat nog even lekker tegen elkaar aanrollen op hun familie Appje. Iedereen veroordeelt die aanval van gisteren, behalve? Juist….

 14. Joep

  Ik vind het dieptriest wat er gisteren is gebeurt zowel in het uitvak als bij het tegenhouden van bus. Je blijft met handen van spelers af. Daarnaast vind ik het doodzonde dat zo’n spelers als Ziyech ons gaat verlaten. Er gaat niet altijd goed maar voor dit soort spelers kom je naar het stadion

 15. fredie

  Schandalig die houding van die zogenaamde supporters. Ze zijn allemaal van slag en uit hun doen. Uithuilen en opnieuw beginnen.

 16. Charlie2011

  Ik zie graag dat Ziyech blijft. Maar voor hem hoop ik dat er een club komt die bij hem past. Hoe er een aantal leeghoofden al een heel seizoen deze jongen aan het uitfluiten zijn begrijp ik volkomen dat hij weg wilt.

 17. Bert62

  Vorig jaar schreeuwde de supporters nog dat Ziyech gehaald moest worden en nu doen ze dit. Erg laag vind ik. Soms schaam ik mezelf dat ik supporter ben

 18. M800M

  We moeten stoppen met praten in termen als ‘de supporters’. Dit waren 100 zielige mannetjes. Ze zijn wel terecht boos maar zijn te dom om het normaal te kunnen uiten. Stuk voor stuk de neus vol en het cappuchonnetje op. Wat moeten we er verder nog van zeggen.. De supporters zijn de 500.000 andere fans en zeker die 40.000 die er elke thuiswedstrijd weer zijn ondanks dat het pijn deed aan je ogen dit seizoen. Ze hadden met hun poten van ziyech af moeten blijven maar aan de andere kant hij wilde toch al weg, was dat steeds al aan het forceren en nu heeft ie er weer iets bij wat hij kan opvoeren als reden. Ben vooral bang dat de andere boys die nog twijfelden nu ook besluiten weg te willen..

  1. Litmanen

   M800, dat van die neuzen mag je hier niet zeggen. Dan komen er direct reacties van de figuren die zich aangesproken voelen.

 19. Lingeling

  Ziyech even laten kalmeren. Inpakken en laten blijven. Ajax is als club te navelstaarderig, weg met de vriendjespolitiek, absurd onprofessioneel. Dat er een klein deel van de aanhng zich misdraagt daar moet je als club mee kunnen omgaan. Niet Ziyech, maar Ajax heeft een probleem.

 20. Hanski

  Moosie…ff voor jou…als jij t idee hebt dat ik een front met wie dan ook wil vormen….stop toch met die onzin. Wat verbeeld jij je wel? Alsof jouw of wiens mening dan ook belangrijk is…als je een echte ajacied was

 21. Arnold711

  Stelletje droeftoeters, gaan we lekker tekeer tegen elkaar? Klopt het gedrag in het stadion en bij het stadion thuis is niet goed te praten. Heel veel fans waren gisteren strondchagerijnig van het verlies. Dat heet emotie, mooi dat je dat hebt. Maar laat dat niet je gedrag en leven beheersen, dat is jammer. Ajax gaat gewoon verder, net als vorige seizoenen. Laat je de laatste wedstrijden zien en horen positief zodat de goede spelers dit ook zo ervaren. Er is genoeg gebeurd dit jaar.

 22. Hanski

  Moosie…ff voor jou…als jij t idee hebt dat ik een front met wie dan ook wil vormen….stop toch met die onzin. Wat verbeeld jij je wel? Alsof jouw of wiens mening dan ook belangrijk is…succes verder met schelden en onze club kapotmaken door mensen tegen elkaar op te zetten! Schaam me kapot voor leeghoofden die in naam van JC onze club proberen kapot te maken?

 23. John wijnen

  het ligt niet aan de trainer maar aan voetballers dat ze slecht presteren als ze niet ondermekaar niet verstaan dan kun je nog de beste trainer voor de groep gooien dan word het helemaal niks met het elftal

 24. Roberto

  Ongelooflijk…dat noemt zich ajax supporter. Jullie moeten je schamen…ajax onwaardig! Opsporen dat tuig en een levenslange stadionverbod voor dat tuig.

 25. Kingkong

  Ik heb last van plaatsvervangende schaamte , durf voorlopig niet meer naar buiten uit te dragen dat AJAX mijn club is , dit word een klote zomer.

 26. a.p.

  moet je toch maar doen Hanski, wij hebben 33 schalen en de anderen nog niet. Dit is wel een zware slipper van Ajax daar ben ik het mee eens. aan mijn auto kan je nog steeds zien dat ik Ajaxsupprter ben.

  1. Yindi

   Als er een Ziyech stikker zou zijn dan gaat die bij mij op de voorruit. Weggehoond worden door zo’n stelletje sukkels

 27. a.p.

  o ja we moeten wel zorgen dat we 2e blijven anders worden de problemen nog groter

 28. Koning Haarms Wolfs

  Ajax, ooit een prachtige club, nu komen we in het nieuws door dit soort tokkies…. Zoek uit wie deze “fans” waren en schop ze voor altijd uit de club……of gooi dit tuig
  in De Kuip tussen de harde kern van 010….die weten er wel raad mee…

 29. Ajaxfoort

  Ik begrijp niet dat je je niet als volwassen mensen kunt gedragen. Natuurlijk ben je teleurgesteld en natuurlijk roep je van alles. Maar we blijven wel van elkaar af lijkt mij. Dat doen volwassen mensen namelijk. En dat Zyech alles van Ajax verwijderd dat ligt in de lijn van zijn acties van de laatste tijd.
  Maar toch over Zyech gesproken… hij was de enige bij Ajax die van mij een dikke voldoende krijgt. Ik zag even goed weer wat juweeltjes van pases.

 30. willemb

  Walgelijk de onderlinge reactie op deze site.
  Ga werken aan je gedrag en ga staan achter AJAX

 31. Forever nr14

  a.p. Niks 2e worden, laat ze maar echt helemaal niets halen/bereiken, zodat er eindlijk misschien echt iets gedaan word, en er koppen gaan rollen. Zodra ze menen een wedstrijd gewonnen te hebben, staan ze weer langs hun schoenen, en begint die mafketel van een Ten Hag zijn hand in eigen boezem steken en te zeggen dat ie het zag!!!

 32. JohnDoe77

  Hij heeft gelijk; Ziyech is de enige echte ster van dit elftal. Bus stop zetten…. waar zijn je hersenen?! Retorische vraag! Andere clubs lachen ons uit, volgend seizoen verpesten we zo ook!

Comments are closed.