Familie Cruijff over naamswijziging Arena: ‘Graag of helemaal niet’

De familie van Johan Cruijff heeft zaterdagavond in het radioprogramma WNL Op Zaterdag op NPO Radio 1 laten weten ontevreden te zijn dat de Amsterdam Arena nog steeds niet is vernoemd naar Johan Cruijff. De familie Cruijff baalt van de gang van zaken en waarschuwt zaterdag bij monde van een woordvoerster dat de kwestie niet veel langer moet aanmodderen.

Carole Thate, general manager van World of Johan Cruyff, laat in het programma weten dat het niet veel langer moet gaan duren en noemt het gedrag van de betrokken partijen ‘respectloos’. Ajax, de gemeente Amsterdam en de directe van de Arena zijn nog altijd niet tot overeenstemming gekomen over een naamswijziging en dat zint de familie Cruijff allerminst. ‘De familie kan nu beslissen om af te zien van de naamswijziging maar natuurlijk hopen we niet dat het zo ver gaat komen. Er gaan geruchten dat het op 25 april gaat gebeuren maar voorlopig zit er geen schot in de zaak. Voor hem was Ajax een vierde kind. Daarom raakt het de familie des te meer dat het niet lukt om die Arena naar Johan te vernoemen’.

Bron: NPO1

Related posts

98 Comments

 1. Koning Haarms Wolfs

  Is een absolute schande, dit onnodige getreuzel. Wat een geduld heeft de familie Cruijff, dat siert ze echt.

  1. jood84

   laten we maar hopen dat de kogel snel door de kerk gaat en onze held Johan zijn naam gauw erop komt. want dit duurt allemaal veels te lang en dat maakt het niet makkelijker voor de familie lijkt me

   1. Mr Ajax

    Ik snap de familie heel goed, ze worden gewoin in het ootje genomen, en waarom.. €€€€tjes natuurlijk!!

  2. dickst14

   Ze moeten eens openbaar maken wie er precies dwarsliggen en deze personen uitkopen en voor eeuwig verbannen uit het Johan Cruijff stadion. En geef de namen door aan de harde kern.

   1. Bakkie

    Namen weet ik niet, maar weet wel dat het de directie van de Arena is die dwarsligt.

 2. Wenen 1995

  Ik vraag me af of Ajax hierin een vertragende factor is. Ajax is toch geen eigenaar van het stadion?

  1. Ajax 1

   Inderdaad kan Ajax hier weinig aan doen waarschijnlijk. Zijn afhankelijk van de aandeelhouders van het stadion. 48% gemeente amsterdam, 39% prive investeerders en 13% Ajax. Dus ja, Ajax kan willen wat het wil, zijn toch echt afhankelijk de andere twee, of in ieder geval 1. Je zou zeggen dat als ajax en gemeente allebei echt willen ze het ook af moeten kunnen dwingen.

   1. AjaxKat

    Ja om eerlijk te zijn denk ik dat zowel gemeente als Ajax wel willen. Het ligt echt aan die andere partij(en). En we leven nu helaas in een tijd waarin namen van stadions en concertzalen steeds vaker worden verbonden aan bedrijven kijk maar naar Engeland (Emirates Stadium, O2 Arena). Maar was het pas geleden niet Sjakie die zei dat het goed ging komen? Als hij het zegt…

    1. Ajax 1

     Denk het niet ajaxkat. Als gemeente en ajax willen is er een meerderheid dus neem ik aan dat het snel rond zou kunnen zijn.

 3. Jimmy1971

  Zo gaat NL met zijn legendes om , schandalig !
  Dit kun je echt niet maken , naar Cruijff zijn nabestaanden , v/d Laan , en de Ajax supporters !!!?

 4. BeukerAjax

  Ja ik vind ook dat het de naam snel
  Door moet zetten… maar nu moet famillie Cruijff niet gaan dreigen met graag of niet… verandering heeft tijd nodig, wees uberhoubt blij dat ze het willen gaan doen! De Arena is niet eens van Ajax, dus ligt bij de gemeente!

  1. HURBIE

   Familie heeft gelijk GRAAG of Niet
   Maar dit slaat nergens op met al die gasten met hun Bobo’s gedrag

   1. Peter kopsterk

    Denk dat het alleen maar om geld draait. Ze willen het stadion commercieel uitbuiten.

   2. De Nees

    Ow…dat moet nog goed uitgedacht worden?? daarom doen ze er 20 plus jaar over om een sponsor te vinden. Ook toevallig dat dit net naar buiten kwam toen Johan aan werd gelinkt. Niks aan het handje joh gewoon een timing issue. Laat ze dat hele stadion in hun fucking reet steken en daarna de Kijkgat Arena noemen.

 5. Koning Haarms Wolfs

  We moeten gewoon weer een eigen stadion hebben. Arena is geen voetbalstadion.

  1. LeroyT

   Ja mooi olympisch stadion, ring er boven op. Het Olympisch Johan Cruijff stadion!!

 6. Kevke87

  Ik ben al op een punt beland dat ik zeg van mij hoeft het niet meer. 2 jaar na dato is het nog niet zover?? Zo zie je maar wat voor een nobody je eigenlijk bent in NL als je zoveel hebt betekend, maar het op geld aankomt. Heb nu meer van laat maar zitten en stik erin want al gaat het komen, het gaat met hangen en wurgen, met de hakken over de sloot, tegen wil en dank, door de strot heenduwen, afijn.. het gaat niet van harte. daar zijn gaat mij om. of het nou Johan Cruijff stadion gaat heten of niet.
  Wij moeten het doen. de supporters, seizoenkaarthouders, fanatiekelingen, liefhebbers, het volk en de media. En als het in de volksmond zo genoemd wordt, het zij dan maar zo. overigens hoop ik toch echt dat de dwarsliggers snel boven komen drijven.

 7. AB AjaxBarcelona

  Ik lees vaak dat mensen zeggen dat Ajax er weinig aan kan doen. Waarom gebruikt Ajax dan niet alvast de benaming JC stadion aka Arena. Dat was een mooie voorlopige tussen oplossing geweest. Staat de naam van Johan alvast op seizoenskaarten, toegangskaarten, briefpapier etc. Dat ze dat niet al gedaan hebben zegt meer dan genoeg. Slappe zakken zijn het. Geen knip voor de neus waard.

  1. Kevke87

   Ajax kan inderdaad de druk opvoeren en dmv dit soort kleine dingen laten zien dat ze er kei en keihard in staan. maarja er zullen wel weer ‘regels’ voor zijn om dat niet te mogen. dus dan krijg je dit soort slappe verhalen voor de bühne.

 8. -buitenkantje rechts-

  Zucht.. laat maar. De geruchten dat de naamswijziging er NIET meer ging komen waren er ook al langer. Zie masr 1 oplossing. Ik meende dat Dickst dat ook al eeder zei..
  Maak de namen of partij die dwars ligt bekend! In de Telegraaf met dikke koppen. Wordt er over gesproken gesproken in sport- en praatprogramma’s, worden er collumns over geschreven. Moet je zien hoe snel het geregegeld is..
  PUBLIEKE DRUK OPVOEREN!

 9. Vasco

  Ik zou niet graag in de schoenen willen staan van de persoon die het tegen houdt.

 10. BobbyHaarms

  En zo sta je wederom voor de gehele voetbalwereld voor lul. Wereldwijd is bekend dat Jopie groot is geworden bij Ajax, maar nergens ter wereld wordt en werd Cruijff zo dwars gezeten als bij zijn grote liefde Ajax. Als het op zo’n manier moet laat dan maar zitten. In Barcelona snappen ze het tenminste wel, bij Ajax en die kut Arena draait werkelijk alles om dat kutgeld en gaan ze letterlijk over lijken.

  Dat júist onze Johan zo beschimpt is de laatste jaren door zijn cluppie heeft er ondertussen wel voor gezorgd dat ik steeds minder binding krijg met mijn ooit grote liefde.

  1. BobbyHaarms

   Hoppa, niets dan de waarheid Indojood! ?Je bent er niet vaak, maar als je er bent is de boel hier gelijk weer wakker…top! ?

   1. Moosie

    gappies fijne zondag ik ben weg zie het vanavond wel weer komt me nu alweer de strot uit

   1. HURBIE

    Lekker recht voor zijn raap van Indojood
    Fijn en Blij dat hij weer op het forum is

 11. Prinsengracht

  Het is al lang duidelijk dat het niet “graag” is. Dus wat mij betreft dan niet. Past prima bij wat we al hebben. Trainer die niet bij Ajax past. Voetbal dat niet bij Ajax past. En resultaat dat niet bij Ajax past.

 12. afcadeluxe

  voorstel;laten ze diegene,die tegen naamswijziging zijn,a.s. thuiswedstrijd met een microfoon ff uitleggen waarom ze het tegenhouden,weten wij hoe zij eruitzien en dan kom ik graag ff langs om in gesprek te gaan met hem/haar,geldgeile bende is het….

  1. De Nees

   Dat zijn allemaal grote bedrijven Afcadeluxe, waar te beginnen? De 8 Founders van Amsterdam ArenA: Philips, Ballast Nedam en Koninklijke BAM , Grolsch, KPN , Amsterdam RAI , ABN AMRO Bank, Coca Cola, Nederlandse Staatsloterij. Hebben geen van allen een link met Ajax of Johan, wat boeit hun emotie en verering. Dit wilden de Klojo Founders v Praag, v Os, vd Eijden, Coronel schijnbaar toen ze de Arena en Ajax NV in gang zetten 25 jaar geleden, de clubziel verkopen aan de markt.

   1. Ajax 1

    De founders zijn geen aandeelhouders volgens mij? Misschien vergis ik me, maar volgens mij zitten die niet bij de private investeerders.

  2. De Nees

   Ja het is wat vaag die hele constructie Ajax1, maar ff wat info bekijkend zijn er dus 6 partijen die de bouwkosten van 127 mln hebben gefinancierd: Ajax, gemeente Amsterdam, ministerie WVC, ABN AMRO, private investeerders en de Founders. Priv inves en Founders hebben respectievelijk 30 mln en 20 mln ingebracht, samen bijna 40%. De Arena is een NV dus dit zijn allemaal aandeelhouders, daarnaast zijn de partijen verweven in allerlei exploitatie- leverings-, gebruiks- rechten. Wie van deze partijen nu moeilijk doet over de naamswijziging is gissen maar je zou gauw vermoeden dat het bij de private investeerders en de Founders ligt, de andere partijen lijkt me niet. D’r liepen exploitatie rechten af 2 jaar geleden, Ajax kon dat overnemen voor 50-60 mln, dat was financieel best aantrekkelijk zonder veel impact op de bedrijfsvoering als je het spreid over een lang termijn, dan had Ajax hele grote zeggenschap gehad over de Arena NV, alleen waarom dit niet is gebeurt is niet duidelijk.Ja het is wat vaag die hele constructie Ajax1, maar ff wat info bekijkend zijn er dus 6 partijen die de bouwkosten van 127 mln hebben gefinancierd: Ajax, gemeente Amsterdam, ministerie WVC, ABN AMRO, private investeerders en de Founders. Priv inves en Founders hebben respectievelijk 30 mln en 20 mln ingebracht, samen bijna 40%. De Arena is een NV dus dit zijn allemaal aandeelhouders, daarnaast zijn de partijen verweven in allerlei exploitatie- leverings-, gebruiks- rechten. Wie van deze partijen nu moeilijk doet over de naamswijziging is gissen maar je zou gauw vermoeden dat het bij de private investeerders en de Founders ligt, de andere partijen lijkt me niet. D’r liepen exploitatie rechten af 2 jaar geleden, Ajax kon dat overnemen voor 50-60 mln, dat was financieel best aantrekkelijk zonder veel impact op de bedrijfsvoering als je het spreid over een lang termijn, dan had Ajax hele grote zeggenschap gehad over de Arena NV, alleen waarom dit niet is gebeurt is niet duidelijk.

 13. Zlatan4ever

  Kunnen wij aub ophouden met de scheldpartijen en overige onzin om te lezen. “Stick 2 the subject” en ga buiten dit forum om lekker elkaar voor alles uitmaken…..

 14. Zlatan4ever

  Dit item gaat over de grootste voetballer ooit. Daar horen geen vete gesprekken bij, alleen respect. Daarnaast zijn wij allemaal voor Ajax dus een beetje eenheid kan geen kwaad

  1. dickst14

   Ben het nog nooit zo met iemand eens geweest. Schreef het in december al onder een andere naam toen ze AB en mij een ban hadden aangesmeerd.

 15. Ajaxfoort

  De familie weet hoe dit soort zaken werken. Daarom hebben ze geduld en dat siert ze zeker. Maar ik vind het schandalig dat dit kan gebeuren in een stadion dat in eerste instantie bedoeld is om te voetballen. Dat de directie van de Arena daar anders over denkt bleek vanaf het begin. Toen werd al letterlijk gezegd: De Arena is een multi-functioneel stadion waarin OOK gevoetbald kan worden. Toen ik dat destijds las draaide mijn maag al om. Geen zeggenschap. Dus ik zou zeggen: wegwezen daar!!

 16. geralmere

  Beste moderator. Wanneer grijpt u in? Ik wil hier geen deel meer van uitmaken. Discussie is goed, maar dit kan echt niet meer. Ik haak daarom af totdat er weer op een normale manier met elkaar gepraat wordt. Hopelijk volgen veel abonnees mij.

  1. BobbyHaarms

   We weten allemaal waar het probleem zit. Als deze rotte appel eruit wordt geflikkerd zal je zien dat ook hier de zon weer gaat schijnen. Tevens ook de reden dat zeer gewaardeerde forumleden er bijna nooit meer zijn dus eruit met die opruier.

   1. AB AjaxBarcelona

    Geralmere, pak de juiste personen aan (seijs en litmanen) of blijft er buiten.

 17. Iceman

  Ja Ajax moet weg uit de Arena en elders een Johan Cruijff stadion bouwen waar alleen gevoetbal wordt dat alleen van Ajax is. Alleen dan komt de naam van Cruijff er op anders nooit vrees ik.

  1. dickst14

   Laten ze dat maar doen. Een stadion in eigen beheer en met niemand wat te maken. Dat zou de basis voor de toekomst moeten zijn.

 18. De seijs

  Echt triest wat vandalen in Brussel hebben gedaan . Het nieuwe Cruyff veldje wat net was aangelegd vernield. Geen respect, triest.

 19. Moosie

  Dus je weet wel wat dat woord betekent nou dan is het duidelijk het was een bewuste actie dat gedoe gisteren.
  Daaom moet jij echt gewoon weg hier.
  Je kunt het onder 10 namen proberen we vissen je er wel uit.
  En al moet ik samen met je van het forum ook prima maar jij moet met je tyfussmoel weg hier

  1. Moosie

   Ik heb al gezegd ik ben jullie en je spelletjes allebei zat al flikkeren ze ons met ons alle drie ervan af prima als dat er voor nodig is om eindelijk van jouw sanctemonial gezeik en gezuig af te zijn so be it.
   Ook jij hebt niet door wat je hebt aangericht en ook jij wil niet veranderen jij wilt wraak en je zin doordrijven en dat was niet waar het om ging.
   Het ging om de fucking sfeer op het forumdie verziekt was.
   En nu jullie weer reageren weer verziekt is.
   Indo komt mede dankzij jou en je vriend niet of nauwelijks meer hier.
   En alleen daarom al liever 1 Indo dan 10 van jullie.
   Dus vergal je eigen dag met je gezeikzoek een forum waar ze je eeuwige slappe geouwehoer over middelmatige spelers wel waarderen.
   Waar jij mag bepalen in hoeverre iemand iets persoonlijks mag vertellen.
   En smeer je toetsenbord in met een pot vaseline en steek het bij die bezemsteel in je reet.
   en nog een fijne zondag Litmanen.

 20. AB AjaxBarcelona

  Straks weer dat gezeik over Zitech. Ajb, ga. Nu kan je nog door de voordeur.

 21. Forever nr14

  Om je kapot te schamen, en deze schaamte kan er nig wel bij, we zijn het lachertje van NL en europa, door een wanbeleid van alleen maar geld wolven. Fam Cruijff als ik jullie was “graag” of niet. En laat ze het lekker uitzoeken. De zoveelste sneer naar ajacieden die hun hart op de juiste plaats hebben zitten, en hun hart bij het “echte” Ajax hebben. Om je kapot te schamen

 22. Moosie

  Nee hoor jij vond de grappen over mijn ziektebeeld wel kunnen.
  Jij vond ook dat ik een moordenaar ben omdat ik totaal legaal een shop run.
  Jij vindt dat als mijn gabber op het forum vragen hoe het met mijn behandeling voor die.kutziekte gaat dat ,dat niet mag want dan vraag ik om aandacht alsof ik mijn kanker moet gebruiken voor aandacht.
  En dan heb je me ook nog gezegd dat ik mijn dochter van 1 jaar oud maar lekker drugs moet geven.
  Daarom vind ik dat jochies niet thuis hoort.
  Jouw mening over Johan , Jonk, Ling, en Molenaar of Zyech en veltman is je goed recht.
  Het elke dag opzoeken van de confrontatie zoals ook weer bij het topic over Carlo dat komt mij en een hoop anderen de strot uit.
  Je eerste bijdrage was gejank over mij en AB.
  En daarna ga je langzaam weer los.
  Dus ja idd van mij mag jij net als seis optyfen.
  En ik blijf dit herhalen.net zolang tot je ook daadwerkelijk opgerot bent en dat geldt ook voor dat andere stuk nageboorte.

  1. jood84

   laat je niet gek maken door die 2 dwazen Moosie. sommige mensen zijn hier alleen maar om te irriteren en haten. waarschijnlijk omdat ze thuis niets te zeggen hebben en op hun werk ook al niet. dus gaan ze hier de grote jongens spelen met verstand van ajax? als die 2 geen duimpjes krijgen dan hebben ze een hele slechte dag gehad.

   1. AB AjaxBarcelona

    Ze moeten er gewoon af jood84. Het blijft anders rotten en gaat ten koste van het forum.

    1. jood84

     het zijn zeker de rotte appels van het forum, maar dat zien ze zelf niet in en Fred gaat er ook niets aan doen.

   2. Moosie

    het is OK hoor 84 ik laat hem alleen niet meer wegkomen met zijn slachtoffer gelul ik slaap geen moment minder om deze 2 mafkezen

    1. jood84

     gelukkig maar, zulke mensen verdienen geen seconde van onze tijd ? al moet ik zeggen dat ik een paar leuke dagen heb gehad toen ze een ban hadden, het ging eindelijk over voetbal.

     1. Moosie

      Ja en dat is het hele punt we hoeven het juist echt niet altijd allemaal met elkaar eens te zijn maar echte argumenten graag slap gelul in de ruimte heb ik al genoeg in mijn leven en daar verdien ik ook mijn brood mee sus dat is niet erg naar het constant zwartmaken van personen steeds weer met scholletje en van gal komen zonder daar ook maar een geloofwaardig argument voor te hebben man man dat ze echt niets beters te doen hebben .
      Maar ze zijn allebei echt te ver gegaan bij mij en ik was blij dat het weer gezellig was ik had bijna Indo zover dat hij misschien wel weer inhoudelijk ging reageren en die 2 klootzakken verpesten het in een paar dagen weer dan trek ik maar gewoon me bejaarde open ongeacht de consequenties soms moet je jezelf dan maar opofferen als dat betekend dat hun ook oprotten vind ik het prima.

     2. jood84

      zo moeilijk is het voor Fred toch niet om ze gewoon een ban te geven die minimaal 2 jaar duurt.

    2. Moosie

     Ik zou het niet weten hoe dat juridisch zit maar technisch is het niet zo moeilijk een jaar lijkt me al heerlijk

     1. Litmanen

      Ja, eensgelijk gap, ga eens wat anders doen dan hier 24 uur slachtoffer spelen. Ik doe geen vlieg kwaad, behalve dan dat ik het vaak voetbaltechnisch oneens ben met jou en AB.
      En ja, het is hier een Ajax app, waarbij het omzaken dient te gaan die Ajax aangaan. Er zijn zat media waar je met je vrienden al je persoonlijke zaken kan bespreken.
      Jij bent degene die altijd weer over je ziekte begint, ik nooit. Jij bent degene die hier gemeld heeft dat hij een verleden heeft als dealer, ik niet.
      Als jij zo graag al die superpersoonlijke dingen hier wilt vertellen, dan krijg je ook reacties.

      Ik gun niemand kanker, ik ben mijn ouders en beste vriend er door kwijtgeraakt, dus ook jou niet. En nergens staat geschreven dat ik er anders over denk.

      Maar jij bent hier degene die zich misdraagt door je taalgebruik en het constant vragen om een ban.

      Je zegt dat je er niet minder om slaapt, maar volgens mij lig je er toch wel behoorlijk wakker van. Zoek een hobby.
      Fijne avond verder.

     2. Moosie

      Je kunt nu weer ontkennen wat je wil maar iedereen heb kunnen lezen wat je geschreven hebt.
      En verleden als verkoper van softdrugs in een coffeeshop en nu nog maakt mij geen dealer daarmee probeer je me dus ook weer te criminaliseren en dat kun je dus vergeten.
      Je bent gewoon hypocriet en je bent alleen maar bezig ruzie te zoeken en irritante opmerkingen te maken in de hoop dat AB en ik happen omdat je dan je slachtoffer verhaal kunt gaan lopen ophangen.
      Maar je komt er niet mee weg.
      En ik ben jouw gappie niet dus spreek me ook niet daar mee aan noem me klootzakken mooistie of nog een paar van die niet goed verzonnen grappen maar gabbers zullen wij nooit worden.
      Je hebt ook echt niet door dat je het gewoon weer voor elkaar hebt samen met seis om het hele weekend alweer het forum te hebben verguld met je eeuwige getuigen en gejank.
      En ik maak zelf wel uit of ik AB en anderen vertel hoe het met mijn gezondheid is dat is voor jouw geen excuus om kut opmerkingen over mijn kanker te maken jij hoeft daar namelijk niets over te zeggen maar je kiest er bewust voor om dat als munitie te gebruiken om weer eens wat te zeiken te hebben.
      Maar het maakt niet uit wat ik schrijf want overal komen te wel ergens op de dag een kut opmerking van jou of een monoloog waar dan niet op gereageerd hoeft te worden omdat je toch niet terug gaat reageren.
      Verwaande kwast dat je ben

     3. Litmanen

      Ok gap, praat jij toch over jouw kanker. Als jij dat hier een geschikt onderwerp vindt op een Ajax app.
      Maar ga niet liegen over dat ik je deze ziekte zou gunnen, want die tekst ga jij niet vinden van mij.
      Vraag maar weer om een ban, dat is steeds je enige verweer. Of schelden en vloeken, want jij mag dat blijkbaar wel van Fred.

     4. Moosie

      jij was net als seis bezig en je onthoudt je eigen teksten niet prima en idd gisteren weer om een ban gevraagd hopelijk krijg je die

     5. Litmanen

      Goed gedaan gap. Helemaal tekenend voor je karakter.
      Blijven vragen om een ban.
      Terwijl jij hem verdient.
      Maar ik ga Fred verder niet lastigvallen. Hij leest wel mee.

     6. Moosie

      Ja hoor ik heb Fred zelfs aangeboden om ons er alledrie van af te gooien maar als jij en seis er maar van af gaan.
      Dus jank nog ff lekker verder

     7. De seijs

      Beste zeer gewaardeerde litmanen, laat je niet gek maken door moosie. Gewoon links laten leggen en gewoon je verhaal posten. Ik heb hem eenkeer de waarheid verteld zoals ik hem zie, en elke keer als ik mijn naam ergens van hem (of een ander) lees, is mijn bericht naar moosie duidelijk aangekomen. En dat was mijn bedoeling daarmee. Verder laat ik het rusten en kan ik erom glimlachen als er weer wat van hem/ hun voorbij komt. Het is aangekomen, mooi met een dikke punt.

  1. jood84

   misschien word het tijd om als supporters wat letters te lopen en te installeren??

 23. a.p.

  schandalig
  ..
  geld..

  schandalig
  ……

  geld ….schandalig hoe ze met onze Johan Cruijff omgaan

 24. Johan

  Geen woorden voor behalve respect voor de familie dat ze zo lang geduld hebben. Echt niet te bevatten.
  Heeft het woord “eer” geen betekenis meer en moet alles in geld worden uitgedrukt!
  Als de naam niet zal worden gewijzigd in het Johan Cruijf(y)f stadion ben ik m gezien, geen seizoenkaart meer. Ik wil een club steunen die gevoel voor eer heeft en toevallig heeft nummer 14 onze club in de wereld groot gemaakt. De oudere generatie krijgt nog steeds een glimlach bij het horen van de naam Cruijff.
  Laat die laffe personen die in euro’s denken een keer naar buiten komen zodat we weten waar het over gaat. Deze soap krijgt nu een nare wending, euro’s ipv een legendarische voetballer/persoon eren.
  Supporters ik zie graag jullie graffiti tegemoet.

 25. Kingkong

  Laatste tijd steeds weer onderling gezeik , beide partijen word eens volwassen en gedraag eens normaal ga anders terug naar jullie kleuterschool !!!!!!!!!

Comments are closed.