There are no ads, please add some


Van de Beek, Kluivert en De Ligt in definitieve selectie Oranje

Bondscoach Ronald Koeman heeft Donny van de Beek, Justin Kluivert en Matthijs de Ligt toegevoegd aan de definitieve selectie van het Nederlands Elftal. Voor Justin Kluivert is het de eerste keer dat hij deel uitmaakt van de definitieve selectie van Oranje dat op 23 maart in de Johan Cruijff Arena speelt tegen Engeland en drie dagen later in Geneve tegen Portugal. Kluivert werd na de uitverkiezing door Hakim Ziyech van het trainingsveld gedragen. ‘Hakim is trots op me, ik ben als een broertje voor hem, en hij gunt het me. Ik was toch extra gespannen tijdens de training, ik wist dat het vandaag bekend zou worden en dit is iets waar ik heel trots op ben’.

Bron: VI


Gerelateerde posts

67 reacties

 1. AB AjaxBarcelona

  Die Hakim is nog niet zo vervelend 😉
  Maar … ik ga er vanuit dat Kluivert meegaat om te proeven en te leren niet om te spelen. Ajax kan er dan ook voordeel aan hebben. Als hij met de huidige vorm ook mag spelen …… wens ik het Nerlands elftal veel succes.

 2. AB AjaxBarcelona

  Die Hakim is nog niet zo vervelend 😉
  Maar … ik ga er vanuit dat Kluivert meegaat om te proeven en te leren niet om te spelen. Ajax kan er dan ook voordeel aan hebben. Als hij met de huidige vorm ook mag spelen …… wens ik het Nederlands elftal veel succes.

 3. Ajax 1

  Een psv-er. Geen v ginkel, geen luuk de jong. Wel vilhena. Duidelijk dat ajax de toekomst heeft en ik vind het goed dat koeman zo selecteert. Was hij maar trainer van Ajax geweest…zucht

 4. jood84

  ja zou leuk zijn voor kluivertje om wat ervaring op te doen. of die speelt of niet.. het is een geweldige ervaring voor die jongen.

 5. jood84

  wel grappig dat Kluivert zegt dat Hakim als een grote broer voor hem is.. als ik Kluivert hoor praten(accent) dan klinkt die ook meer als een mocro dan we surinamer🙈

 6. Moosie

  Als trainer speelt Koeman resultaatvoetbal en de meeste van ons willen juist aanvallend voetbal met resultaat zie het verschil met Bosz

 7. Moosie

  Tja ik weet niet blijkbaar hebben we niet beter Justin speelt de laatste tijd niet om over naar huis te schrijven

 8. AB AjaxBarcelona

  Als ik thuis ben en echt niks anders te doen heb wil ik wel vanuit mijn ooghoeken kijken.

 9. Peter kopsterk

  Verwacht dat de Ligt in de basis begint en de andere Ajacieden misschien een invalbeurt.

 10. Ajax 1

  Eens Moosie, maar ik denk dat hij dat als geen anders snapt en dat hij dat bij Ajax toe zou passen. Koeman lijkt me een trainer die in de cultuur vd club speelt

 11. Moosie

  Nee hoor hij speelde met Sneijder v/d Vaart en Zlatan en voor de rest goed 11tal countervoetbal daarom wil Barca hem ook niet

 12. Ajax 1

  Ik vond ajax in die tijd best om aan te gluren eerlijk gezegd. Mooie herinneringen aan, maar misschien verheerlijk ik het omdat het al lang geleden is

 13. Moosie

  Vooral in europa we kwamen wel tot de kwartfinale maar ik schaam me dan dood voor het voetbal maar ik ben een zeikerd ik win liever met 6 – 5 dan met 1-0

 14. Ajax 1

  Ik ook eens, maar ja, wie moet onze trainer worden dan? Ik had in eerste instantie laudrup gehoopt, maar die is nu gestopt schijnbaar. En zit aan seedorf te denken. V h schip over paar jaar.

 15. AB AjaxBarcelona

  Helemaal eens Moosie. Lekker spektakel voetbal, mooie acties, aanvallen, doelpunten. Het publiek moet vermaakt worden, het stadion is geen slaapstudio.

 16. JohnDoe77

  Wel leuk voor die mannen, het begint nu helemaal opnieuw. Hopelijk kunnen ze ook een plaatsje bij de eerste 11 krijgen en later met Frenkie erbij!

 17. Ajax 1

  Jonk is zeker mooie optie maar dat zal voorlopig niet gebeuren. Vh schip komt dan misschien meest in aanmerking. Laat zwolle leuk spelen, maar misschien nog niet ervaren genoeg…..

 18. jood84

  ik vond hem de laatste paar wedstrijden ook niet best spelen. maar wat hebben we als betere linksvoor?

 19. HURBIE

  En ergens heeft hijnog gelijk ook
  Hoef je je eigen ook niet op te winden
  Maar leuk dat je fff om het hoekie kwam kijken
  Ga je goed man

 20. Moosie

  Schippie heb wel ervaring maar vind ik niet hetzelfde als Pep en Bosz
  Jonk liet de eugd vlammen en dat wil ik zien.

 21. Moosie

  Je bedoelt Kabel waarschijnlijk maar als ze net zo goed voetballen mogen ze zich van mij alles noemen wat ze maar willen

 22. AB AjaxBarcelona

  Volgende namen, los van posities: Jordi, Jonk, Ling, Schip, Neeskens, Bosz, Laudrup (met dit team wil hij vast wel). Toch ff invullen ……. Zie het al voor me op de bank ….. Bosz, Schip, Laudrup als drie eenheid. Neeskens en Jonk bezig met aanstormende jeugd. Jordi en Ling passen op de centen en de transfers.

 23. HURBIE

  Ik niet Moos
  Maar zijn stukkies waren altijd wel Flitsend en leuk om te lezen Gr aan hem

 24. Moosie

  Neeskens is met pensioen volgens mij , maar die krijgt ook idd geen poot aan de grond of het respect wat hij verdient

 25. AB AjaxBarcelona

  Ze willen definitief afscheid nemen van het Ajax van Johan om vervolgens straks vol huichelarij vooraan te staan als de naam wordt gewijzigd.

 26. AFCA my World

  Veeeeeeels te vroeg,bovendien is hij nu niet in zijn beste vorm,zal eerder een teleurstelling worden in plaats van een eer ! ⚽️

 27. vak411

  rood en 2-4.. blijf het jammer vinden, geen topic van jong Ajax…

  wij staan bovenaan…

 28. Moosie

  Ja BR en ik hadden het er van de week al over , maar het spel is mijlenver weg van pressing en 1 x raken als we op deze voet doorgaan is de toekomst snel het verleden .
  Er moet echt snel iets veranderen anders is alles wat Johan wel voor elkaar kreeg ook weg en verleden tijd

 29. Moosie

  Ja ouwe maar ze dachten ook dat ze er waren vorig jaar vanwege die finaleplaats en dat het ook puur door hun beleid kwam ipv de tactiek van Bosz en een hele berg geluk in de uitwedstrijden.

 30. Ajax 1

  Op zich wel mooie gedachte inderdaad. Alleen ling weet ik niet. Zou liever molenaar op de centen laten passen

 31. Dagrump

  Deze boys zijn goed bezig. Gefeliciteerd!! Hopelijk leren jullie veel van Koeman!!!De Ligt is heel constant!! Zie een hele grote toekomst tegenmoet voor hem!! Niet dat ik bijzondere gave heb!! 😜.

 32. Brokamp

  Mooi voor hem, een beloning voor ruim een jaar goed presteren in de 1e selectie. Soms zakt hij ook wat terug maar prima om er bij te zijn en te leren. Misschien maakt hij wel zijn debuut. Veel aandacht en een goede prestatie tegen Engeland kan ook ineens veel buitenlandse aandacht opleveren en hij heeft nog niet bij getekend.

Reageren is niet mogelijk.