Jong Ajax wint uitwedstrijd tegen Almere City: 1-2

Jong Ajax heeft vrijdagavond de uitwedstrijd tegen Almere City met 1-2 gewonnen. De ploeg van trainer Reiziger stapte eigenlijk opgelucht van het veld want na een 1-0 achterstand kreeg Jong Ajax twee strafschoppen die uiteindelijk beslissend waren. Zian Flemming wist beide strafschoppen te benutten waardoor Jong Ajax koploper blijft in de Jupiler League. Reiziger was na afloop opgelucht. ‘Almere begon sterk, maar na 20 minuten werden we beter en creëerden meer kansen. Natuurlijk is er spanning in de titelstrijd maar de jongens strijden ervoor en in dat opzicht is dit ook mentaal gezien een heel belangrijke overwinning’. Bij Jong Ajax maakte Vince Gino Dekker na lang blessureleed zijn rentree.

Opstelling Jong Ajax: Alblas, Orejuela, Doekhi, Bergsma (74. Flemming), Bakker (61. Lartey-Sanniez), Matusiwa, D. de Wit, Bijleveld, Nunnely (78. Dekker), Sierhuis, Johnsen

Bron: Ajax.nl

Related posts

20 Comments

  1. paulvos

   Daar had ik eigenlijk niet meer op gerekend,. bizar nog ff 2 strafschoppen aan het eind, leverde toch maar weer 3 punten op. Klasse mannen op naar het kampioenschap.

  2. De seijs

   Het is een overwinning maar ik begrijp dat het niet best was. Maar ook minder mooie overwinningen tellen. En als jong ajax ook daarmee kampioen kan worden nou prima dan. Het zal echt wel een heel groot feest worden als ze het kampioenschap redden. ?????

 1. JohnDoe77

  Goed te zien dat zij de draad weer oppakken! Inspirerend voor het eerste?

 2. Zlatan4ever

  Word tijd dat de Wit, Sierhuis ook eens in de selectie van het 1e worden opgenomen en wat speelminuten krijgen….
  Zal hun nog meer vertrouwen geven

  1. Widi

   Sukkel! De Wit zat vorige week bij het eerste en viel zelfs in. Misschien moet je stoppen met snuiven. Je kortetermijngeheugen is al aangetast.

 3. JohnDoe77

  Jeetje; ontspan! Misschien moet jij beginnen met snuiven zodat je wat relaxter kunt reageren! Al die opgefokte berichtjes van jou…

  Probeer eens een positieve insteek -passend want iedereen is hier voor hetzelfde en dat zou moeten verbinden- zoals:

  “Gelijk heb je Zlatan! En gelukkig heeft Ten Hag dat vorige week ook zo gevoeld dus zat De Wit bij de selectie en viel hij zelfs even in! ?”.

  Je zegt hetzelfde, maar dan zonder iemand uit te schelden en daarna nog even te beledigen. Kom je een stuk sympathieker over en past beter bij een forum waar iedereen komt uit enthousiasme voor Ajax!

 4. Brokamp

  Ikvind Widi over het algemeen toch wel zinnige dingen zeggen. Volgens mij roept Zlatan zo maar wat want als hij de wedstrijd heeft gezien moet hij concluderen dat de Wit gisteren niet erg in de wedstrijd zat. Wel goed dat ten Hag jongens van Jonmee laat lopen bij het eerste. Maar als ik eerlijk ben hebben veel jongens nog tijd nodig om te groeien. Johnsen heeft volgens mij een goed gesprek gehad met de trainer want hij kreeg vanmij een 10 voor vlijt. Heeft een geweldige actie en versnelling in huis maar voert het vaak net iets te lang door. Voor mij het grootste talent dat er rond loopt. Verder ben ik ook erg gecharmeerd van Bijleveld.

  1. -buitenkantje rechts-

   Eens over Johnsen.. geef hem wat extra aandacht en begeleiding en je hebt de vervanger van Kluivert in huis.

 5. Koning Haarms Wolfs

  Off topic: we moeten van die Ten Hag af. Die kerel probeert volgens mij van ons het nieuwe 030 te maken. Wat een onzin kraamt deze man uit.

Comments are closed.