There are no ads, please add some


Kluivert spreekt wens uit en wil bij Ajax blijven

Justin Kluivert en Ajax zijn het nog steeds niet eens over een nieuw contract maar volgens de buitenspeler hoeven de supporters van Ajax zich geen zorgen te maken. Kluivert benadrukt voor de camera van FOX Sports dat hij zijn contract nog altijd graag wil verlengen. ‘Ik wil graag bij Ajax blijven en ook na 2019 wanneer mijn contract afloopt. Regelmatig hebben wij contact met mijn zaakwaarnemer Mino Raiola en we weten hoe het ervoor staat maar dat houden we voorlopig voor onszelf. Ik weet echt niet wanneer er witte rook is. Wat ik zeg, we houden het voor onszelf. Ajax weet het en wij weten het ook. Dat zijn de mensen die het moeten weten. Voor de rest niemand’.

Bron: Foxsports


Gerelateerde posts

50 reacties

  1. De seijs

   Ik geloof er geen klote van PK. Als het wel zo zou zijn waarom dan niet tekenen. Het zal wel weer een rot smoes zijn van zijn zaakwaarnemer.

   1. Marc Overdwars

    Wat jammer voor je negatieve De seijs.
    Of weggaan of nog ‘het risico’ van nog 3 jaar blijven is een groot verschil. Dus daar moet een goed doordacht contract tegenoverstaan. Slim men daar rustig de tijd voor neemt.

    1. De seijs

     Ik denk dat het toch weer een achterbaks plan is van die pizzabakker. Ik denk dat die pizzabakker weer met een slim plan komt voor een speler uit zijn stal. Ik denk dat zodra Kluivert tekent hij dan sneller gewisseld wordt als hij minder speelt. En nu hij nog niet getekend heeft mag hij blijven staan. Zo blijft hij in de etalage voor de clubs uit Europa. Denk dat hij weg gaat.

   2. Peter kopsterk

    Die moet nog zoveel leren seijs. Die gaat nog niet weg en als hij gaat wordt het een bankzitter

   3. Stephanafca

    Draait alleen maar om geld, ik denk dat de verlenging van het contract vertraging oploopt omdat riola een behoorlijk bedrag verlangt van ajax.

 1. ajaxpers

  Dat is een wijs besluit, over twee jaar ga je voor min 100 mln naar Barca. Je wordt de duurste speler van Ajax en je komt als een ster daar binnen. Het enige wat nu nodig is is meer stabiliteit

   1. Litmanen

    Nou idd, Justin heeft al 4 wedstrijden niks laten zien.
    Als hij zo doorgaat speelt Younes zodra hij zijn handtekening gezet heeft.

    Gezien zijn leeftijd heel normaal dat hij zo wisselvallig is. En dan praten ze over 160 miljoen. Nou voorlopig ff niet.

     1. Litmanen

      Is je niet opgevallen tegen ADO? Daar was de wissel al. Drie kwartier te laat, maar toch.
      Het is met Kluivert hollen of stilstaan. Momenteel is het stilstaan.

     2. Bakkie

      Wat moet me opgevallen zijn? Ik heb gezien dat Kluivert niet zijn niveau haalde en dat hij gewisseld werd. Niks bijzonders toch? Je kan niet elke wedstrijd doorslaggevend zijn.

 2. Charka53

  Nou Mark het ijzer smeden als het nog heet is we willen nog wel een paar seizoenen van Justin genieten hoor.

  1. HURBIE

   Als hij goed speelt wel Charka
   Maar niet zoals de laatste weken want dat huilen met de pet op
   Laat hij eerst maar met zijn pootjes op de grond komen
   Nog niet eens een heel seizoen gespeeld
   Wie denkt hij wel dat hij is

   1. Charka53

    Is ook waar maar hij is nog jong en moet nog veel leren en de mensen om hem heen zouden ook eens wat kritischer mogen zijn IPV steeds maar pluimen in zijn reet stoppen.

    1. Jimmy1971

     Je ziet het talent bij hem , maar hij is nog wat te wisselvallig wat niet raar is op zijn leeftijd !
     Maar de enige reden dat de gesprekken zo lang duren kan zijn dat Kluivert en rioolrat eigenlijk meer willen dan Ajax zelf redelijk vind ..

 3. Dagrump

  Heel goed om te horen!! En denk ook een heel verstandige keuze !! Klasse kerel!!

  1. Mr Ajax

   Zekers verstandig, dit groeibriljantje blijft nog ff lekker bij ons aller Ajax!!

 4. Vak 120

  Hij zal eerst ook weer moeten gaan presteren! Zondag was het een drama…probeer eerst is 2 seizoenen aan elkaar een voldoende te halen en praat dan pas over een transfer!

 5. ajaxpers

  Alle scouts, kenners en deskundigen zien wat hij kan dus hou op met die onzin dat hij zich nog moet bewijzen, je weet echt niet meer dan hen. Altijd negatief doen en zelfs over pisitieve berichten kunnen zeiken. Zoek een andere hobby

  1. Ajax 1

   Natuurlijk moet hij zich bewijzen, maar dat moet iedere voetballer (en iedereen ook zakelijk) toch? Wel duidelijk dat de klasse er vanaf druipt: geweldige techniek, snelheid en lef. Dus die jongen komt er wel, maar wel eerlijk dat hij de afgelopen wedstrijden niet beslissend is en dat moet je wel worden en continue om succes te hebben bij europese topclubs, want daar komt hij voor in aanmerking lijkt me. Blijf nog een paar jaartjes Justin, klasse!

 6. JohnDoe77

  Jonge van de club! Kan nog veel leren de komende jaren. Speelt leuk en vrij, maar zeker niet altijd even goed. Als hij constanter wordt, kan hij zeker een volgende stap maken. Leuk dat hij voor nu bij ons wil blijven!

 7. Widi

  Al meer dan een week is Raiola bezig met een charme offensief. We mogen overal lezen dat Kluivert graag wil blijven. Zo krijgt Overmars straks de schuld als hij namens Ajax niet akkoord gaat met de buitensporige eisen van Raiola. Laten we er niet in trappen. Het blijft een rat.

  1. ems

   2e hands auto verkoper type, puur korte termijn en alleen aan zichzelf denkend

 8. Wenen 1995

  Denk dat tie wel een goeie heeft aan zijn pa en zijn oren niet laat hangen naar die van Raiolapizza. Blijft nog wel 1 of 2 jaartjes en na ster 35 weg voor tig miljoen

 9. Iamsterdam2015

  Denk dat dat het beste is voor nu. Nu heeft hij niks te zoeken bij eengrote club……sterker nog nu denk ik dat een Everton, Köln Southampton interesse hebben. De droom clubs zijn nog mijlen ver weg. Nog twee jaar en dan is een grote club zeker te halen.

 10. Kingkong

  Ik juich pas als het contract getekend is , niet dat dat inhoud dat hij dan blijft want dat weet je nooit mar dan krijgen we in ieder geval de hoofdprijs.

 11. AFCA my World

  Hij is nog niet goed genoeg voor het buitenland,heeft een enorme terugval/vormdip op het moment , dus hij kan niet eens vertrekken,nee hij blijft nog wel 1 a 2 jaar ! ⚽️

 12. stylo1984

  Kluivert word een goeie maar is nog veel te wispelturig hij zou echt dom zijn als ienu bij ajax weg gaat, want dan word et idd een bankzitter

 13. Wim Hobe

  Hij weet niks! Die geldduivel die hem in zijn macht heeft weet het en niemsnd anders!

 14. Zlatan4ever

  Als talent mogen wij blij zijn als Kluivert blijft.Maar hij is er nog lang niet,moet nog een hoop leren en speelt te wisselvallig.
  Wat ik wel erg waardeer is zijn onverschrokkenheid en lef als het tegenstanders betreft,hij is voor niemand bang.Dat is een goede instelling en dat samen met zijn techniek en snelheid kan uiteraard wel betekenen dat hij als talent doorgroeit tot wereldklasse…..
  We gaan het zien ….

   1. JohnDoe77

    Jeetje Widi, ben jij met Zlatan getrouwd ofzo? Op alles wat hij zegt moet jij reageren. Helaas altijd negatief. Azijnzeiker!

    1. Widi

     Ik kan me niet voorstellen dat ik altijd op haar reageer. Maar als ik dat doe, is het altijd op nietszeggende stukjes waarin wel letters staan, maar geen mening. Hooguit de nageprate mening van iemand anders. Ik erger me kennelijk aan haar en haar bijdragen. En als je wilt, zeik ik je bek wel een keer vol hoor JD. My pleasure.

 15. VanDattem

  Ik heb het idee dat ze met Barca bezit zijn. En dan laat Barca hem nog sowieso een jaar bij ons. Optelsom is dat hij anders voor barca alleen maar duurder wordt. Barca doet Ajax een gunst, ze hoeven zn contract evt niet te verlengen, maar hij blijft nog wel (minimaal) een jaar. Marketing technisch voor Barca perfect: de zoon is terug! Papa woont in Barca, kleinste kluivert voetbalt ook bij Barca. Iedereen blij. Ze kopen hem nu voor minder dan dat hij evt. over 1 of 2 jaar kost en met de Kluivert Jr. shirtjes verdienen ze de huidige investering nog voor t begin van het seizoen dat hij start terug.

  1. ems

   Lijkt me sowieso een slim concept om hem te verkopen en dan terug te huren. Meeste kans dat we hem een tijd houden bij Ajax

 16. Brokamp

  Voorlopig heeft hij nog een contract tot 2019. Ik zou zeker nu geen deal aangaan van een verkoop met een huurperiode eraan vast gekoppeld. De kopende club is dan altijd de lachende 3e. De prijzen voor spelers is zijn zo aan het stijgen dat je het niet kunt bijbenen. Ik vind dat je met de ontwikkeling moet meegaan en het salarisplafond moet afschaffen. Betaal gewoon iemand naar waarde. Als het plafond nu bv 1 miljoen is kun je toch niet iedereen hetzelfde geven. Als je ze meer betaald kun je ook meer vragen. Overmars is zakenman genoeg om dit te kunnen beoordelen.

  1. ems

   Toch kwestie van clausules, maar salarispkafond mag zeker voor toppers als de Ligt omhoog

 17. a.p.

  ik snap het allemaal niet. Blijf gewoon bij Ajax voetballen en daarna als je misschien een ster wordt, sorry dat ben je nu nog niet, naar Spanje

 18. Ralph

  ‘Het project Kluivert’: mooi artikel van de altijd briljante Paul Onkenhout in de Volkskrant van zaterdag 3 maart. Lezen!

Reageren is niet mogelijk.