There are no ads, please add some


Ajax Vrouwen winnen met 1-3 van Heerenveen

De Ajax Vrouwen hebben in een koud Friesland met 1-3 gewonnen van de vrouwen van Heerenveen. Voor de ploeg van trainer Nihom wisten Marjolijn van den Bighelaar, Kelly Zeeman en Inessa Kaagman de doelpunten te scoren. Volgende week speelt Ajax het laatste thuisduel van de reguliere competitie en is de tegenstander PSV. Daarna wordt de ranglijst in 2-en gedeeld. De bovenste vijf (waaronder de Ajax Vrouwen) spelen in de kampioenspoule, de onderste vier gaan door in de andere poule.

Opstelling Ajax Vrouwen: Kop, Van der Most, Van der Gragt, Van der Linden (60. Philtjens), Van den Abbeele, Kaagman (Reichardt), Zeeman, Van den Bighelaar, Payne, Bakker, Verhoeve (70. Oudemast)

Bron: Ajax.nl


Gerelateerde posts

23 reacties

  1. paulvos

   Ja wanneer het zo koud is, dan wil je wel ’n stapje harder lopen. Mooi gedaan Dames en in de kampioen’s poule komen is ook al voor elkaar, en dan alles winnen.

 1. Brokamp

  Top dames, prima prestatie. Goed dat straks de eerste helft is afgewerkt. Daarna tegen de betere tegenstanders de kampioenspoule in. Tegen betere tegenstander ontwikkel je zelf ook beter. Succces meiden.

 2. Peter kopsterk

  Nog 1 wedstrijdje warm draaien en daarna de kampioenspoule in. Een voor een op de pijnbank leggen. Klasse Dames

 3. Charka53

  Dit is tenminste een team waar je trots op mag zijn , hier mogen de mannen een voorbeeld aan nemen.

  1. Widi

   Hoezo dan eigenlijk? Ze spelen in een veel mindere competitie. Ze scoren veel minder dan de mannen. En ze staan ook tweede.

  1. -buitenkantje rechts-

   Ik vind het leuk om naar vrouwen te kijken Moosie..😁 Alleen een stuk minder als ze achter een bal aan rennen.

   1. Widi

    Ik heb de meesten vrijdagmiddag gezien toen ze verzamelden. Ik zie liever hockeymeisjes. De bus werd ook ingeladen. Ze zijn dol op bananen volgens mij.

Reageren is niet mogelijk.