Ajax verlengt contract doelman Kotarski(18) tot 2023

Ajax heeft het contract van de Krotatische doelman Dominik Kotarski verlengt tot de zomer van 2023. De keeper is vorige week achttien jaar geworden, waardoor hij nu volgens de FIFA-regels een contract van vijf jaar mag tekenen. Kotarski werd afgelopen zomer al tot de zomer van 2020 vastgelegd door Ajax (zie bericht). Nu hij achttien geworden is maakt hij ook daadwerkelijk de overstap van Dinamo Zagreb naar Amsterdam.

Related posts

19 Comments

  1. paulvos

   Moet wel ‘n goede keeper zijn anders geven ze hem geen 5 jarig contract. Opvolger voor Onana??

  2. theomar

   Ik ga er van uit dar ie heel goed is. Welkom in elk geval. Ik ben nog steeds allergisch voor Dynamo Zagreb. Wat die Samen met Lyon Ajax in 2011 in CL geflikt hebben vergeet ik nooit. Hopelijk krijgen we met deze keeper iets heel goeds terug.

 1. Brokamp

  Goed bezig Marc, we kunnen niet genoeg talenten heben en zeker een goede keeper is meer dan nodig.

Comments are closed.