There are no ads, please add some


Mini-Klassieker aanstaande vrijdag live op YouTube

Ajax O19 speelt aanstaande vrijdag om 16:30 uur op sportpark de Toekomst de Mini-Klassieker tegen feyenoord. Deze wedstrijd is live te volgen op het You Tube-kanaal van Ajax. De ploeg van trainer Heitinga heeft inmiddels vier wedstrijden gespeeld in de kampioenspoule en staat daarmee op de eerste plaats.

Bron: Ajax.nl


Gerelateerde posts

24 reacties

   1. De Ajacied

    Ik hoop dat jullie beide gelijk hebben,
    Maar heel makkelijk zal het ook niet worden, tegen die boereh liet Ajax ook al punten liggen,
    Ga er vanuit dat deze keer de 3 punten in Amsterdam blijven
    Succes gasten
    ❌❌❌

   2. jood84

    Ik heb wel zin in een leuke pot voetbal, top dat het op YouTube is 😁 ik denk dat we deze wel makkelijk winnen

 1. BobbyHaarms

  Na deze vrijdag lopen er diep in hun hart vast weer wat kakkerlakken over naar de club waarvan ze een natte plek in hun broek krijgen. Alleen is er helaas geen plek voor 010-spelers die standaard 2x per jaar op hun kloten krijgen 😄

 2. Brokamp

  Ik heb ze afgelopen zaterdag in Eindhoven gezien maar dat ging nog niet zo goed en met 0-0 kwamen ze goed weg. Ze zullen tegen 010 uit een ander vaatje moeten tappen al zijn die kwa nivo natuurlijk heel wat minder. We hebben echter wel betere lichtingen gehad. Misschien is het met deze groep ook zo dat meerdere jongens wat meer tijd nodig hebben. In ieder geval succes jongens, zet hem op !!!

 3. JohnDoe77

  Grappig voor ze dat het live wordt uitgezonden! En natuurlijk drie puntjes voor ons, net als bij het eerste! 😁

 4. AFCA my World

  Waarom op YouTube kijken als je er ook gewoon naartoe kan ? Kom op met zoveel mogelijk ze toejuichen ! ⚽️

 5. vak411

  zo kakkerlakken B calimero’s ook weer verslagen.. vreemd dat ze jaarlijks titel beste jeugdopleiding krijgen. wat een kneuzen

 6. Widi

  Schandalig dat er geen toptrainer is voor deze jongens. Uitgerekend in het centrum van de verdediging ging het steeds mis. Kemper koos voortdurend verkeerd positie, schatte ballen totaal verkeerd in, was enorm onzeker en verloor veel te veel duels. Heitinga coacht deze jongen niet. Hij staat met zijn handen in zijn zakken. En coachte een keer Dest. Nog verkeerd ook trouwens. Genoten van Che. Maar ik ben niet objectief. Sjaak was trouwens zelfs voor mij irritant onsportief. Vooral tegen de scheidsrechter. Niemand hoeft bang te zijn dat hij door een keer een lied te zingen warme gevoelens voor 010 heeft hoor.

Reageren is niet mogelijk.