Prijsvraag: Win ook een origineel compleet Ajax-uittenue!

AjaxFanzone.NL organiseert in samenwerking met Dè Ajax-webstore van Nederland: Bouds-Inn.nl regelmatig prijsvragen rondom wedstrijden van ons aller Ajax. Nu wederom een fantastische prijs: De winnaar ontvangt namelijk een originele compleet Ajax-uittenue (shirt plus broekje) van dit seizoen! Wat moet je daarvoor doen? Deze keer is de vraag: Wie is de verborgen Ajax-speler op onderstaande foto? Ditmaal een foto van de competitie thuiswedstrijd tegen feyenoord. Denk jij het te weten wie het is?  

LET OP: DEZE KEER VERLOTEN WE TUSSEN DE GOEDE INZENDERS WEDEROM ALLEEN EEN KLEIN MAATJE SPECIAAL VOOR ONZE JONGE VOLGERTJES: 128, 140 of 152. Win dus zo’n fantastisch tenue voor jezelf of als verrassing voor kerst voor je zoon/dochter, broertje, zusje, neefje/nichtje of buurjongetje/meisje! Mail je antwoord MET daarbij je adresgegevens EN de gewenste maat naar prijsvraag@ajaxfanzone.nl.

Voor al je Ajax-fanartikelen ga je ook deze kerst naar: Bouds-Inn.nl. Ook de complete Ajax-uit en thuiscollectie 2017-2018 met 10% korting!

App-gebruikers: Bekijk de foto via deze link op onze website www.AjaxFanzone.NL en doe mee!

Wie is de verborgen Ajax-speler op bovenstaande foto?!
LET OP: INZENDINGEN ZONDER NAAM EN ADRES DINGEN NIET MEE!!!
Uit de goede inzendingen selecteren wij een winnaar. Inzenden kan tot en met zaterdag 3 februari a.s. Inzendingen die daarna binnen komen worden niet meer meegenomen!! Kort na de sluitingstermijn gaan we de winnaar via deze site bekend maken! Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Deelname is wederom geheel gratis! 

Related posts

7 Comments

  1. Widi

    Wij hebben die Gudelj flink uitgelachen en belachelijk gemaakt. Hij lacht nu ook: € 20.000,— netto per dag.

  2. Marc Overdwars

    Denk dat Labyad wel mee doet met deze prijsvraag…..
    Hij is gek op een Ajax shirt

Comments are closed.