Prijsvraag: Win een origineel Ajax-uitshirtje!

AjaxFanzone.NL organiseert in samenwerking met Dè Ajax-webstore van Nederland: Bouds-Inn.nl regelmatig prijsvragen rondom wedstrijden van ons aller Ajax. Nu wederom een fantastische prijs: De winnaar ontvangt namelijk wederom zo’n originele Ajax-uitshirt van dit seizoen! Wat moet je daarvoor doen? Deze keer is de vraag: Wie is de verborgen Ajax-speler op onderstaande foto? Ditmaal een foto van de competitie thuiswedstrijd van 24 september van dit jaar, tegen Vitesse. Denk jij het te weten wie het is?  

LET OP: DEZE KEER VERLOTEN WE TUSSEN DE GOEDE INZENDERS ALLEEN EEN KLEIN MAATJE SPECIAAL VOOR ONZE JONGE VOLGERTJES: 128, 140 of 152. Win dus zo’n mooi shirt voor jezelf of als verrassing voor je zoon/dochter, broertje, zusje, neefje/nichtje of buurjongetje/meisje! Mail je antwoord MET daarbij je adresgegevens EN de gewenste maat naar prijsvraag@ajaxfanzone.nl.

Voor al je Ajax-fanartikelen ga je naar: Bouds-Inn.nl. Ook de complete Ajax-uit en thuiscollectie 2017-2018 met 10% korting!

App-gebruikers: Bekijk de foto via deze link op onze website www.AjaxFanzone.NL en doe mee!

Wie is de verborgen Ajax-speler op bovenstaande foto?!
LET OP: INZENDINGEN ZONDER NAAM EN ADRES DINGEN NIET MEE!!!
Uit de goede inzendingen selecteren wij een winnaar. Inzenden kan tot en met zaterdag 28 oktober a.s. Inzendingen die daarna binnen komen worden niet meer meegenomen!! Kort na de sluitingstermijn gaan we de winnaar via deze site bekend maken! Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Deelname is wederom geheel gratis! 

Related posts

7 Comments

Comments are closed.