There are no ads, please add some


Labyad zorgt voor commotie na aantrekken shirt Ziyech

Zakaria Labyad zorgde na afloop van de wedstrijd tussen FC Utrecht en Ajax voor nogal wat commotie door het shirt van Hakim Ziyech aan te trekken. Voor de camera van de NOS was Labyad zich van geen kwaad bewust maar opmerkelijk was het natuurlijk wel aangezien de speler van FC Utrecht in de belangstelling zou staan van Ajax, maar besloten heeft om de tweede seizoenshelft in de Domstad te blijven.

‘Ik ken Hakim al vanaf mijn twaalfde en we zijn goed bevriend. Vandaar dat ik m’n shirtje met hem wisselde. Of ik er niet over nadacht? Ik kan moeilijk met deze kou in m’n blote borst gaan lopen’. Enkele spelers van Utrecht namen het Labyad kwalijk en lieten duidelijk merken dat hij het shirt weer uit moest doen. De speler zelf liet daarna weten dat hij een transfer niet uitsluit ondanks dat hij heeft uitgesproken bij Utrecht te blijven. ‘Ik heb niet gezegd dat het niet gaat gebeuren. Ik heb gezegd dat het nu 99% zeker is dat ik bij Utrecht blijf maar de kans bestaat dat ik een stap ga maken’.

Bron: NOS


Gerelateerde posts

44 reacties

  1. De Ajacied

   Labyad zal nog wel gaan tekenen deze week,
   Anders is het gewoon provocatie van deze gast
   ❌❌❌

   1. Litmanen

    Kijk maar na. Ik voorspel de hele week al: Labyad gaat na zondag bij Ajax tekenen.

    Één grote komedie.

     1. beni

      Inderdaad, als je dit moet halen gooi dan maar je jeugdopleiding op de vuilnisbelt. Als je dit niet hebt rondlopen in je eigen jeugd is het droevig gesteld. Dan hou ik me hart vast voor de toekomst maar je ziet het nu al alles wat loskomt is van een middelmatig niveau.

 1. Ajaxfoort

  Ik denk dat Labyad Ajax niet gaat redden. Het is een moeilijk mannetje. En dat kunnen we niet gebruiken. Dus Zakeria blijf gerust bij Utrecht. Zij kunnen jou gebruiken en wij kunnen je missen.

  1. ajacied078

   wordt tijd dat ajax een paar moeilijke mannetjes aanneemt dan had je vandaag gewonnen

   1. Litmanen

    Je had ook kunnen winnen met een normale scheids.
    Dan had Ajax na een half uur tegen tien man gespeeld en na tachtig tegen negen.

    Het wordt steeds meer een gewoonte om in Nederland te roepen dat je Ajax vooral fysiek moet aanpakken.
    letterlijk zei Gullit vanavond:” Als je gaat voetballen tegen Ajax wordt je weggespeeld.”

    De norm wordt dus: met elf man achter de bal en naar alles trappen wat beweegt.

    Je verslaat dan Ajax maar over drie jaar kun je het betaalde voetbal afschaffen in Nederland. Er komt namelijk niemand meer kijken.

    Mensen als Kieft en Gulit denken de wijsheid in pacht te hebben. Gek genoeg hebben ze beiden na hun carrière nooit meer iets voor het voetbal betekend.

    Ja lullen voor een hoop geld, om hun alimentatie en drankrekening te kunnen betalen.

    1. Ajax013

     Doen ze dat bij de D-tjes ook niet altijd ? De scheidsrechter de schuld geven ?. Een team als ajax moet niet afhankelijk zijn van een scheidsrechter. We hadden gewoon aanvallend meer moeten brengen. Thats it

     1. Bakkie

      Precies, Litmanen = Calimero.
      Moet je eens kijken waar je in de Champions League mee te maken krijgt.

     2. Litmanen

      Gisteren Barça gezien? Ik ben een groot fan maar gister door de scheids drie punten binnen.
      Zolang er geen video scheids is zal er groot onrecht zijn.

      Wij als kijkers zien alles. Die kans moeten scheidsrechters ook krijgen.

      Dat heeft dus niets met Calimero-gedrag te maken.

 2. Valentino

  Als je ook al geen shirtje van de tegenstander meer aan mag. Pfff.
  De supporters van Utrecht zijn op deze manier in ieder geval hard op weg om Labyad weg te jagen door deze kinderachtige reacties.

 3. Valentino

  Gezien de wedstrijd vandaag had ik het niet erg gevonden als wij een type Labyad op de bank gehad hadden om de laatste 15 minuten te brengen. Was vandaag wel nodig geweest om nog iets te forceren.

 4. Zlatan4ever

  Kunnen wij aub stoppen om over Labyrat te spreken. Dat enge mannetje is het niet waard.
  Hij heeft absoluut niet de kwaliteit om bij Ajax te spelen

    1. ABAjaxBarcelona

     Laat hem daar dan gewoon eerlijk in zijn. Ik lees de hele week alleen maar de rat opmerking. Beetje irri.

     1. Widi

      Ik weet niet of je alles leest. Maar als je dat wel doet, zie je dat ik bijna alles laat lopen. Als je dat een week vol houdt, weet je niet beter.

     2. ABAjaxBarcelona

      Discriminatie blijft mij triggeren. Daarvoor zelfs even een nieuw account. Excuus Fred 😉

     3. Widi

      Je hebt gelijk. Aan de andere kant zijn het er maar een paar. Ik heb ze volgens mij allemaal al eens aangesproken. Jij ook. Maar het heeft geen zin. Racisme gaat hand in hand met onwetendheid. En waarom zou je niet gewoon blijven? Als je toch meeleest. En zeg dan net als ik alleen nog iets over dingen die je echt interessant vindt. Kan Fred vast mee leven.

     4. ABAjaxBarcelona

      Een is al teveel mbt discrimineren. Verder hoop ik meelezen vol te houden ipv reageren. Heb al weer teveel gelezen in deze korte tijd waarvan mijn tenen nog steeds krom staan 😉. Maar weer ff terug in leesstand.

 5. VanDattem

  Iedereen die in deze en een eerdere post zegt dat Labyad niet moet komen/niet goed genoeg is voor Ajax is naief, zuur en heeft de laatste paar maanden geen eredivisie gekeken. In elk geval vandaag niet de directe confrontatie gezien. Ik zeg niet dat Labyad het wél gaat redden, maar je kan niet zomaar zeggen dat hij het niet gaat redden: in beide onderlinge confrontaties was hij onze achterste linies ‘de baas’, hij was sneller, gedrevener en assertiever. Ter verbreding van onze selectie kan t sowieso dus geen kwaad dat hij erbij komt. Alleen al meer kwaliteit en concurrentie op het trainingsveld.

 6. AFCA my World

  Ik hoop echt dat hij wegblijft,hij is gewoon niet goed genoeg voor Ajax,1 x Dit Shirt en vanaf nu Nooit meer ! ⚽️

 7. Jimmy1971

  Als hij als concurrent voor Kluivert wordt gehaald en vervolgens Ziyech komend jaar moet opvolgen , begrijp ik het !
  Maar zowel Labyad als Ziyech op het middenveld is teveel ..
  Ik denk wel dat Labyad een betere passing dan Ziyech heeft !

 8. eddyh

  denk niet dat labyad de aangewezen persoon is voor ajax! heb dit weekend asaidi gezien bij twente vind deze jongen vele malen beter… dat zou pas een toegevoegde waarde zijn

  1. De Nees

   Zie ook liever Assaidi komen, betere fysiek dan Labyad en echt een goede trap/ voorzet. Hoopte al in zijn Heerenveen tijd dat Ajax zou toeslaan maar helaas gooide Liverpool toen roet in het eten.

 9. Brokamp

  Je verliest het kampioenschap niet in deze wedstrijd al zij het wel hele dure punten. Nee Heracles, Utrecht thuis, Vitesse, Twente, enz enz. Er waren al zo velewedstrijden waar we het hebben laten liggen. Wat ik het meest zonde vind dat er voor Nouri niet de 34e gehaald wordt. Er is nog niets verloren maar De lampekappen krijgen nog 8 thuis en 6 uit wedstrijden. Het zal heel moeilijk worden. Overigens ik had 3 wissels toegepast. Wober voor schone en dan Frankie doorschuiven, Siem de Jong voor Donny en het laatste kwartier ook eventueel Cassierra of Johnsten voor Kluivert. Je neemt die Jongens toch niet alleen mee voor blessures maar toch vooral om taktische zetten te kunnen maken. Viel me tegen van ten Hag.

 10. Slingertje.

  Belachelijke coaching van ten Hag want hij had in de rust F de Jong en Ziyech moeten wisselen voor Wöber en Siem de Long maar hij heeft er waarschijnlijk de ballen niet voor.

Reageren is niet mogelijk.