There are no ads, please add some


Laatste training voor Klassieker gedeeltelijk openbaar

Aanstaande zondag staat de Klassieker op het programma en dus is er zaterdag voor de supporters weer de gelegenheid om het elftal tijdens de open training te ondersteunen. Om 10:30 uur zal de laatste training plaatsvinden op het hoofdveld van Sportpark De Toekomst waar het eerste elftal tot ongeveer 11:15 zal gaan trainen. Daarna zal de selectie zich achter gesloten deuren verder gaan voorbereiden op de wedstrijd van zondag en zal om 12:15 uur op het hoofdveld de wedstrijd Ajax 017- Sparta 017 worden gespeeld.


Gerelateerde posts

17 reacties

  1. De seijs

    Hoop dat het goed druk wordt. De spelers nog effe 1x goed op peppen en dan zondag knallen. Wzawzdb

  2. AFCA my World

    Hoe het gaat maakt niet uit,als ze het zondag maar laten zien als wij allemaal erbij zijn ! Gewoon afslachten die kakkerlakken ! Laat maar zien dat er niks te halen is bij ons ! ⚽️

Reageren is niet mogelijk.