Ajax heeft nog geen akkoord bereikt met ontslagen trio

Het lijkt nog even te duren voordat er een akkoord is bereikt tussen Ajax en het op non-actief gestelde trio Marcel Keizer, Dennis Bergkamp en Hennie Spijkerman, zo weet De Telegraaf te melden. .Het drietal werd na de bekeruitschakeling tegen FC Twente ontslagen en opgevolgd door Erik Ten Hag en Alfred Schreuder. ‘Het ontbinden van de contracten met het trio ligt bij de advocaten van de respectievelijke partijen en we hopen dit zo snel mogelijk afgerond te hebben’, aldus algemeen directeur Edwin van der Sar in gesprek met De Telegraaf.

Bron: De Telegraaf

Related posts

38 Comments

 1. Jimmy1971

  Netjes afhandelen want als voetballer heeft Bergkamp prachtige dingen voor ons gedaan !

  1. Koning Haarms Wolfs

   Betekent niet, dat hij als trainer alles maar heeft kunnen doen, zonder consequenties. Was een niet chique spelletje dat hij lijkt te hebben gespeeld. Jammer, maar hij lijkt deze situatie toch zelf over zicht te hebben afgeroepen.

    1. vak411

     juist Jimmy, als trainer waardeloos maar laten we hem respecteren voor alle prachtige dingen die hij als speler heeft gedaan voor onze mooie club!

     1. Charka53

      Het zijn wel.drie mensen die met hart en ziel voor Ajax bezig zijn geweest dus verdienen ze een respect vol ontslag of een andere job bij Ajax.

   1. Ajaxfoort

    Zowel Dennis als Ajax heeft met volle verstand een contract getekend. Dat Dennis daarna dingen doet die niet behoorlijk zijn zou hij op aangesproken moeten worden door zijn werkgever (Ajax). Kennelijk is dit niet gebeurd. Je kunt hem dan ook niet alles verwijten vind ik. Gewoon netjes afhandelen die ontbinding!!

 2. Kevke87

  zo jammer dat deze jongens die ook zolang met elkaar gevoetbald hebben, grote toernooien hebben gespeeld, lief en leed gedeeld, trainingskampen samen hebben doorgebracht en vervolgens elkaar de tent uitvechten. zo helaas constateerde JC ook, zei derksen ook weleens geloof ik in VI. kijk eens naar de beelden van bv WK 98. alles en iedereen daar in een eenheid. en vandaag de dag is er gewoon niets van over.
  op papier zou dit de succesformule voor de fluwelen revolutie moeten zijn, met overal oud spelers en noem het maar. deze hele zaak kent alleen maar verliezers en het ergste. Cruijff is er niet meer, de laatste restjes van zn revolutie verdwijnen langzamerhand en hij zou zich zeker draaien in zn graf als ie dat had.

  1. Bakkie

   Laten we het niet groter maken dan het is. Ajax is een grote club (en een groot bedrijf, helaas) waar de belangen erg groot zijn. Dan gebeuren dit soort dingen nou eenmaal. Wat betreft Bergkamp: Wilde niet met Ten Hag om tafel, omdat hij teleurgesteld en het niet eens was over het vertrek van zijn kameraad Keizer. Ik vind dit niet zo vreemd, net zoals het niet vreemd is dat hij vervolgens om diezelfde reden ontslagen wordt.
   Blijf het wel jammer vinden, zo’n icoon is naar de buitenwereld natuurlijk fantastische reclame.

   1. Litmanen

    Ach, eerst ruzie met Jonk, toen ruzie met Bosz, toen met Overmars. Niet de meest flexibele collega denk ik.

    Bergkamp dacht geloof ik dat hij in zijn eentje het technisch beleid wel kon bepalen en overal zijn vriendjes neer kon zetten.

   2. De Nees

    Zeer zeker veel moois gebracht op het veld waarvoor hulde, maar dat geeft nog geen vrijbrief om voor de rest van je leven op dat krediet te varen. Je moet je ook als persoonlijkheid verder ontwikkelen en juist met die bagage en aanzien anderen aan de hand nemen ipv onbuigzaam je latere functies uit te oefenen. Bergkamp en v Basten zijn klaarblijkelijk blijven hangen in een adoratiemodus wat hun tot onplezierige personen heeft gemaakt om mee te werken. Heel jammer, zeker een bron van kennis en een prachtig uithangbord maar vind de schuld vooral bij Dennis liggen, die conflicten allemaal is me iets te veel toeval geweest.

    1. Litmanen

     vBasten heeft Ajax toch verder geen kwaad gedaan? Snap niet dat hij in deze zaak wordt betrokken.

     1. AjaxBarcelona?JC stadion

      Volgens mij gaat het hier om personen die in hun voetbal carriere veel voor Ajax hebben gedaan en nuerg onplezierig zijn. Uitspraak van van Basten als: “opgeknoopt door Cruijff en de Telegraaf” zijn niet echt normaal. Hij heeft zich enorm laatdunkend over Cruijff uitgelaten en dat maakt hem een heel erg onplezierig persoon. Daarmee doe je Ajax overigens ook kwaad.

 3. TijmenSH

  Zeer zonde om zulke gerespecteerde mannen, onder wie ook 1 van de grootste nederlandse voetballers, nu werkloos te zien. Zonde voor het beeld van de club, maar uiteindelijk was het wel grotendeels Bergkamp die de progressie van Ajax als club tegenhield en is het een goed besluit geweest. Hopelijk vinden ze alle 3 snel weer iets waar ze hun plekje kunnen vindne

 4. Kingkong

  Voetballers spelen wel samen in een team maar zijn niet percee vrienden van elkaar daarnaast hebben ze ook prive belangen het is de kunst om dat toch op een lijn te krijgen , maar dat zal niet altijd lukken dan is het beter uit elkaar te gaan , zolang dat dan maar welnetjes gebeurt.

 5. ajaxpers

  Update: Van Bronckhorst heeft zojuist bekend gemaakt as zondag met zowel Jones als Vermeer in het doel te beginnen. Dit is op advies van o.a. Rvp

  1. vak411

   hahaha.
   ze hebben wel 2 keepers nodig! Hakim, KJ en Justin zijn tot op het bot gemotiveerd om die schuimbekkende kakkerlakken voor een minimaal een jaar stil te krijgen… hoe heerlijk!

  2. Ajax 1

   Haha, die is leuk ajaxpers. Schijnt dat bronckworst keizer om advies heeft gevraagd….

 6. Gert Ajax

  Dit gaat best wat centjes kosten volgens mij.
  Bergkamp heeft zijn zakken al aardig gevuld en wil graag meer.
  Hoop op het beste voor Ajax en keizer gun ik ook nog wat de andere 2 gun ik weinig.

  1. Litmanen

   Het gaat niet om gunnen, maar waarop de heren recht hebben.
   Als jij ontslagen wordt wil je ook een schadevergoeding.

 7. Iamsterdam2015

  Wel of niet fout. Ze hebben met GOEIE intenties iets van ajax willen maken. Of je het nou met Keizer Bergkamp en

 8. Iamsterdam2015

  Wel of niet fout. Ze hebben met GOEIE intenties iets van ajax willen maken. Of je het nou met Keizer Bergkamp en Spijkerman eens bent of niet. Ze wilden ongetwijfeld het beste voor Ajax. Dus gewoon op een redelijke manier afhandelen want ik pers

 9. Iamsterdam2015

  Wel of niet fout. Ze hebben met GOEIE intenties iets van ajax willen maken. Of je het nou met Keizer Bergkamp en Spijkerman eens bent of niet. Ze wilden ongetwijfeld het beste voor Ajax. Dus gewoon op een redelijke manier afhandelen want ik persoonlijk zou Bergkamp terug willen zien in wat voor een rol dan ook.

 10. geralmere

  Wij weten geen van allen de details. Bij een ontslag zijn er alleen maar verliezers. We zijn toch een club en geen bedrijf. Iconen, hoe vreemd en eigenwijs, worden afgedankt als oude auto’s. Mensen zonder management kwaliteiten beslissen op kinderachtige gronden. Zonde dat het zo afloopt met de ideeen van Johan .

 11. AFCA my World

  Ze gaan ze toch geen zak met geld meegeven ? Door hun zijn we uitgeschakeld in europa en de beker ! ⚽️

  1. Iamsterdam2015

   Contract is contract dus Ze zullen vast het “ misgelopen” salaris vangen……. wij konden naar de UVW

 12. Brokamp

  Van mij hoeft dit geen item te zijn op dit forum. Laten de advokaten het maar uitzoeken. Ik ben meer benieuwd hoe het verder gaat met het 1e elftal. Op naar zondag. We gaan weer voetballen⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️

 13. JohnDoe77

  Lekker belangrijk; dit komt altijd goed. Gewoon volgens de afspraak afwikkelen, jullie wilde er vanaf!

 14. Finidi

  Niet om het 1 of ander maar kijk es naar die foto, dat is toch helemaal niks en niet des Ajax!!

Comments are closed.