There are no ads, please add some


Wöber lijkt inzetbaar, Huntelaar en Younes twijfelgevallen

Max Wöber lijkt volledig hersteld van zijn blessure en kan zondag starten als linksback, zo heeft trainer Marcel Keizer op de persconferentie laten weten. Wöber trainde vrijdag volledig mee en volgens Keizer zit het wel goed. Ook Luis Orejuela is inzetbaar en dat is goed nieuws voor Keizer aangezien hij Sinkgraven, Viergever en Dijks mist. Tot slot liet Keizer zich ook nog uit over Amin Younes en Klaas-Jan Huntelaar. ‘Klaas heeft vandaag voor het eerst weer volledig meegetraind en voor Amin was het de tweede training. Zaterdag zal blijken of ik over beide spelers kan beschikken’.

Bron: Ajax.nl


Gerelateerde posts

47 reacties

 1. Atarashī sutāto Ajakkusubaruserona

  Huntelaar zat toch tegen Twente al op de bank klaar voor zo’n 30 minuten?
  Nu pas voor het eerst vol meegetraind? Terugval van bankzitten? Snap het niet zo best.

  1. a.p.

   Wober fijn er weer bij, Huntelaar jammer, Younes ja wat moet ik zeggen… ik denk dat het de wachtperiode is tot de winterstop

   1. dickst14

    Fijn dat Wöber er bij is. Hij is echt belangrijk. Younes fantastisch dat hij bijna fit is. Is een goede speler om de laatste 10 minuten in te vallen.

  2. De Nees

   Snap het ook niet zo Tongbreker 😉. Hopelijk geen goedkope smoes om de Hunter uit de basis te laten?

    1. De Nees

     Gouwe ouwe AB’tje. Hoe kom je erop he? Nieuwe start haha, nou ja dus gewoon op de inhoud blijven dan, fitties en randzaken zijn bijzaak.

     1. Atarashī sutāto Ajakkusubaruserona

      Af en toe een plagend zijsprongetje maar wel binnen de perken.

  1. HURBIE

   Zeker Indo hoop ook dat hij opgesteld wordt
   Huntelaar lijkt mij psychische oorlogsvoering
   En Younus hoeven ze van mij niet meer op te stellen

 2. Charka53

  Fijn dat Wuber er bij is hij is een versterking voor de achterhoede en Huntelaar kan wel even mee doen en voor Younes is er nog wel plaats op de tribune.

 3. Vak 120

  Wober er bij,ziyech die mooie dinge weer laat zien en huntelaar laatste half uur en 2 goals! Wat kan het leven toch mooi zijn!!

 4. EugAjax

  Ik heb gelezen op VI dat Keizer nu weer terug gaat naar 433…….
  Hoewel ik blij ben dat we iig verdedigers terug hebben uit de lappenmand vind ik het geen reden om terug te stappen naar 433. Misschien kan Wöber de rol van Sinky overnemen zodat we redelijk makkelijk naar een 4mab niddenveld kunnen doorschakelen als de wedstrijd daarom vraagt.

  Verder hopelijk kan Huntelaar toch meedoen of iig grootst gedeelte. Hij is bij uitstek een speler die in dit soort wedstrijden de ‘toon’ kan zetten..
  Nooit gedacht dat ik het zo snel zou schrijven maar met Kluivert op links leveren we niet teveel kwaliteit in op links bij afwezigheid Younes.

  Ik heb er zin in! Ajax je moet het nu laten zien. We zullen jullie naar de overwinning schreeuwen😄

  1. De seijs

   EugAjax je ziet toch ook wel dat ajax niet met deze selectie niet met een 3 mans achterhoede kan spelen. Neem nou onze aanvoerder Veltman. Onder F d Boer was het al een slechte cv. Ik zij toen al wekelijks hier dat hij veelste veel met zijn neus in het gras lag. Totaal geen body. Toen werd hij op eens als linksback gestationeerd, nou ook een drama. En nu zelfs ook nog aanvoerder. Pffff niet te geloven. Aardige gozer mischien een top schoonzoon. Loyaal naar ajax echt top. Maar echt geen ajax speler in mijn ogen. En dat verkondig ik al een jaar of 3. En dan met nog 2 onervaren jonge spelers de achterhoede van ajax verdedigen. Nee kan echt niet. Voorlopig maar terug naar 433 met deze selectie. En dan nog wordt het een heel zwaar seizoen. En zeker met deze technische staf. Wat een afgang. Kijk ik vind het mooi dat ajax iets probeert. Altijd voorop met eigen mensen. Maar dit is net effe te veel. Ik hoop dat er iets gebeurt in de winterstop met de technische staf. Een hoofdtrainer er bij of zo. En Spijkerman en Winter een stapje terug laten doen of zo. Ik hoop ik hoop EugAjax.

   1. Litmanen

    Seijs, ik ben blij dat jij Veltman afzeikt.
    Het feit dat jij dat doet zegt genoeg. Hij moet dan wel de beste Ajacied zijn.
    Fijn dat je dat even hebt bevestigd.
    Ik ben benieuwd of jouw Ziyech ons Ajax naar de overwinning gaat spelen.
    Hou mijn hart vast.

   2. EugAjax

    Seijs toen Keizer er mee kwam in de rust tegen Roda dacht ik echt jeetje wat gaat hij nu doen? Maar wat ik tot nu toe heb gezien in tweede helft Roda en eerste helft Twente beviel me wel.
    In tweede helft bij Twente ging het echt fout, maar in mijn optiek kwam dat door het ‘ingenieuze’ idee van Keizer om Veltman op links te zetten.
    Volgens mij ging het daar vnl fout. Middenveld met Frenkie, Lasse, Hakim en Donny vind ik top middenveld en zou dan verschil moeten maken met PSV.
    Wel een kanttekening. Als Wöber niet mee kan doen dan zou ik idd ook te risico vinden voor 343.
    Over Veltman denken wij niet hetzelfde. Velen denken anders dan mij en dat zal niet voor niks zijn besef ik. Toch vind ik Veltman een zeer goede verdediger. Opvallend met hem is dat al zijn trainers gek op hem zijn en hem altijd in de basis zetten. In tegenstelling tot velen supporters. Komt misschien door zijn laconieke houding.

    Ik vind wel dat hij niet echt een aanvoerder figuur is. Maar met verdediging Veltman, De Ligt, Wöber en middenveld zoals hierboven en dan voorhoede Neres, Huntelaar (indien niet fit Dolberg, Kluivert en op doel een goede Onana moet ik me sterk vergissen als PSV er dan niet af gaat. Dus ik denk wel degelijk dat Ajax met 343 kan winnen van PSV

     1. Kingkong

      Waarbij er een uit de laatste linie inschuift op het midden veld en twee uit de midden linie naar voren als dit goed afwisselend gebeurt is het moeilijk te verdedigen.

    1. De seijs

     Roda en twente EugAjax. Die 2 staan onderaan. Met 3 verdedigers ga je dit niet redden tegen de bovenste 6/7. En nogmaals niet met deze 3.

     1. EugAjax

      Weet ik Seijs. Dat Roda en Twente laag staan. We gaan het zien, of eigenlijk niet want ze gaan wsl 433 spelen…..

    2. Litmanen

     Ik denk niet dat er 1 trainer is die tegen een ploeg als PSV 343 gaat spelen.
     Met hun spel kunnen ze het middenveld overslaan, dus ze hebben dan geen last van een minderheid dan.
     Als je Lozano kunt bereiken heb je een moordwapen in handen.
     We gaan het zien, maar laten ze asjeblieft n iet in het mes gaan lopen.

     Helaas is Keizer tactisch geen meesterbrein, dus ik teken op een veilige (?) 433.

     1. EugAjax

      Waarschijnlijk niet Litmanen. Toch ik zou angst als een slechte raadgever zien hier. Komt bij dat Ajax al 43 keer gescoord heeft. Als dat zo doorgaat dan gaan we over 100 doelpunten heen dit seizoen.
      Dus ook al zou PSV paar keer kunnen profiteren en ze scoren bijv 😋twee keer vind ik 4-2 toch een mooie uitslag😄. Als je er 1 meer maakt dan je tegenstander heb je toch drie punten.
      Ik verwacht een hele gekke wedstrijd met alles erop en eraan. Ik heb er zin in

   3. Indojood

    Dat is knap, dat je dit al 3 jaar hier verkondigt terwijl je sinds december 2015 lid bent.

     1. Atarashī sutāto Ajakkusubaruserona

      Nick AjaxBarcelona is van april 2015, dus ook nog geen drie jaar 😉

    1. De seijs

     Ik verkondig dit al 3 in het algemeen. Ik zei dit niet dat ik dit op het forum verkondigde indojood. Goed kijken naar wat er staat! Beetje jammer weer!!👎

     1. Indojood

      Hap, hap, je bent net Veltmanen. En dat eerste jaar was het je andere ik die het moest aanhoren.😂

     2. De seijs

      Nee geen hap hap je zit er gewoon naast. Maar toegeven is voor jou moeilijk, dat is bekend hier. Geeft niet, maar mij zet je niet in een hoek. Ik lach er om.😂😂😂😂😂 Maar ik sta wel achter mijn mening over Veltman en 3 verdedigers en Spijkerman en Winter. En dat ik hoop dat er in de winterstop een ervaren trainer bij komt.

     3. -buitenkantje rechts-

      Seijs verklaart al 3 jaar dat Veltman niet linksback moet staan… ? Volgens Seijs werd Veltman namelijk onder FdB linksback gezet..

     4. De seijs

      Br ik vind Veltman de laatste 3 jaar niks als verdediger van ajax. Zijn eerste 2 jaar gaf ik hem de voordeel van de twijfel. Het was immers een jongeling. Die moet je de kans geven en hij deed het niet echt slecht. Maar na die 2 jaar werd hij niet beter. En inderdaad en dat snapt een ajacied wel met kennis. Ik bedoel rechtsback natuurlijk. Oké mijn fout. Nogmaals Veltman als rechtsback uiteraard en nee ik vind het geen verdediger van ajax. Veelste soft.

 5. Iamsterdam2015

  Mooi dat Wöber weer hersteld is. Hopelijk kan KJH een helft spelen want dat zal nodig zijn denk ik.

 6. Ajaxfoort

  Younes twijfelgeval? Voor mij niet. Lekker op de bank laten zitten. De bank thuis welteverstaan 😎

  1. De Nees

   Ben bang dat onze Younes nog genoeg speeltijd krijgt want hij moet toch in de etalage voor een verkoop. De hoop is op een blind paard die een zak geld wil neertellen. 😵

 7. AFCA my World

  Hopelijk vertrek younes in de winter,hij zit kluivert en johnsen in de weg ! ⚽️

Reageren is niet mogelijk.