There are no ads, please add some


Ziyech sluit winters vertrek uit: ‘Ben hier op mijn plek en nog niet klaar’

Hakim Ziyech vertrekt in de aankomende winterse transferperiode niet bij Ajax, zo heeft hij laten weten in een interview met het Algemeen Dagblad. De middenvelder krijgt de laatste weken nogal wat commentaar op zijn speelstijl maar laat weten dat hij nog steeds achter de keuze staat om bij Ajax te blijven.

‘Ik ben hier bij Ajax op mijn plek en heb ook heel bewust gekozen om vanuit FC Twente niet direct de stap naar het buitenland te maken. Dat we nu geen Europees voetbal spelen is jammer maar voor mij geen reden om tussentijds te vertrekken’. Op de vraag of hij zich komende zomer in de kijker wil spelen met Marokko op het WK is Ziyech duidelijk. ‘Daar ben ik nu helemaal niet mee bezig. Het gaat nu om presteren met Ajax en fit te blijven, dan kan na het seizoen de focus op Marokko’. De middenvelder, waar Ajax vorig jaar zomer elf miljoen voor betaalde, kwam in zijn eerste seizoen bij Ajax tot 42 wedstrijden, waarin hij tot tien doelpunten en negentien assists kwam. Dit seizoen staat Ziyech na achttien wedstrijden op drie doelpunten en negen assists.

Bron: AD


Gerelateerde posts

123 reacties

  1. BobbyHaarms

   Althans, met zoveel shit over zich heen zoals de afgelopen weken gebeurde zal ie niet meer echt staan te springen om heel veel langer te blijven denk ik. Zal wel een gemis zijn ondanks zijn momenteel mindere rendement.

   1. Litmanen

    Ach als Frenkie en Donny blijven, met Siem er nog bij, ziende wat er bij Jong rondloopt, ik maak me geen zorgen.

    1. Litmanen

     En nog wat Bobby, die shot heeft hij zelf veroorzaakt.
     Miljonair worden met je hobby en dan met zo’n houding naar buiten komen, hij zou zich dood moeten schamen.

     Hij verdient in een jaar waar de meeste supporters 20 jaar of langer zich de pleuris voor moeten werken. Maar die mogen mijnheer niet uitsluiten, want dan wordt hij boos.
     Snotaap.

     1. Groot fan van Cruijff, A(jax)B(arcelona) en Wim Jonk. Groet uit Rijswijk (Gld).

      Dat geld zit je behoorlijk dwars he Veltmanen. Inmiddels honderd keer aangegeven geloof ik. Gebrek aan argumenten?

     2. Bakkie

      Hij is ook gewoon een mens met emoties, Litmanen. Daar verandert een megasalaris niets aan.

    2. BobbyHaarms

     Nou ik moet het nog maar zien dat Frenkie en Donny blijven, ook al zou het natuurlijk waanzin zijn als ze na dit seizoen vertrekken. Zyech mag dan wel een mindere periode hebben maar het blijft een geniale speler die onmisbaar is in dit zwalkende Ajax. En dit staat los van zijn zielige gedrag voor de camera nadat hij uitgefloten was.

   2. paulvos

    Van mij mag hij, vind dat hij niet opgeleverd heeft wat ik er van verwacht had, tot nu toe. en dan kan de Jong in de basis.

   3. Charka53

    Hij trekt zich er niets van aan Bobby “zegt hij ” dus dit mag geen reden zijn om weg te gaan en door zijn spel deze competitie zullen er nog niet veel gegadigden zijn voor hem of hij gaat met verlies de deur uit.

  2. Ajax 1

   Dat zal misschien wel, maar ik hoop toch dat iedereen zondag achter hem gaat staan, ik wel in ieder geval.

   1. HURBIE

    Met een pot stroop kom je verder als met een fles azijn

    Dus als we verstandig zijn kunnen we hem beter even steunen
    Want voetballen kan hij echt heel goed dat weten we allemaal hier
    Dat heeft hij vorig seizoen laten zien
    Hij weet zelf ook wel dat hij niet goed presteert

    Dus vanaf nu steunen

    Anders krijgen we van die El Hamdaoui toestanden ,en daar hebben we ook niets aan

 1. Groot fan van Cruijff, A(jax)B(arcelona) en Wim Jonk. Groet uit Rijswijk (Gld).

  Gewoon nog minimaal anderhalf jaar blijven Ziyech met een juiste trainer e.d.

  1. Litmanen

   Voor zijn vrouw misschien. Niemand is onmisbaar, tenzij je over kwaliteiten praat van het kaliber Cruijff, vBasten.
   En die heeft hij niet.
   Ik hoop dat hij zijn vorm terugkrijgt en nog nuttig kan zijn voor Ajax.

   Inmiddels heeft hij wel laten zien dat hij geen natuurlijke leider is in het veld. Vooral dat missen we momenteel bij Ajax.
   Klaassen was niet het grootste talent, maar hij trok de kar, ook als het minder ging.

 2. De seijs

  Hoop dat Ziyech nog zeker 2 jaar blijft. En ons zeker 1x kampioen mag maken. En het belangrijkste is dat ik hoop dat Ziyech echt een leider wordt bij ons ajax. Een veldheer.👍

  1. Basisspeler

   Vorige topic over Ziyech vond je dat hij gebrek aan scherpte had, gebrek aan mentaliteit, geen redpect voor trainers had. Bij iedere trainer zou hij op de bank zitten.
   Je lult gewoon hoe de wind waait.

   1. De seijs

    Goed lezen bs. Ik weet dat het moeilijk voor je is. Ik gun elke ajax speler het beste. En zoals hij de laatste tijd speelt doet hij het niet goed zoals ik eerder aangaf maar hij kan het wel. En ik ervan overtuigd dat wanneer ziyech weer 100% gemotiveerd is dat hij weer de wekelijks de beste is. Enzo als ik al zei ik HOOP, dus effe goed lezen blaaskaak!!!

  1. EugAjax

   Eens Widi, gister en sinds paar weken ben ik extra kritisch op hem. Dit is een goed signaal. Nu wil ik graag dit terugzien op veld.

 3. vak411

  Hakim heeft een trainer nodig waar hij tegenop kijkt en voor wie hij door het vuur gaat….

 4. KBouter

  Hakim heeft spelers nodig om hem heen die snel kunnen schakelen en vooruit denken.

  Hakim heeft vooral een trainer nodig die staat voor snel en aanvallend voetbal. Hakim is een artiest..en verzuipt bij het negatieve slow motion voetbal wat Ajax speelt.

  1. Groot fan van Cruijff, A(jax)B(arcelona) en Wim Jonk. Groet uit Rijswijk (Gld).

   Helemaal waar KBouter.

  2. Litmanen

   Wat lul je nou KBouter.

   Ziyech moet nou juist de aanjager zijn en het tempo in de wedstrijd bepalen. Een trainer kan wel roepen dat ze de bal sneller moeten laten gaan, maar hij mag het veld niet in om ze een schop onder hun hol te geven

   Ziyech zou het spel moeten bepalen en dat doet hij niet.
   Hij zakt door het ijs als hij moet opstaan.

   Te gek voor woorden dat Frenkie de kar moest trekken tegen Roda. Pas tóen zag je Ziyech weer!!

   1. Ajax1958

    Idd te gek dat Frenkie de kar moest trekken, dat moet onze aanvoerder Veltman nl doen, maar die krijgt nog geen beweging in een playmobiel autootje.

    1. Atarashī sutāto Ajakkusubaruserona

     Ik zie Ziyech in ieder geval in thuiswedstrijden fel starten. Is de eerste die begint met jagen. Vervolgens ziet hij dat zijn ploeggenoten staan te kijken ipv mee af te jagen. Na drie keer in je eentje bezig te zijn geweest kan ik me voorstellen dat je als speler denkt …… doei. Het is inderdaad aan Veltman om op te treden tegen laksheid in het veld. Wordt dit van Ziyech verwacht dan moet je hem aanvoerder maken en kan je hem er op aanspreken.

     1. Atarashī sutāto Ajakkusubaruserona

      Ik zou het zeer op prijs stellen als je dit soort woorden niet gebruikt in je teksten. Is nergens voor nodig en verzwakt alleen maar eventuele argumenten. Daarbij kan het heel vervelend overkomen bij mensen met een mongool in de familie of kennissenkring. Het zijn overwegend hele vriendelijke en zachtaardige mensen terwijl jij er een andere, negatieve, lading aangeeft.

     2. Ajax1958

      Meneertje voelt zich aangevallen, je mag nl niets negarief over Veltman zeggen, dan krijg je dit soort teksten.

     3. Litmanen

      Als je elke drie minuten van nickname verandert, dan heb je een geestelijke afwijking. Dus ik blijf bij mijn constatering,: mongooltje.

     4. Atarashī sutāto Ajakkusubaruserona

      Op zich jammer dat je mijn nick niet begrijpt maar ik vind het meest treurig dat je je niets aantrekt van diverse mensen hier die het ook vervelend vinden dat je dit doet.

     5. Yindi

      Litmanen, je bent meer ordinair dan geloofwaardig. Die nick hoort niet bij jou, en jij zeer zeker niet bij Litmanen.
      Dat jij überhaupt denkt Ajax supporter te zijn is al een aanfluiting.

     6. Indojood

      Puur misbruik van de goede naam van Jari Litmanen. Maar dat komt niet in hem op, dat zijn gedrag i.c.m. de nick ronduit beledigend is.

    2. Litmanen

     1958, dat is net zo dom
     als Onana de schuld geven dat het voorin niet loopt.

     We hebben het hier over DE ster van Ajax, de vrije trappennemer, de man van de splijtende pass, de man waarom alles draait. Dat denkt hij zélf.
     Als je Veltman af wilt zeiken prima, maar zoek dan een echte reden.
     Ik ken geen 1 ploeg waar de rechtsback de leider is in het veld.
     Stom gelul dus.

     1. Atarashī sutāto Ajakkusubaruserona

      Dan moet hij zijn aanvoerdersband inleveren. Een aanvoerder hoort het verlengstuk van de trainer in het veld te zijn. Een aanvoerder moet ook medespelers aansporen etc. Van een aanvoerder wordt ook een actieve rol richting scheidsrechter verwacht bij dubieuze beslissingen. De aanvoerder is nl de enige die aan de scheidsrechter tekst en uitleg mag vragen. Hierin schiet Veltman helaas tekort. Als een ander deze rol oppakt kan dat juist verkeerd uitpakken. Ziyech moet geen leider zijn want dan zou hij het aanvoerderschap van Veltman ondermijnen. Als hij dat doet is dat ook weer voer voor kritiek. Verder zie ik hier geen enkele afzeik actie richting Veltman. Ik lees een gewoon commentaar met een mening. Wel lees ik helaas bij jou weer de nodige teksten waaruit blijkt dat er een gebrek aan argumenten is.

     2. Ajax1958

      Iedere speler heeft te maken met een vormcrisis ook Ziyech, maar ik dacht dat je vriend AB laatst wat statistieken had laten zien over Ziyech waarin het tegendeel werd bewezen en jij bent toch van de statistieken.? Vooruit dan maar, nog even op je eigen verzoek:
      Veltman kan niet verdedigen
      Veltman loopt overal waar hij niet moet lopen
      Veltman is geen leider in het veld
      Veltman kan geen leiding geven aan de verdediging
      Veltman laat zich kinderlijk opzij zetten door welk spitsje ook
      Veltman wordt niet beter dan nu
      Veltman maakt hele domme overtredingen waar het niet nodig is,
      Maarrrrrrr…….. hij heeft een heeeeeeeeeeerlijke crosspass.
      Veltman is sterkhouder bij Ajax en daar verwacht ik meer van. Hij haalt bij lange na niet het niveau van Maxwell of Trabelsi en zal het ook nooit gaan halen.
      Maar je gaat wel lekker he? Ziyech is voor jou een mooie bliksemafleider, of de Ligt met zijn 18 jaar af gaan lopen zeiken. Dan hebben we het niet over jouw Veltmannetje, want als dat wel gebeurd ben je dom, een mongool en is het allemaal stom gelul.
      We moeten op een hoger niveau komen en daar hoort Veltman niet bij!!!!

     3. Atarashī sutāto Ajakkusubaruserona

      Je begin klopt niet. Ik zie mij niet als vriend van Litmanen 😉

     4. Atarashī sutāto Ajakkusubaruserona

      Ik begrijp je zin hoor maar ik krijg gewoon wat kriebels bij zo’n tekst 😂

     5. vak411

      ajax1958 als jij mensen gaat vergelijken met mongool dan heeft een mongool voor mij en veel anderen meer hersens dan jij. terwijl je er mensen pijn doet met dit woord omdat ze.. (ik!?) er persoonlijk verdriet van hebben omdat ze het van dichtbij meemaken. Dan ben je voor mij een ongelooflijke klootzak. ik ben dat gescheld hier op die site meer dan zat.

     6. Atarashī sutāto Ajakkusubaruserona

      Vak411, kijk even naar de bijdrage hierboven van Litmanen van 13.57 uur. Bij herhaling is het Litmanen die dit woord gebruikt. Van Ajax1958 is het mij in ieder geval niet opgevallen.

     7. Indojood

      Vak411, Ajax1958 refereert aan het veelvuldige gebruik van de term mongool door Veltmanen, hij vergelijkt zelf niemand hiermee.

     8. Litmanen

      1958, heb je dat nou helemaal zelf bedacht? Knap hoor!
      Maar deze topic gaat over die zielige jongen die de bal steeds kwijtraakt.

      Vroeger op het pleintje gingen we altijd “poten” om de beste spelers bij je team te krijgen.
      Bij mij zou Ziyech altijd overblijven en zou ik aan het einde tegen mijn tegenstander zeggen: neem jij hem maar, dan hebben wíj steeds de bal…..

     9. -buitenkantje rechts-

      Jij stond toch altijd op goal? Daar zetten we altijd de jongetjes neer die totaal geen bal konden raken en over bleven.. verklaart veel over je frustraties tegen echte voeballers.

     10. Atarashī sutāto Ajakkusubaruserona

      Wij gaven de laatste altijd een vlag in een handen ……… voor cornervlag. Wij wilden een keeper die ballen kon tegenhouden 😉

     11. Ajax1958

      Jij zegt zelf : Als je Veltman wilt afzeiken prima, maar zoek dan een reden! Ik geef er slechts een paar op jouw verzoek, dus je wordt op je wenken bediend😜

 5. Indojood

  Een oproep aan alle supporters: Achter Hakim en de rest van het team staan, a.s. zondag. Niet uitfluiten maar net zoals thuis tegen Lyon 90 minuten de jongens naar de overwinning schreeuwen. Het wordt een koude namiddag dus we moeten toch in beweging blijven.

  De technische staf krijgt het niet aan de praat, wij als supporters wellicht wel. Laat het gebeuren en die schijtpisvlekken met een nederlaag naar dat lampengat terugsturen!!!

  1. Indojood

   Zodat Appie’s familie dit kan doorgeven en er een glimlach op zijn gezicht verschijnt…..👊🏻👊🏻👊🏻

   1. EugAjax

    Indojood helemaal mijn idee. Hopelijk bedoel je dan niet alleen deze wedstrijd.
    Dit had al vanaf dag 1 moeten gebeuren, ZEKER na ongeval Nouri in Alpen.

    @Appie@34. Dus eerst PSV aan die scalp gvd. We zijn toch niet bang voor die lampenkappen.

    Kom op zeg. Steun a la Lyon zou prachtig zijn, of zoals Twente thuis in ik geloof ergens mei 2011….😄😄👍👍⚽️⚽️⚽️

    1. Indojood

     Inderdaad, alle wedstrijden, Eug. Als we zondag winnen komt er misschien een ommekeer in de koppies. De situatie van Appie en hoe zijn familie er mee omgaat moet juist als een motivatie werken. Als wij dan als supporters erachter gaan staan. Ik heb een periode van verminderde interesse gehad maar na het interview met Appie’s broer ben ik er over na gaan denken hoe we iets kunnen omkeren. Persoonlijk heb ik geen vertrouwen in de technische staf dus dan moet het van ons komen, ook onder het motto niet geschoten is altijd mis en jezelf geen verwijten kunnnen maken dat je er niets alles aan gedaan hebt.

     1. EugAjax

      Ik vind dat echt fantastisch Indojood van je, deze oproep. Ja het is indrukwekkend hoe zijn familie ermee omgaat. Diep respect voor ze in een moeilijke tot onmogelijke situatie.
      Ajax supporters kunnen inderdaad bron van ommekeer zijn. Tevens zag ik toch wat verbetering laatste paar weken en ok ondanks de staf. Een winnend Ajax kan na zondag idd dat vertrouwen krijgen om dan in tweede helft seizoen er een jachtseizoen van te maken.

    1. Groot fan van Cruijff, A(jax)B(arcelona) en Wim Jonk. Groet uit Rijswijk (Gld).

     Heb ik een oproep aan de spelers: van de eerste seconde vol aan de bak. Dan krijg je het van twee kanten. Bij een lamlendige start kunnen ze mijn kont kussen.

     1. Indojood

      Blijf dan maar thuis, AB. Ik denk dat de spelers ons nu hard nodig hebben, van het TH en de technische staf moeten ze het vandaag de dag niet hebben.

     2. Groot fan van Cruijff, A(jax)B(arcelona) en Wim Jonk. Groet uit Rijswijk (Gld).

      Je initiatief is nobel en mooi maar als mensen er met hun pet naar gooien ga ik het niet staan toejuichen. Maar joh, ze voorspellen klote weer met veel sneeuw. Kan zijn dat ik het stadion niet eens ga redden op tijd. Teveel sneeuw en/of gladheid en ik vertrek niet eens.

     3. Indojood

      Je hebt gelijk. Lekker thuisblijven bij moeder de vrouw, slofjes aan, beker warme chocomel, een half aangevreten chocolade letter opeten, World Cup schaatsen op TV kijken. Klinkt ook goed. 👍🏼

  2. vak411

   helemaal eens Indo! hoewel 90% van de azijnzeilers hier niet in het stadion maar achter de tv of teletekst zitten.

 6. Yindi

  Ziyech gaat dit weekend laten zien dat hij een groot speler is. Dat hij voorlopig bij Ajax thuis hoort en waardevol is voor het team. Dat hoop ik niet alleen, maar weet het zeker.

   1. Yindi

    Litmanen, even los van het feit dat hij op het moment niet bepaald lekker in zijn vel zit, om wat voor een reden ook, (Keizer, Spijkerman, ik weet het niet) en dat dit zich uit in zijn (soms) geirriteerde houding op het veld, vind ik dat hij (net als jij of ieder ander) recht heeft op menselijke trekjes. Puur cijfermatig:eerste seizoen 42 wedstrijden en 10 doelpunten, moyenne 0,24. Eerste seizoen 42 wedstrijden en 18 assists, moyenne 0,43. Dit seizoen 18 wedstrijden en 3 doelpunten, moyenne 0,16 en 18 wedstrijden en 9 assists, moyenne 0,5.
    Hij scoort minder maar daar staat tegenover dat zijn seizoengemiddelde aan assists nu al hoger ligt dan vorig jaar. Dit zijn gewoon de kille cijfers maar dat onderstreept wel dat hij waarde heeft voor dit Ajax. En nogmaals, hij heeft recht op menselijke trekjes, net als jij en ik.

 7. Groot fan van Cruijff, A(jax)B(arcelona) en Wim Jonk. Groet uit Rijswijk (Gld).

  Off: felicitaties aan Vitesse.

 8. Kingkong

  Eindelijk een behoorlijk intervieuw van Hakim hoop dat hij het zondag ook waarmaakt op het veld , alhoewel dan zijn we keizer nog niet kwijt , maar goed als supporter hoop je elk seizoen toch dat we 010 en 040 verslaan als doekje voor het bloeden.

 9. Zlatan4ever

  Laten wij hopen dat hij (voorlopig) blijft en zich revancheert van “ons” commentaar op zijn soms matige spel. Dan Ajax en Ajax-fans toch nog plezier van hem hebben ….

 10. Bert62

  Wordt tijd dat wij als supporters mijnheertje Keizer eens onze ontevredenheid laten blijken. Zyech heeft een beetje een mindere fase, alleen een goeie trainer kan hem daar uithalen en dat is Keizer zeker niet. Dus opzouten met die kale.

 11. a.p.

  indojood je hebt gelijk allemaal meeroepen en aanmoedigen, maar niet steeds de de zelfde muziek maar aanmoedigende muziek!! yessss we gaan voor 3 punten!

 12. Ajaxfoort

  Ik ben er blij mee. Ondanks wat hier regelmatig aan kritiek wordt geuit, regelmatig terecht overigens, is het toch een speler waar de tegenstander op moet letten. Dus dat hij het seizoen afmaakt stelt me gerust.

 13. Atarashī sutāto Ajakkusubaruserona

  Het zou goed zijn wanneer mensen iets meer weten van de achtergronden van een speler i.p.v. hem klakkeloos te veroordelen. Ziyech bijvoorbeeld is opgegroeid zonder vader, die was al vroeg overleden. In zijn cultuur is dat mbt opvoeding, regels etc een enorm gemis. Hij moet/moest zich knokkend staande zien te houden in een wereld vol vooroordelen. Ik praat hiermee zijn aparte gedrag op het veld niet goed maar vraag gewoon om wat minder snelle oordeelsvorming.
  Ziyech heeft een sterk “vader” figuur achter de schermen nodig in mijn ogen die regelmatig met hem kan spiegelen zonder dat de buitenwereld meekijkt.

 14. Zlatan4ever

  Wat is dat nu voor slap gelul dat wij rekening moeten houden met hoe Ziyech is opgegroeid zonder vader ? Het moet niet gekker worden. Wat heeft dat nu met zijn prestatie’s op het veld te maken ? En met zijn cultuur ?
  Wij hebben ook geen woestijn in Nederland en het is ook al een tijd geleden dat ik een kameel gespot heb maar dat heeft totaal geen invloed gehad op mijn Marrokaanse collega die elke dag hard moet werken voor zijn geld en zich niet gedraagt als een verwende miljonair die met zijn hobby zijn geld kan verdienen……😬

   1. Yindi

    Zlatan4ever en Litmanen: omdat we nu eenmaal te maken hebben met mensen en geen robots, mensen hebben emoties. Of je nu rijk bent of arm. Of het nou jouw Marrokaanse collega is of Ziyech of de buurman. Jij beweert dat Hakim ze niet mag hebben omdat hij veel geld verdient met zijn hobby. Overigens hoor je mij niet beweren dat hij een mindere periode heeft omdat zijn vader is overleden. Denk niet dat dat een rol speelt. Andere factoren spelen daar een rol in. Maar jij mag jouw ongenuanceerde mening verkondigen hoor, alleen is het nooit zo zwart/wit als jullie het stellen. Het is gemakkelijk om iemand volledig af te branden. Waardeloos dus.

    1. Atarashī sutāto Ajakkusubaruserona

     Yindi, zijn vader is niet onlangs overleden. Hij heeft hem nooit gehad omdat hij al voor zijn geboorte is overleden. Ik kan mij voorstellen dat dat een flinke invloed in zijn vorming van karakter heeft gehad als je weet welke rol een vader in 999 van de 1000 Marokkaanse (en ook andere) gezinnen heeft. Vandaar mijn opmerkingen. Ik zeg niet dat het zo is maar dat hier wel rekening mee gehouden mag worden.

     1. Yindi

      Atarashī (mooie naam overigens), ik snap wat je bedoelt. Vanuit dat perspectief denk ik ook dat het drama Nouri zoveel impact heeft op met name deze jongen. Dat afbranden van Hakim heeft enkel en alleen maar negatieve gevolgen, hij wordt daar niet beter van. Dat is ook wat ik probeer aan te geven, het is ook niet altijd alleen maar zwart of wit.

     2. Litmanen

      Nee je kunt beter de rechtsback afbranden die elke week een voldoende haalt. Die heeft blijkbaar geen hulp nodig omdat hij een zielige jeugd heeft gehad.
      Schei eens uit met het vertroetelen van die zielige vedette die overal 1 seizoen goed voetbalt en daarna bij ELKE club wordt uitgekotst.

 15. misslucky

  Ziyech gaat terugkomen, want hij gaat voor het 34e kampioenschap van Ajax voor Appie ❤️!!
  Geef hem vertrouwen, want hij mist zijn mattie. Dit doet echt wel wat met hem.
  Go Ziyech, you can do it 👍👍👍!

 16. misslucky

  Zlatan4ever waar is je gevoel? Als je fan van Zlatan bent, dan weet je ook wat voor impact zijn jeugd op hem had.
  Wees wat verdraagzamer. Ik ben het ermee eens dat Ziyech iemand nodig heeft op de achtergrond. Misschien kan de vader van Appie hem helpen. Laten we als supporters ons team met veel jonge spelers onze support geven (het is niet niks als je trainer, met wie je goed kon, opeens jouw club verlaat en je beste vriend ernstig ziek wordt).
  Bijvoorbeeld in de 34e minuut tegen PSV staand applaus geven. Laten we positiever zijn, want daar beteik je meer mee

 17. Jari10

  Zijech is een geweldige speler. Hij heeft eerder aangegeven waarom hij moeite heeft om in vorm te komen. Hij is jong en nieuw bij Ajax. Terugval hoort erbij. Koesteren deze jongen. Grote spelers in spe maken het verschil in topwedstrijden. Dus zondag moet hij er gewoon staan en dat zal ook zo zijn. Steunen die gast.

 18. Yindi

  Heb ik nog nooit gedaan, integendeel zelfs. Vind ook dat die veel meer verdient dan dat eeuwige gezeik over hem. Prima prof met prima instelling. Zijn we het toch nog ergens over eens. Verder vind ik jou eigenlijk niet zo interessant. Eerder irritant. Jij bent er op uit mensen te kwetsen en te beledigen.

 19. Atarashī sutāto Ajakkusubaruserona

  Gelukkig zijn de fans van Ziyech nog ruim in de meerderheid. Gelukkig dat de meerderheid voetballiefhebber is. Ik zie liever 5 gelukte hele mooie acties en 15 mindere/mislukte maar wel mooi geprobeerde, dan 15 risicoloze acties.

 20. AFCA my World

  Jammer,op het moment heb je helemaal niets aan hem,hij moet harder gaan werken,dan is hij bruikbaar ! ⚽️

 21. Zlatan4ever

  Beste MissLucky, Yindi,Atarashi Surato whatever,dit is volgens mij een site bestemd voor Ajax supporters en zou het dus over voetbal moeten gaan en dus niet over “zielige” verhalen over Ziyech die zonder vader is opgegroeid als hij ronduit slecht speelt, wat een slap excuus.Dat geld namelijk voor een kwart van de bevolking als het niet meer is en daarvan word ook verwacht dat ze presteren naar vermogen.
  Laten wij van deze site geen Libelle maken…..

  1. Atarashī sutāto Ajakkusubaruserona

   Beste Zlatan, helaas kan ik niet aan je verzoek voldoen. Groet van een Ajax supporter.

   1. Atarashī sutāto Ajakkusubaruserona

    Sorry, het is: helaas kan en zal ik niet aan je verzoek voldoen.

  2. Yindi

   Nee, Zlatan4ever, laten we er vooral geen Libelle van maken!! Dit is een “meer voor mannen” forum hé? Slappe RTL7 waanzin en zo. Of voor zgn. supporters die suggereren dat ieder anders denkende een mongool is. Of nog erger soms. Mannentaal bedoel je, toch? Stond vandaag een stuk in AD.nl over de vader van Nouri. Dat zul jij wel niet gelezen hebben denk ik. Voor jou allemaal Libelle verhalen! Ziyech heeft daar echt geen last van gehad, gebruikt dat alleen maar als excuus toch, stoere man? Kerstboom al staan?

    1. Atarashī sutāto Ajakkusubaruserona

     Mag inmiddels toch duidelijk zijn dat ik het leuk vind om regelmatig andere nick te gebruiken. Probleem mee? Verboden? Dat je hem niet snapt kan ik niet helpen.

 22. Stephanafca

  Zodra spelers dat zeggen moet je je zorgen maken. Is het zelfde dat een directie zegt dat ze nog alle vertrouwen hebben in de trainer, 2 weken later is die meestal ontslagen.

 23. Zlatan4ever

  Nu nog even van PisVee zien te winnen en mijn weekend kan niet stuk. Oh ja , nog de groeten van Rico Verhoeven !

Reageren is niet mogelijk.