There are no ads, please add some


Keizer verwacht Viergever en Huntelaar deze week weer terug

Marcel Keizer verwcht komende week weer te kunnen beschikken over Nick Viergever en Klaas-Jan Huntelaar, zo laat hij weten op Ajax TV. ‘Nick heeft er nog alles aan gedaan om de wedstrijd tegen Roda te halen, maar viel op het laatst net uit. Ik neem aan dat hij er volgende week wel bij is.n ik ga er wel vanuit dat ook Klaas-Jan dan weer terug is. Het was geen zware blessure, hopelijk sluit hij in de loop van de week weer aan.”

Gerelateerde posts

31 reacties

 1. -buitenkantje rechts-

  Prima! Hoe meer keuze, hoe beter de prestaties.. Zoals het hoort bij een topclub. Spelers moeten op hun tenen lopen om te kunnen spelen.

  1. HURBIE

   FC TWENTE AZ PSV
   Als we die winnen kunnen we nog kampioen worden
   Zoniet kunnen we het vergeten
   Dan hébben we een mislukt seizoen

 2. Ajax 1

  Allemaal fit worden richting ajax psv, de wedstrijd die ons terug brengt in de strijd om het kampioenschap!

  1. Jimmy1971

   Tja , ongelovelijk dat de directie ook hier nog steeds niets aan gedaan heeft , geef hem zijn contract is ook als hij weg gaat voor alle partijen beter !!

   1. BobbyHaarms

    Klopt Jimmy. En wat voor een vaag signaal geven ze hiermee af? Ze hebben altijd de bek vol dat ze vóór hun laatste contractjaar moeten bijtekenen (anders vertrekken), en Viergever wordt gewoon doodleuk misbruikt. Ook hij heeft recht te weten waar hij aan toe is.

    Viergever zal nooit een Ajaxspeler worden waarvoor ik naar een stadion ga, maar heeft desondanks aangetoond in dit zwalkende Ajax nog steeds zeer bruikbaar te zijn.

    1. HURBIE

     Is één van de weinige die nog een beetje stabiliteit brengt achterin Bobby waar menig speler nog een voorbeeld aan kan nemen

     1. BobbyHaarms

      Tsja, en dat voor een speler die niet eens goed genoeg voor Ajax is Hurbie. Maar ik heb onwijs veel respect voor de manier hoe hij zich keer op keer in het elftal knokt. En dat terwijl je weet dat je eind vh seizoen zo goed als zeker op mag rotten bij Ajax..

     2. Litmanen

      Niet alleen belangrijk als prof binnen de groep, ook heel belangrijke doelpunten gemaakt.
      Eens met Bobby, onbegrijpelijk hoe er met hem wordt omgegaan. Typisch Ajax.
      Zoveelste speler die slecht behandeld wordt. Ze leren het nooit.

 3. Kingkong

  Normaal gesproken ben je blij dat ze straks tegen psv over een sterke grote selectie kunnen beschiken , maar met deze twijvelaar als trainer hou ik mijn hart vast.

 4. Cootje Adriaanse

  Vrees dat psv met 0-3 met ons afrekent….ik heb dit seizoen totaal nog geen enkele aanleiding gevonden om vertrouwen te hebben in een goede afloop. Tuurlijk hoop ik op een overwinning, maar vrees van niet.

  1. Litmanen

   Gelukkig heeft PSV op basis van geluk al een punt of tien gewonnen. Zo goed is die ploeg niet.

   1. BobbyHaarms

    Is ook zo. Maar is Ajax dat wel dan Litmanen? Feit is dat elke tegenstander het ons momenteel moeilijk maakt, van hoog tot laag. Het lijkt heel wat die 5-1 van afgelopen zondag maar als je realistisch bent hebben we dat puur te danken aan enkele (mooie) bevliegingen van voornamelijk Frenkie de Jong en Justin Kluivert. Het algehele niveau van de eredivisie is gewoon zeer droevig. Ook bij Ajax.

 5. Iceman

  Viergever En Huntelaar terug en wanneer lees ik dat Keizer eruit gaat? Want dat lees ik liever dan dit ben wel blij dat deze 2 jongens er weer bij mogen zijn maar ik lees veel liever dat M. Keizer eruit word gekickt. Maar goed dat zal wel niet gaan gebeuren.

    1. HURBIE

     Dan helaas wel al hoop ik dat niet
     Hoop alleen maar op een kampioenschap
     Maar ik knijp hem een beetje met dit huidige beleid bij AJAX

 6. Charka53

  Als we voor de winterstop geen punten meer morsen geloof ik er nog wel in zoniet is de titel weer niet voor ons.

  1. EugAjax

   Charka 53 wat mij betreft moet achterstand bij winterstop maximaal 5 punten zijn en dan kunnen ze Ajax alvast ingraveren op de schaal😄. Laten we eerlijk zijn met onze voorbereiding in achterhoofd zou ik hebben getekend voor slechts 5 punten achterstand bij winterstop. En nu helemaal gezien PSV bijna alles wint.
   We gaan het zien. Voorlopig nog niks verloren. Eigenlijk heb je alles in eigen hand.
   Zelf twee keer tegen PSV, boem 2 punten en die lampenkappen winnen nooit in De Kuip. Zie 😄😄😄👍👍👍🏆🏆🏆

   1. Charka53

    Inderdaad EugAjax we zijn zeker slecht begonnen we weten er alles en als geen punten voor de winterstop meer verliezen en Keizer heeft het licht gezien dan kan het nog maar ik heb mijn tweifels.

    1. EugAjax

     Ik doelde meer op Appie. Toen dat gebeurde was naast persoonlijk drama meteen duidelijk dat we een heel moeilijk seizoen zouden gaan beleven. Komt tot nu aardig uit helaas. Als ze @34@Appie kunnen bewerkstelligen hebben ze en absolute topprestatie geleverd! Daar gaan we dus ook voor! 👍

     1. EugAjax

      Er gaan ook genoeg dingen fout die daar geen link mee hebben hoor, maar in zijn algemeenheid gebeurt er niet heel veel anders dan ik dacht sinds trieste gebeurtenis.

 7. Rijswijkse (Gld) Ajaxfan

  Mensen hebben niet door dat doe constante @34Appie discussie verlammend werkt op het team. Appie mogen we nooit vergeten maar moeten we niet constant verbinden aan prijzen.

  1. Widi

   Duidelijk dat jij het niet begrijpt. Als er iets verlammend (heeft) (ge)werkt, is het wat er daadwerkelijk met Appie is gebeurd. En niet een zogenaamde discussie die er helemaal niet is. Alleen Keizer heeft het eind november nog over een valse start. Verder hoor je niemand over Appie. Wat er is gebeurd, heeft zeker een grote rol gespeeld. Maar de grootste rol speelt het feit dat de technische staf incapabel is. Drie nobody’s en Aron Winter die niet op zijn plaats zit.

Reageren is niet mogelijk.