There are no ads, please add some


Keizer: ‘Ik ben vooral boos over het begin’

Marcel Keizer gaf na afloop van de verloren thuiswedstrijd tegen FC Utrecht (1-2) voor de camera van de NOS aan vooral niet te spreken te zijn over de manier waarop zijn ploeg aan de wedstrijd begon. “Ik ben vooral boos over het begin, dat was helemaal nergens voor nodig.” FC Utrecht kreeg in de openingsfase diverse kansen. “Het zat ‘m in de vastheid aan de bal en Utrecht profiteerde optimaal van onze slordigheden. We hervonden in de eerste helft onze spirit wel een beetje, maar onze zuiverheid aan de bal had beter gemoeten.”

Aanvoerder Joël Veltman vond dat Ajax een “forse tik” heeft moeten incasseren. “Het deed me denken aan de thuiswedstrijd tegen Vitesse (1-2), toen deden we de simpele dingen helemaal niet goed. Utrecht stond ook wel goed en deed niets verkeerd, dan wordt het moeilijk.” De aanvoerder concludeerde voor de camera van FOX Sports dat Ajax ‘een slechte start’ kende en daardoor al na vijf minuten achter de feiten aanliep: “Wij weten ook wel dat het niet goed is. Dat hoeven we echt niet van jullie te horen. We zaten in een goede flow en daar komt nu een einde aan. Pas na de 1-1 in de 42e minuut ging het ietsje beter, maar lukte het wéér niet om te scoren. En dan valt-ie aan de andere kant wel… Heel zuur”, aldus de rechterverdediger. Ook Hakim Ziyech baalde: “Normaal klappen we er thuis vol op, maar dat was nu niet zo. Of we de afspraken niet nakwamen? Klopt. Het is wel aangegeven door de trainer, maar het gebeurde niet.”


Gerelateerde posts

39 reacties

  1. Joodst

   Hij moet toch gvd die gasten tot op het bot motiveren. Was is dit voor slap gelul. Brand ze dan voor de camera af en zeg dat je dit niet pikt. Toon eens ballen. Wat een jankend kleed!

   1. De Ajacied

    Zo is het ja
    Waar is de tijd gebleven van Louis dat hij ze een boete oplegde?
    Nou dit team had dan denk nog maar weinig salaris verdient dit seizoen,
    Wat een drama zeg
    Jullie moeten zich kapot schamen echt waar
    ❌❌❌

 1. JohnDoe77

  Die Ziyech… “normaal klappen we er thuis op”; nou de laatste maanden wordt er nergens op of voor geklapt als het om Ajax gaat! Schandalig die instelling. En dan zeggen dat de trainer het wel gezegd heeft, maar het niet gebeurd. Dat kan dus gewoon niet en steek eens hand in eigen boezem! Ziyech speelde zelf ook als een krant, net als vele anderen. Maar een echte topper zou nu opestaan zijn, maar Ziyech laat het koppie hangen en zakt mee in het niveau van de rest!

  1. Ajax 1

   Ziyech weet heus wel dat hij als een krant speelde. Maar ben het niet eens dat zijn koppie ging hangen. Het blijft onze beste speler en hij maakt als een van de weinigen snelheid.

   1. afcadeluxe

    had anders liever dat hij behoorlijke corners en vrije trappen geeft,en scoren mag hij ook wel vaker,hij schiet per wedstrijd 30x op doel en raakt niks..

   2. Vak 120

    Beste speler??? Het is de speler met het meeste balverlies! Gisteren die 0-1 verliest hij weer de bal! Hij moet ajax ook aan de hand nemen maar kan hij absoluut niet!

    1. Ajax 1

     Klopt dat hij een fout maakte, maar het is ook de enige die een aantal keer per wedstrijd een hele goede actie heeft: gisteren voorzet eerste helft, de enige behoorlijke voorzet, waar dolberg net niet bij kon, vrije trap net naast, bal op de lat op beslissend moment. Sorry, maar doe mij maar elf mensen met de kwaliteiten v ziyech en dan zijn we zo kampioen. En ja, hij maakt ook fouten, dat komt omdat hij risico neemt als een van de weinigen en op hoog tempo speelt……

     1. Ajax 1

      En check de statistieken even: ziyech is van alle eredivisiespelers degene die de meeste ballen veroverd…..

  1. Bakkie

   En heel bijzonder dat onze aanvoerder zegt dat we in een goeie flow zaten. Haha dan heb je echt een bord voor je kop, sorry hoor…
   In de Kuip was het spel ontzettend slecht (van zowel Ajax als 010) en win je gelukkig omdat je meer individuele kwaliteiten hebt. Tegen Willem II was het spel helemaal dramatisch. Een goeie flow noemt ie dat.

 2. Ajax 1

  Ik ben ook boos over het begin, maar ook over het laatste half uur. Het begin was slap, maar het tempo moet gewoon omhoog de tweede helft, stukspelen die gasten. En als dat dan niet lukt ga je naar plan b en dat is een pinchhitter erin en opportunistischer spelen. Het blijft allemaal in 1 tempo en daar ben ik boos over. Ik snap echt wel dat de spelers hun best doen, maar kijk bijvoorbeeld naar het druk zetten vandaag; soms gaat dat goed en hebben ze snel de bal terug, maar zie er soms ook een paar jagen terwijl op een vleugel geen druk gezet wordt en dan geef je de tegenstander ruimte om te gaan voetballen. Dat kan gewoon niet.

 3. Kingkong

  Hij is boos over het begin wij zijn al boos(lees kwaad) vanaf het begin van het seizoen.

 4. Emilio4Ajax

  Zou wel eens een middenveld willen zien met de Jong, de Jong en van de Beek…❌❌❌❤️🍻😎

 5. Charka53

  Ik ben boos over het begin en over het eind en zeker over het voetbal in het algemeen en over de opstelling en over de wissels en over Keizer en over de hele gang van zaken DOE ER WAT AAN !!!

 6. Dagrump

  Het was echt niet om aan te gluren !! Als jong Ajax deze partij had gespeeld hadden ze het beter gedaan denk ik. Wat een wanvertoning echt slecht !!

 7. Valentino

  Ongeloofelijk dat je voor deze wedstrijd gaat sleutelen aan je basis opstelling. Juist tegen Utrecht heb je een type Huntelaar nodig. Balvast aanspeelpunt die dodelijk is in de 16. Dolberg liep continu waar hij niet moest zijn.

  De enige juiste wisseling zou Kluivert voor Younes zijn geweest.

  Maar ook tijdens de wedstrijd drama wissel, Wöber eruit halen die geweldig speelt. Huntelaar niet brengen door dom gelul over ‘de balans in het team’. Je had Younes er gewoon af kunnen halen en dan was er niks aan de hand geweest. En als je dan zo nodig wil wisselen zeker Siem er niet af moeten halen. Die had als 2e spits kunnen spelen.

  Nee er zit gewoon maar 1 ding op: Keizer out. Leuk die overwinningen de afgelopen weken maar dat was gewoon geluk.

 8. ⚽️🏟

  Uitslag pas laat gezien en ook het commentaar. Ben eheel blij dat ik even niet in Nederland ben en de wedstrijden kan laten voor wat ze zijn. Wat een bende is het daar bij Ajax.

 9. Ton

  Vertrouwen in Keizer is nu wel weg, hij heeft een kans gehad maar heeft niet het juiste inzicht. Younes en Dolberg moesten niet starten in de basis. Huntelaar, Kluivert en frankie de jong in de basis. Als het al niet te laat is 🙁

 10. ⚽️🏟

  Ik begrijp dat hij oa Huntelaar niet wilde laten invallen vanwege het feit dat dan de balans uit hetvteam zou zijn? Welke balans heer Keizer? De balans van jouw weegschaal? Je luistert alleen maar naar Bergkamp en Spijkerman en hebt zelf totaal niets in te brengen. Wees verstandig en vertrek. Vandaag nog.

 11. Kevke87

  oh jeej, keizer is boos nou zijn de poppen aan het dansen zeg. wanvertoning, wanprestatie en geen enkele Ajax waardige uitstraling

 12. ⚽️🏟

  Toch fijn dat we hier op het forum een nitwit hebben die alle balcontacten van Ziyech aan het turven is zodat hij hem daar waar mogelijk kan afbranden. Dit terwijl hij blijft volhouden aan afbranden een hekel te hebben. Hij kijkt zelfs alle wedstrijden van de nieuwe club van Tete in de hoop dat deze jongen geen speel minuten maakt. Sorry, was ff off topic maar moest het ff kwijt.

 13. Slingertje.

  Waardeloze instelling weer van een aantal spelers. Denken dat alles vanzelf gaat.
  Daarnaast waren de wissels ook waardeloos meneertje Keizer.

 14. Johnny

  Ik wordt echt met de dag kwaaier. Vanaf het moment dat Bosz min of meer de deur werd gewezen tot nu, waar wij als supporters in een sneltreinvaart ontelbare keren in ons gerritje genomen zijn. Incapabele trainer, selectie niet op tijd op peil. Wel prima spelers van de hand gedaan en te kort kwaliteitsimpuls dmv een paar goeie aankopen, die ook nodig zijn om het heerlijke talent van een FdJ of een DvdB te helpen doorontwikkelen. Geen europees voetbal, prestaties van de huidige selectie die tot een dieptepunt dalen etc etc. Ik hou van positiviteit maar dit soort ellende wordt ons op een zelfoverschatte, arrogante manier door ons strot gedouwd door TH. Bedankt voor dit alles en het weggegooide geld van de seizoenskaarten. Over 2 weken er wel weer bij met hopelijk een capabele trainer aan het roer

 15. f-side64

  Ik ben boos op jou keizer met je debiele wissel en dat je younes maar voorkeur blijft geven boven Kluivert en Johnson je bent 1 trainer van het niveau fc Mongolië 12 zelfs de grootste staatsmongool had younes allang er uit gepleurd of is younes 1 van je toyboys ?

 16. fredie

  Je zult maar met je zoontje in de arena ziten leuke voetbalmiddag? Echt niet balen balen echt triest!!

 17. a.p.

  ik ben ook een beetje boos .ik was trots op voetbal, ik was trots op spelers, ik was trots op onze trainers…..maar nu ik weet het niet meer. MAAR ik blijf Ajaxsupporter en blijf komen naar de Arena en dat al heel veel jaren. Het komt Uiteindelijk goed!!

 18. Forever nr14

  Het is tranen met tuiten wat we wekelijks voorgeschoteld krijgen,! Mooie club van weleer is naar de klote, totaal naar de klote!!

 19. ⚽️🏟

  Koning, Keizer, Admiraal, de deur is for ever closed voor de verrader Louis van Gaal.

Reageren is niet mogelijk.