There are no ads, please add some


Gametalk Willem II– Ajax: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win een gesigneerde tekening van Justin Kluivert!

Ajax speelt zaterdagavond om 20:45 uur de uitwedstrijd in de competitie tegen Willem II Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen en dit keer opnieuw een gesigneerd exemplaar van Justin Kluivert voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.Gerelateerde posts

16 reacties

  1. HURBIE

   Idd dick dat zeg ik ook een tijdje ,vooral met S

   SdeJONG achter hem die twee kunnen goed samen spelen
   Siempie geeft goeie steekballen aan hem

 1. ajaxpers

  Onana
  Veltman( orejuala) wober, de ligt, viergever
  Ziyech, s.de jong, vd beek
  Neres, Dolberg (kjh), Kluivert (johnson)

  1. Bakkie

   Goeie opstelling. Maar weet haast zeker dat Keizer aan zijn vaste elf vasthoudt, met dan natuurlijk Kluivert voor Younes

 2. Jimmy1971

  Een wedstrijd om nog meer vertrouwen te tanken !!
  Volle bak erop en dan hopen dat Vitesse morgen zijn best doet ..

  1. AB: ⚽️🏟🏌️🏋️🛄🗽

   Ik zat ook net te kijken Bakkie en dacht: die hang ik niet eens aan de binnenkant van de deur van de meterkast. Wat hij maakt is geen kunst, dat is een makkie.

 3. Yindi

  Daley vandaag op de bank bij MU. Hoop dat dat nog een paar keer zo gaat. Kunnen we mooi gaan hengelen straks. Wat zou ik die graag weer bij Ajax zien.

  1. AB: ⚽️🏟🏌️🏋️🛄🗽

   Ik gun Daley voorlopig nog wel succes in de mooie Engelse competitie.

 4. fjonkman

  Het zou mooi zijn om ff lekker vertrouwen bij te tanken en er weer 4 of 5 in het mandje te schieten, maar 1 ding telt…. 3 punten mee naar huis!!

  1. AB: ⚽️🏟🏌️🏋️🛄🗽

   Fijn dat Kluivert ook meerdere mogelijkheden krijgt om zich te bewijzen. Wordt afgerekend op 10 minuten tegen Feijenoord in een totaal bar slechte wedstrijd en een wedstrijd tegen amateurs. Geeft vertrouwen aan zo’n jongen.

Reageren is niet mogelijk.