There are no ads, please add some


Jong Ajax periodekampioen na 2-3 winst op FC Eindhoven

Jong Ajax heeft vanavond de periodetitel in de Jupiler League gepakt door met 2-3 te winnen op bezoek bij FC Eindhoven. De ploeg van Michael Reiziger kwam vlak voor rust op een 1-0 achterstand maar had na vijf minuten spelen al een voorsprong kunnen pakken, echter miste Cassierra een strafschop. Na de thee kwam Jong Ajax op toeren en was het De Wit die al snel de 1-1 scoorde. Carel Eiting maakte de 1-2 en tien minuten voor tijd besliste Jong Ajax de wedstrijd door opnieuw een doelpunt van De Wit. Dat Eindhoven nog de 2-3 scoorde mocht de pret niet drukken en met de overwinning pakt het team van Reiziger de periodetitel in de Jupiler League.

Opstelling Jong Ajax: Stan van Bladeren, Darren Sidoel, Danilho Doekhi, Leon Bergsma, Mauro Savastano (65. Bakker), Carel Eiting, Teun Bijleveld (46. Noa Lang), Dani de Wit, Noussair Mazraoui, Mateo Cassierra, Che Nunnely (77. Flemming)


Gerelateerde posts

25 reacties

  1. HURBIE

   Uiteraard gefeliciteerd alleen jammer dat jullie niet kunnen promoveren ,als jullie zo doorgaan

 1. ajacied078

  Ajax 2 is beter als de hele eerste divisie slecht voor het nl voetbal. je zou toch meer verwachten van clubs als cambuur. mvv. graafschap. NEC.

 2. Charka53

  Het is toch ook niet normaal dat een jong Ajax een periode titel behaald in een competitie waar ze alleen maar spelen om ervaring op te doen , klasse mannen 👍

  1. De seijs

   Zo goed is nu de jeugdopleiding van ajax. Wij zijn gewoon de beste. En zonder goede begeleiding van de echte top (trainers) hadden we dit nooit voorelkaar gekregen. Dus bij de opleiding zit het wel snor!👍👍👍

 3. KBouter

  Waar de hele jupiler league schreeuwt om ….stop de beloften, kan ik niet anders concluderen dat die ploegen zelf maar moeten zien om aan dit niveau te komen.

  Gefeliciteerd mannen…dit is een mooie prijs!

 4. Jimmy1971

  Zou toch wel een stuntje zijn Jong Ajax die kampioen wordt in de Jupiler leage ( al telt het officieel niet ) !!

 5. Basisspeler

  Heb jij de wedstrijd gezien? Je looft de jeugdopleiding. Welke trainer uit de jeugdopleiding vind jij nou echt spelers beter maken? Weet jij hoe duur de selectie van jong Ajax is? En hoe verhoudt dat zich met andere teams in de Jupiler League?
  Gewoon een paar vragen.

Reageren is niet mogelijk.