There are no ads, please add some


Fotoverslag Klassieker

Hierbij ons fotoverslag van de Klassieker die Ajax uiteindelijk met 1-4 wist te winnen. App-gebruikers bekijk de foto’s op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze linkKlik hier voor het tekstverslag van deze wedstrijd.

Gezellig weer op pad richting 010

Ziyech in actie

En daar is Klaas Jan met de 0-1

Heerlijk!

Onana stopt de penalty

Dolberg scoort weer doelpunten

Prima wedstrijd Matthijs

Neres maakt met de week stappen

Siem is back en scoort

En dan staat dit op je scorebord

De mazzel!


Gerelateerde posts

20 reacties

  1. paulvos

   Top weekend weer, ze schijnen daar nog steeds niet te beseffen dat Ajax altijd wint in de Kuip, op af en toe ’n gelijk spel na dan.

 1. Iceman

  Jaja Prachtig die Foto’s en die koppie’s van die kakkies hahaha schiterend Ajax is de terechte winnaar en de wissels van Keizer waren deze keer wel goed.

 2. dickst14

  Ik wordt er echt strondziek van dat die Younes opgesteld blijft worden. Ben je dan echt een slappeling klootzak en Ajax hater Keizer????????? Als je Ajax wilt trainen wordt een vent en neem beslissingen. bv dennis ga op vakantie

  1. Bakkie

   Onder Bosz speelde hij vorig seizoen ook alles, hij doet toch veel dingen goed. Maar ben het met je eens dat hij gewisseld moet worden. De trainers kijken teveel naar afgelegde meters, veroverde ballen etc. Een buitenspeler hoort gevaar te stichten en assists en goals te maken

   1. nick-afca95

    Ik denk dat er naar Youness geluisterd moet worden en hij even met vakantie moet. Als hij zelf al aamgeeft dat hij niet lekker in zijn vel zit door alles van afgelopen zomer dan heb je er toch niks aan die jongen tegen zijn zin constant hier te houden. Er is in het programma vast wel een gaatje te vinden waar 2 wedstrijden ook te doen zijn met andere spelers in de basis. Kan die jongen even uitrusten en daarna volle bak voor het kampioenschap.

 3. f-side64

  helemaal niets in Rotterdam haha mijn beste week 3 x verlies voor die 010 kringspier musketiers.

 4. JohnDoe77

  Alleen de foto waarmee dit onderwerp start is de moeite waard! Oh en wellicht de bal die Onana tegen hield en die Neres binnen wist te houden! Verder mooi resultaat!!

 5. Slingertje.

  1-4 De geest van Johan was dus toch aanwezig in die Badkuip.

  Schijten wij op Rotterdam?
  Kan je dat niet ruiken dan!!!

  1. DennisTheMenace

   Als Bosz maar met z’n poten van m afblijft… schijnt geinteresseerd te zijn.

 6. DennisTheMenace

  Vond die Wöber (behoudens een paar schoonheidsfoutjes) weer een prima pot voetballen. Lekker laten staan die knakker.

  1. DennisTheMenace

   In ieder geval een stuk beter dan ons talent de Ligt, snap dan ook niet goed dat er in de tekst staat: “prima wedstrijd Mathijs”

  2. nick-afca95

   Vind Wöber een prima koppel met Mathijs. Helaas speelde Mathijs gister niet al te best. Verloor een hoop duels, verwerkte de slechte pass van Onana bizar slecht en veroorzaakte een penalty. Penal vond ik trouwens niet volledig de schuld van de Ligt. Haps mag daar nooit komen en speelde kinderlijk eenvoudig Neres en Veltman voorbij. Vervolgens zoekt Haps nadrukkelijk voor een been en vind die. Slim van Haps, lullig voor de Ligt.

Reageren is niet mogelijk.