There are no ads, please add some


De Ligt: ‘We staan als spelers volledig achter de trainer’

Volgens Matthijs de Ligt is er in de spelersgroep geen onrust vanwege de tegenvallende prestaties van het eerste elftal. “Je voelt wat druk, maar wij als spelers staan nog steeds volledig achter de trainer. Hij staat ook nog steeds achter zijn visie. Of die duidelijk is? Ja, die is wel duidelijk. Het verschilt niet heel veel met die van vorig jaar. Er zijn wat veranderingen. We zijn er nu mee bezig”, aldus De Ligt in gesprek met Fox Sports.

Een van de doelpuntenmakers was Lasse Schöne, die eindelijk weer eens vanuit de basis begon. De Deense middenvelder is blij met het vertrouwen dat hij kreeg van trainer Marcel Keizer en zegt in een reactie te hopen dat de overwinning op de Friezen het begin is van betere tijden in Amsterdam.

Gerelateerde posts

34 reacties

 1. Widi

  Jammer dat die visie voor de supporters niet duidelijk is. En ook jammer dat de supporters niet zien dat die visie voor de spelers wel duidelijk is.

  1. Widi

   En waarom moet er iets veranderd aan hoe er vorig jaar werd gespeeld? Waarom zou iemand dat willen?

   1. Guacamole

    Geen Sanchez en klaassen. Dus moest wel iets veranderen. Of zie je dit niet voor je?

    1. Marc Overdwars

     Helemaal waar: rots in je verdediging weg en je aanvoerder, da’s niet niks.

    2. ajacied078

     Appie had klaassen moeten vervangen. die pijn zit nog steeds in die spelersgroep.

   2. Charka53

    Dat wil Keizer , dat is een soort van handtekening ,laten zien zo heb ik Ajax laten voetballen. Jammer dat het nog niet lukt 🙂

  1. M800M

   Precies! Zijn lichaamstaal sprak boekdelen: hij stond glashard te liegen en had gelukt dat de intevieuwer niet scherp doorvroeg. Maar is hem niet kwalijk te nemen hij kan moeilijk zeggen dat hij Keizer maar een dwaas vind.

 2. -buitenkantje rechts-

  Jochie van 18 spreekt nu voor de hele groep? Wat er ontbreekt is een echte leider in het team.. Veltman is slechts leider op papier.. Las ook al dat Keizer Klaassen erg miste in zijn team..
  Zou voor de buitenwacht prettig zijn als de visie ook eens uitgesproken werd. Het enige wat ik tot nu toe gelezen heb is dat Keizer niet geloofd in voorzetten van de zijkant. Als dat zijn visie is begrijp ik wel dat hij Younes laat staan..
  Is je trouwens opgevallen dat hij een verslaggever nooit aankijkt. Kijkt continu van links naar rechts bij de persoon langs. Zoekend naar zinnen en argumenten schudt hij zijn hoofd van links naar rechts..
  De dugout is een bron van ergernis geworden.. Toch zie je dat na een geflatteerde overwinning de brandjes alweer geblust worden.. Ook in de media lees je dat Ajax nu weer de weg omhoog gevonden heeft. Vrees dat Keizer niet wordt weggestuurd..

  1. Indojood

   Hij werd toch door Hélène geinterviewd? Als je dan nog steeds alle kanten opkijkt dan ben je niet helemaal lekker.

   1. Charka53

    Alleen als eerlijk bent en niet steeds maar wat moet verzinnen kan je iemand recht in de ogen kijken ,dus trek daar maar je conclusie uit.

  2. Widi

   Dat geschud met zijn hoofd heb ik vanmiddag al beschreven. Hij mist de persoonlijkheid om een verslaggever aan te kijken. Vanmiddag was het nota bene Helène Hendriks. Nou dan zou ik wel weten waar ik zou kijken. Ik vind dat de leiding van Ajax moet bepalen wie wel en niet met de pers praten in deze situatie. Het is iedere keer de Ligt. Hij komt goed uit zijn woorden, maar het is aan Huntelaar, Schöne en onze aanvoerder. Laatstgenoemde is echter niet erg bedreven in het geven van intervieuws.

   1. -buitenkantje rechts-

    😂😂 Je zou bij Hélène heel andere hoofdbewegingen verwachten..

   2. Litmanen

    Ik snap niet dat Helene zo populair is. Ze is goed in haar werk, maar knap, nee, ik zie liever Dionne Stax.
    En verder, Keizer is de Koning van de clichés.
    Grappig he?

    1. Widi

     Ik vind Dionne Stax niets. Maar smaken verschillen. Maar voetballers worden niet geintervieuwd door Dionne Stax. Je moet Helėne dus niet met Dionne vergelijken. Maar met Evert ten Napel. Die dekselse Evert ten Napel.

  1. -buitenkantje rechts-

   Je ziet hem ook duidelijk aanwijzingen geven en gaf Younes ook even flink op z’n donder👍
   Tis trwns ‘buitenkantje rechts’ als bewonderaar van de voetballer Cruijff die met zijn buitenkantje rechts mij liet zien hoe mooi voetbal kan zijn..

 3. Slingertje.

  Ik had ook niets anders verwacht want als spelersgroep hebben ze Keizer al een paar keer flink laten vallen met hun waardeloze instelling in sommige wedstrijden.

 4. Brokamp

  Natuurlijk staat iedereen achter de trainer, zou mooi zijn als dat niet zo was. Laten ze nu allemaal de mouwen maar eens opstropen en er eens echt voor gaan. Echt het veld in en laten zien dat wij de beste zijn, druk zetten,druk zetten en nog eens druk zetten. Elke keer opnieuw. Dat was de grote truck van Peter Bosz. Lijkt me niet zo moeilijk toch. Maar danmoet Youness eruit want die loopt geen meter teveel. Kluivertje/Cerny op links de rest mooi laten . Kwaliteit genoeg.

  1. Widi

   Zo logisch is dat niet Brokamp. Vraag dat maar aan Ancelotti. En die moeten wij dus ook niet hebben.

 5. AFCA my World

  Prima dat de spelers achter hem staan,wij absoluut niet ,wat een schertsfiguur een marionet,geen eigen mening ! ⚽️

Reageren is niet mogelijk.