There are no ads, please add some


Kale en Kokkie: ‘Een vrije dag? GVD de zweep erover!’

‘Als Keizer nou gewoon even naar ons luistert, komt het helemaal goed!’: zeiden Kale en Kokkie vorige keer. Klaarblijkelijk deed hij dat niet en het verlies tegen Vitesse was beschamend.

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link


Gerelateerde posts

31 reacties

 1. AFCA my World

  Opruiming houden in het bestuur, TH en de spelersgroep, stel onze aankopen eens op ! Weg met veltman,dijks en younes ! Dat zijn de zwakste schakels,hoe kun je dan sterk zijn,je bent zo sterk als de zwakste schakel en daar breken we steeds op af ! Zet ze maar eens uit de selectie slechter zul je er niet van worden ! Aanpakken het hele zooitje ! ⚽️

 2. Widi

  Zit al de hele wedstrijd van Jong Ajax te kijken. Orejuela en Wöber vallen niet mee. Sinkgraven ook niet super. Gewisseld. Maar Dijks is zo slecht dat Sinkgraven er wel bij zal komen. Zeefuik speelt in het centrum en is met afstand de beste verdediger. Die zou ik tegen Heerenveen laten spelen op rechtsback. Veltman zal in het centrum terecht komen. Op het middenveld en in de aanval klopt ook niemand op de deur van het eerste. Eiting speelt niet heel goed. Johnson vrij slecht. Dit maakt de eerste selectie ook niet scherper. Vorig jaar was dat wel zo.

  1. Ajax/Barcelona: those were the days

   Was dus ff op,eving van Johnson. Werd alweer her eerste ingeschreeuwd.

     1. Widi

      Helaas ben jij dan in de VS. Maar ik geef op 21 oktober weer een cursus: belerend voor beginners…..

     2. Indojood

      Nee, een dergelijke cursus laat ik aan me voorbij gaan. Misschien kunnen jij en Eug een cursusje Amsterdams discussiëren doen bij Moosie.

     3. Indojood

      Daar zie ik hier niets van. Maakt niet uit Widi. We zijn niet allemaal van dezelfde komaf. Min of meer noodgedwongen ben ik zo’n beetje op straat opgegroeid. Dat wens ik niemand toe want dat is niet leuk maar het heeft mij nou eenmaal zo gevormd.

     4. Widi

      Je denkt toch niet echt dat ik een ribfluwelen broek draag? Dat schreef 1958. Je ziet hier alleen een nick en wat tekst. En de laatste maanden denk ik vaak even na voor ik iets typ.

     5. Ajax1958

      Hmmmm, dus dat overhemd met zijden sjaaltje en pijp klopt wel😂😂😂. Voor de rest zou ik nog langer nadenken voordat je iets typt.

 3. Widi

  Of voor je op enter drukt😉 Pijp klopt absoluut niet. Overhemd altijd. Sjaaltje heel soms. Roken vind ik smerig. En wat draag jij? Zo’n pottentuinbroek?

Reageren is niet mogelijk.