There are no ads, please add some


Gametalk Ajax – Vitesse: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Voor Ajax staat zondagmiddag de thuiswedstrijd tegen Vitesse op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. Ajax – Vitesse begint zondag om 14:30 uur.Gerelateerde posts

77 reacties

  1. Yindi

   Hoop doet leven Widi. Als er maar “bezieling” genoeg in zit dan gaat dat wel goed komen. Bezieling, elan, geestdrift of hoe je het ook noemen wilt. Die gasten kunnen nog steeds goed voetballen maar er ligt een soort van matheid over het elftal. De gezichtsuitdrukking van Neres (ook al zit dat van nature in zijn mimiek) is illustratief voor het gebrek aan “gif”. Daar is voor Keizer nog heel veel te winnen. Vraag me alleen af of hij het in zich heeft dat over te brengen. Die interviews met hem stemmen me somber, daar zit ook niks in. Straalt niets uit.
   Ik bedoel, je zegt toch achteraf als coach van Ajax niet dat hij had gehoopt dat ze ” leuk spel” zouden spelen!!
   Dan verwacht je toch dat er stoom uit z’n oren komt na zo’n vertoning als tegen Scheveningen.
   Als die instelling niet verandert dan gaat dat tegen Vitesse weer mis. Die houding van hem breng je ook over op die groep ben ik bang.

  2. Toppertje

   Nu de kakkies 2-0 verloren hebben teken ik voor iedere overwinning. Helaas heeft Ajax de laatste jaren niet zo’n best trackrecord in het profiteren van misstappen van de concurrentie.

 1. fjonkman

  Winst zou wel lekker zijn jah, ff die nare smaak van afgelopen weekend wegspoelen en gewoon 90 minuten voluit knallen!!

 2. KBouter

  Om de rust in de toko te bewaren heb je én winst nodig én beter voetbal.

  Mocht Ajax vernederd worden met kutvoetbal van Vitesse…zijn de rapen gaar vermoed ik.

 3. Gert Ajax

  Binnen de club zal het in ieder geval opgelost moeten worden of ze nou winnen of verliezen.
  Denk en hoop dat ze gaan winnen en dat het vertrouwen weer terug komt.

 4. Charka53

  Met ADO in mijn gedachten heb ik er nog niet zo’n goed gevoel over hoor een Vitesse die voor zijn supporters wat recht te zetten heeft wordt het een moeilijke middag.

     1. Yindi

      Het gaat nu wel heel erg opvallen trouwens die scheidsrechters. Was vanavond gewoon een regelrechte schande wat daar allemaal gebeurde.!!!!!

     2. Charka53

      Het scheidsrechters corps is niet beter er zijn er hoogstens drie die er niet gevoelig voor zijn en een goede party fluit.

     3. Widi

      Ik dacht er vanavond een paar keer aan dat ik gisteren of zo iemand uitlachte om complottheorieen. Want dit vond ik ook verdacht.

  1. ajacied078

   deed het voor bosz ook al wel sommige wedstrijden. hoop dat Dortmund kampioen wordt zou wel weer keer leuk zijn iets anders als bayern

  2. Emilio4Ajax

   Vraag me af Indojood waarom er bij Bosz wel spelvreugde was en is en nu hij weg is ook dat weg is…❌❌❌❤️🍻😎

    1. Yindi

     Geldt ook voor kunstenaars en hun werken Widi. Bosz was de Rembrandt die Ajax tot zijn meesterwerk had kunnen maken.

  1. Charka53

   Het is wel kakkerlakken Vak 120 en de agressie straal hier weer vanaf , toch niet gek dat er clubs zijn die Ajax supporters niet in hun stadion willen ontvangen .

 5. Indojood

  Ja, nu moeten wij het wel zelf doen (en Utrecht ook natuurlijk). Graag eens een keer vol op de aanval en die fietstassen oprollen. Ik ben er natuurlijk weer bij.

  1. Indojood

   Dat ben ik ook, Eug. Het is mijn club, daar scheld ik op want we moeten aanvallen en winnen, godverdomme. Origineel Amsterdams.

   1. EugAjax

    Kijk dat zijn de echte! Ik twijfel daar zeker niet aan. Ondanks onze meningsverschillen. Succes morgen en hopelijk kan je dan eindelijk genieten ! Want dan doe ik dat ook 😄👍. Ik wil gvd die 34e dit seizoen! Met mooi voetbal, maar dat is logisch !

     1. Widi

      Deze gesprekken lees ik een stuk liever dan hetgeen jullie eerder op elkaar loslieten. We zijn allemaal voor Ajax en we willen allemaal het beste voor Ajax.

     2. Ab: Ik mis Johan.

      Sorry, ik word er misselijk van (van gedrag en draaien Eug wel te verstaan) maar goed dat is mijn probleem en mijn mening (die ik dus blijf schrijven).

     3. Ab: Ik mis Johan.

      Oef, gelukkig de goeie nick gebruikt voor dit stukje anders had ik een reactie van Eug gehad waarschijnlijk.

     4. Prinsengracht

      Hou jij nooit op met mensen uitdagen? Wat is er zo vreselijk in jouw leven (geweest)? Waar komen die frustraties vandaan?

 6. Vak 120

  Ik zeg altijd dat je niet op de scheids moet zeiken……maar die van 010 vandaag had poep in de broek hoor!!!!

 7. EugAjax

  KNVB is gewoon bang voor die jurist. Het zal niet beslissend zijn in kampioensrace, dat is altijd kwaliteit..
  maar zeer irritant is het wel, maar desondanks toch voor eerst verliezen ze van NAC in kuip!

 8. Geroldkohlen

  kakkerlakken met 0-2 verloren van NAC, heerlijk gewoon! nu moeten we morgen gewoon winnen!

 9. fjonkman

  Als de lampies morgen nou ook onderuit gaan tegen utrecht, en Ajax wint van Vitesse, dan zouden we morgenavond alweer 3e kunnen staan, als ik het ff snel bekeken heb… achter Heerenveen en Az…

  1. Widi

   Jij vindt het wel erg belangrijk om vaak te zeggen dat je in het stadion zit en hoe je aan de kaarten komt he? Heb je dat nodig? Als je het een keer zegt, of twee keer, denkt niemand er iets van. Als je het zo vaak doet, zet je mensen aan het denken…….

 10. Iamsterdam2015

  Het is niet vaak gebeurt dat ik een rot gevoel heb over de wedstrijd maar vandaag heb ik het wel. Ik zie ze niet winnen van Vitesse en dat is gebasseerd oo de beker wedstrijd van vd week. Vitesse is gebrand om de afgang van vd week te herstellen en ajax is gewoon niet sterk genoeg. Ik denk een 1-1 of een 1-2…..helaas.
  Maar ik hoop natuurlijk dat ik het finaal mis heb.

 11. JohnDoe77

  Dit is het perfecte moment om er eindelijk eens een goede wedstrijd en een 3-0 uit te gooien! Voeren we meteen de druk op bij concurrenten!!

 12. Kingkong

  Nu toeslaan en de 3punten pakken als je hier niet van profiteerd verdien je onze steun niet .
  Ik ga dus uit van goed voetbal en winst!

 13. Ab: Ik mis Johan.

  Ik hoop uiteraard op winst en hoop vooral op een mooie pot, ik vrees echter 0-2 en dat Dijks oa helemaal zoek wordt gespeeld. Gelukkig geen risico wedstrijd dus met een pot bier de wedstrijd bekijken.

  1. Widi

   Misschien speelt hij helemaal niet. Hoop ik. En gisteravond kreeg ik een erg onverwachte gedachte: er is nog een slechtere linksback dan Dijks. Hij speelt in 010 Zuid. En hij heet Nelom.

 14. -buitenkantje rechts-

  Belangrijkste nieuws tot 14.30.. Heerenveen koploper na derde uitoverwinning op rij..👍⚽️🤠

 15. Widi

  Opmerkelijk en grappig: ik zag een beeld van de bank van Dortmund. Bosz druk en gezellig met zijn Almelose assistent. En daarnaast een andere assistent die net zo keek als Spijkerman vorig seizoen. Hij leek zelfs een beetje op Spijkerman. Zouden Bosz en zijn assistent zo close zijn dat het voor elke andere assistent gewoon niet leuk is?

 16. Ab: Ik mis Johan.

  Voorbeschouwingen zeggen zelfde basis als tegen Den Haag dus met Dijks en zonder de nieuwe aankopen. Moeten zeker nog wennen aan de openbare toiletten in Amsterdam.

   1. JohnDoe77

    Daar ligt het grote probleem Widi! Verdedigend is Dijks een 6, soms een 7 maar aanvallend een 3….

 17. Slingertje.

  Keizer moet eens harder gaan optreden tegen die verwende ventjes want ze hebben veel praatjes maar presteren ho maar.
  Zet er maar eens een paar terug naar jong Ajax misschien worden ze dan wakker.
  Bij Swift pissen ze in hun broek van het lachen nu.

Reageren is niet mogelijk.