There are no ads, please add some


Dolberg: ‘Hopelijk is dit de eerste stap omhoog’

Kasper Dolberg liet na afloop van de bekerwedstrijd tegen Scheveningen (1-5 winst) voor de camera van Fox Sport weten blij te zijn dat hij een einde heeft gemaakt aan zijn doelpunten droogte. ‘Natuurlijk is het lekker om te scoren, het was al even geleden. Het is goed om weer te scoren. Was het al 600 minuten geleden? Ok, dat is teveel. Ik speel momenteel niet zo goed als ik kan. Daar werk ik hard aan. Hopelijk was dit de eerste stap omhoog. Soms is het moeilijk om aan te geven waar het aan ligt. Ik doe mijn best op de trainingen en moet zeggen dat het langzaam beter gaat.’


Gerelateerde posts

22 reacties

  1. Litmanen

   Ach, lekker voor die jongen. Vond die laatste het lekkerste. Vol op zijn wreef, alle frustraties er uit.

     1. Indojood

      Dat zeg ik in mijn eerste reactie. Zolang het spel beroerd blijft zal Dolberg ook niet beter gaan spelen. Ook KJH gaat er last van krijgen op den duur.

 1. JohnDoe77

  Prima gozer! Fijn dat hij er drie maakt, wellicht is de ban nu gebroken. Zou ook voor het team een hoop schelen!!

 2. -buitenkantje rechts-

  Los van de goals onzichtbaar.. Drie x gescoord. Ja..tegen een derde klasser zaterdagvoetbal die in de competitie 17e staat. We gaan een horrorjaar tegemoet met veel puntverlies. Zondag tegen Vitesse.. Herken niks meer van sprankelend voetbal met technisch surplus en individuele hoogstandjes dat Ajax ooit kenmerkte..

  1. Iamsterdam2015

   Precies BR, tegen amateurs die straks om 05:30 weer opstaan omdat ze ergens in nederland weer op een van de vele bouwplaatsen een huis moeten timmeren ( met alle respect). Ja dankje de koekoek dat hij er drie in knalt.

   1. Indojood

    Denk dat Scheveningen beter betaalt dan pakweg Emmen of Helmond Sport. Spelers zijn vaak in part-time dienst bij een sponsor en trainen meerdere malen per week. Niettemin moeten ze worden opgerold.

   2. JohnDoe77

    Ik zeg ook niet dat het een wereldprestatie is, maar meer dat het fijn is voor hem dat hij in een wedstrijd scoort. Bij spitsen is het vaak iets mentaals, wellicht dat hij zondag nu ook weer kan scoren als hij inval in de 70e minuut!

 3. fjonkman

  Het was inderdaad geen walkover… het spel was pover, weinig kansen, weinig schoten op doel.. toch 5 keer gescoord, dat was lekker. Mooi dat Kasper het netje weer gevonden heeft. Nu doorpakken en op het middenveld en achterin andere jongens een kans geven..

 4. Charka53

  Wat fijn voor Dolberg maar ja dit is tegen een echte tegenstander weer moeilijker die pakken hem wel harder aan dus daar moet hij ook aan werken.

 5. Dagrump

  Waren 2 lekker goals van Dolberg ondanks dat het tegen Scheveningen was!! Hopelijk geeft dit Dolberg meer zelf vertouwen en gaat ie vanaf nu beter spelen. Maar dat Dolberg weining scoort hebben we te danken aan onze buitenspelers!! Die voorzet wat Dolberg gaf op Siem waar die goal uitviel zo een voorzet krijgt Dolberg zelden…… !!

  1. KBouter

   Kijk eens hoe vaak Dolberg ..valt, uitglijdt, bal van zijn schoen, bakte ver vooruit, niet balvast enz.

   Dit heeft alles te maken met vorm..vorm die je weer krijgt door te spelen en veel te scoren voor je zelfvertrouwen. Dolberg is al 1.5 seizoen heel..heel erg uit vorm. Met Dolberg momenteel in de spits, speelt Ajax met 10 man. Maar het kwartje kan zó ineens de andere kant opvallen.

Reageren is niet mogelijk.