Huntelaar terug in voorselectie Oranje, ook Van de Beek, De Ligt en Veltman geselecteerd

Bondscoach Dick Advocaat heeft dinsdag zijn voorlopige selectie voor de beslissende WK-kwalificatieduels tegen Wit-Rusland en Zweden bekendgemaakt. Klaas-Jan Huntelaar keert na lange afwezigheid terug in de voorselectie. Ook Donny van de Beek, Matthijs de Ligt en Joel Veltman zijn weer opgenomen in de voorselectie.

De voorselectie:
Doel: Jasper Cillessen (Barcelona), Maarten Stekelenburg (Everton), Jeroen Zoet (PSV)

Verdediging: Nathan Aké (AFC Bournemouth), Daley Blind (Manchester United), Timothy Fosu-Mensah (Crystal Palace), Wesley Hoedt (Southampton), Daryl Janmaat (Watford), Matthijs de Ligt (Ajax), Bruno Martins Indi (Stoke City), Karim Rekik (Hertha BSC), Kenny Tete (Olympique Lyon), Joël Veltman (Ajax), Stefan de Vrij (Lazio Roma)

Middenveld: Donny van de Beek (Ajax), Marco van Ginkel (PSV), Davy Klaassen (Everton), Davy Pröpper (Brighton & Hove Albion), Wesley Sneijder (OGC Nice), Kevin Strootman (AS Roma), Jens Toornstra (Feyenoord), Tonny Vilhena (Feyenoord), Georginio Wijnaldum (Liverpool)

Aanval: Ryan Babel (Besiktas), Steven Berghuis (Feyenoord), Memphis Depay (Olympique Lyon), Bas Dost (Sporting Lissabon), Eljero Elia (Istanbul Basaksehir), Klaas Jan Huntelaar (Ajax), Vincent Janssen (Fenerbahçe), Jeremain Lens (Besiktas), Jürgen Locadia (PSV), Robin van Persie (Fenerbahçe), Quincy Promes (Spartak Moskou), Arjen Robben (Bayern München)

Related posts

17 Comments

 1. Indojood

  Gefeliciteerd KJH. Oranje stelt niet veel voor momenteel maar je land vertegenwoordigen is altijd een eer.

  1. Litmanen

   In dit geval zou ik bedanken. Staat nu al vast dat ze geen van allen gaan spelen. Zonde van de tijd.

   1. De Nees

    Ja idd, de betere keuzes worden of niet geselecteerd of zitten op de bank, terwijl de prutsers maar krediet blijven houden. Het is al niet veel soeps met deze lichting maar onze coaches doen daar nog ‘s een schep bovenop. Na Frankrijk weet je ook dat hard aan doelsaldo gewerkt moet worden, 9 punten halen in het resterende is niet genoeg, maar de heren waren al blij met 3 punten tegen die Bulgaren! Snap niks meer van die gasten.

 2. Vak 120

  Puur je eigen verdiensten klaas-jan! Hoop dat jij ook ajax het vertrouwen terug kan geven! Gefeliciteerd en zet dit door!

 3. AFCA my World

  Eindelijk zien ze in dat hij toch ook wel in oranje hoort,behalve als afgelopen zondag, zoveel kansen missen ! ⚽️

 4. De seijs

  Leuk voor Klaas-jan, maar zie hem toch liever niet bij het Nederlands elftal. Hij kan beter gewoon fit in Amsterdam blijven.

 5. DanielenRico

  Ik had altijd KJH liever gehad in Oranje dan RVP. RVP had altijd wat slechte wedstrijden gespeeld, maar toen Huntelaar er bijvoorbeeld in kwam speelde Oranje altijd wat vrijer

 6. Charka53

  Dat lijkt me normaal maar of het nut heeft ik weet het niet ze spelen daar alleen voor eigen roem .

 7. Nultwintig

  Zoverl mooie namen, de werkelijke opstelling zal wel weer Kwalitatief Uitermate Teleurstellend zijn.

 8. Brokamp

  Gefeliciteerd Klaas Jan, hij heeft het verdiend. Niet alleen met zijn klasse maar ook door een tomeloze inzet, wat een karakter. Kan Dolberg nog een voorbeeldaan nemen. Kasper wou graag veel van Klaas Jan leren, laat hem dan beginnen om zich helemaal kapot te werken dan komt de rest vanzelf.

 9. KBouter

  Dicky zal wel voor zekerheid kiezen en een verkapte 4-2-3-1 systeem uit de hoed toveren met een snelle aanvaller ( robben) op de counter.

Comments are closed.