There are no ads, please add some


Kale en Kokkie genieten van mentor Klaas-Jan Huntelaar: ‘Topspits!’ (Incl video)

Na de 3-0 overwinning op Zwolle zijn Kale & Kokkie erg blij met Klaas-Jan Huntelaar. Wat er wel opviel was dat er veel lege stoeltjes waren in de Arena. Ook duiken wij even het verleden in want de voorzetles komt wederom van pas.

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link

Gerelateerde posts

30 reacties

 1. Ajax1958

  Hoever moeten we in de tijd terug, om na te gaan welke spits van ons een fatsoenlijke voorzet van de zijkant kreeg. Ik zal een handje helpen, Dolberg, Milic en Siggi niet iig.

  1. Charka53

   En dat is helemaal waar , nu komt er als Justin mee doe wel.eens een bal van rechts maar van links komt er wel eens een bal van Dijks die vaker niet dan wel is en van die Duitse trol kom helemaal geen voorzet.

 2. -buitenkantje rechts-

  Heb al s gezegd toen er sprake van was dat Huntelaar zou komen dat hij niet komt voor een plek als 2e spits.. Hij is een echte winnaar en gaat er volledig voor. Wat er nu gebeurt is dat de rollen zijn omgedraaid… Net zoals hij van tevoren al bedacht heeft.

 3. Indojood

  Toch is het geen goed teken dat hij meteen uitblinkt. Kon in Duitsland niet meer meekomen. Zover zijn we inmiddels weggezakt in NL.

  1. Ajax1958

   Yep Indojood, ik heb ook al vaker gezegd dat onze MM comp steeds slechter wordt en dat we gebaat zijn bij topwedstrijden waarin (onze) spelers moeten leren. Nu we uit de CL en EL liggen zijn er al bijna geen leer momenten meer, het gros heeft dat niet door hier, nee die leven van week naar week, zonder toekomst visie. Enkele oplossingen: Plan Cruijff volgen, gevolg bezem door onze tent, van de beurs, max 3 buitelanders opstellen, comp met Belgie, want met alle respect die potjes tegen Excelsior , Go Ahead enz, daar wordt je niet sterker van. Je wordt beter en sterker van iedere week tegenstand, dus laten we dat nastreven, met zoveel mogelijk eigen spelers.

   1. De seijs

    Ja heel mooi 58 en toen kwam er een hele grote olifant en blies jou verhaaltje uit. Dat gaat hem dus nooit worden. Maar dromen mag. Maar zijn wel bedrog.

     1. Ab: Ik mis Johan.

      Je hebt gelijk, een DG is niet tegen te houden ( heerlijk dat je op je nieuwe nick blijft reageren).

     2. De seijs

      Als jij dat heerlijk vindt…….😂😂😂😂ja een kinderhand is gauw gevuld. Alhoewel kinderhand? 61 jaar 😂😂😂😂

     3. Ab: Ik mis Johan.

      Kom ze keuren zou ik zeggen. Oh nee, in Scheveningen mogen geen DG komen. Sorry. Nou, speelkwartiertje weer voorbij, DorpsGek van Assendelft lekker slapie doen.

     4. Bakkie

      De seijs en Ab:
      Wat zijn jullie toch treurige figuren, ga lekker een ander forum zoeken waar jullie je kinderachtige gedoe kwijt kunnen

     5. Ab: Ik mis Johan.

      Ach Bakkie, ook een DG heeft recht op wat aandacht. Zet me graag in voor de zwakkeren onder ons in de samenleving. Het is dus voor een goed doel. Gewoon niks van aantrekken.

   2. Widi

    Over dat samen met Belgie hoor je niemand meer. Zou wel een idee zijn om veel meer weerstand te hebben. De onderste 8 inruilen voor de 8 beste ploegen van Belgie, dan moet je bijna iedere week echt knokken voor de punten.

    1. ajacied078

     Dan moet je knokken België heeft bredere top dan wij. Anderlecht Brugge Gent genk luik zijn vervelende ploegjes en win je echt niet zomaar van.

  2. DennisTheMenace

   Speelt ook in een heel ander systeem nu. Di Maria raakte geen knikker bij Manu en speelt nu de sterren van de hemel bij PSG.

 4. AFCA my World

  Ik was alleen blij met de uitslag,het spel was erg slordig,ze hadden met 6 of 7-0 kunnen winnen ! ⚽️

 5. Dagrump

  Soms denk ik en zie ik / lijkt het of Dolberg er geen plezier aan beleeft ofzoiets. Of zie ik dat verkeerd??

  1. Indojood

   Ligt aan de omstandigheden. Vorig seizoen werd hij geroemd omdat ie zo stoïcijns was, nu is er kritiek. Snap het overigens wel dat men zo denkt nu.

Reageren is niet mogelijk.