There are no ads, please add some


Van ’t Schip: ‘We komen naar Ajax om te voetballen’

John van ’t Schip is als trainer van PEC Zwolle uitstekend begonnen aan de competitie en staat met zijn ploeg na drie wedstrijden op een verdienstelijke derde plaats. Zaterdagavond keert Van ’t Schip voor even terug in het Johan Cruijff Stadion om het op te nemen tegen Ajax.

‘We weten inmiddels wat we kunnen en daar moeten we ook in blijven geloven.  Het is belangrijk dat we goed beginnen en dat we de kans krijgen om ons eigen spelletje te spelen. Natuurlijk spelen we wel tegen Ajax en kan het ook een wedstrijd worden waarin we goed moeten verdedigen. Maar uiteindelijk komen wij naar Amsterdam om te voetballen’. Ajax – PEC Zwolle begint zaterdagavond om 20;45 uur.

Bron: PEC Zwolle


Gerelateerde posts

23 reacties

 1. fjonkman

  Het lijkt erop dat Schippie de boel al aardig op de rit heeft in Zwolle. Derde plek is netjes, maar het seizoen is pas net begonnen. Mij benieuwen wat het word morgenavond.. hopelijk winst voor Ajax!

 2. JohnDoe77

  Veel ploegen waarvan je denkt dat ze echt gaan voetballen, zetten dan toch de bus neer en laten Ajax werken. We gaan het zien, maar ik verwacht geen grote problemen thuis tegen Pec… wel bizar dat onze aanwinsten zelfs voor deze tegenstander thuis nog niet in aanmerking komen voor een basisplaats. Dijks wel? 😳 Hopelijk blijft dat grote tv scherm hangen deze wedstrijd met die voorzetten van hem! 🙈

  1. Bakkie

   Inderdaad bizar, JohnDoe. Je zou zeggen dat elke aankoop een directe versterking zou moeten zijn. Ze zijn wel heel voorzichtig met “wennen” en de speelstijl eigen maken

    1. Guacamole

     Iedereen moet zich bewijzen tijdens trainingen etc. Met 2 weken Ajax in de benen versien je nog geen basisplaats.

 3. Jimmy1971

  Had graag van ’t Schip naast Keizer gezien ipv Winter , maar hij had al vrij vroeg bij Zwolle getekend ..

 4. Jimmy1971

  Had graag van ’t Schip naast Keizer gezien ipv Spijkerman of Winter , maar hij had al vrij vroeg bij Zwolle getekend ..

  1. EugAjax

   Eens Jimmy Schip is in mijn optiek gooede trainer en zeker Jax filosofie. Ik ben benieuwd vanavond wat voor een wedstrijd we gaan zien en zal ook zeker met belangstelling naar PEC kijken.

Reageren is niet mogelijk.