There are no ads, please add some


Nog geen locatie bekend voor bekerduel Scheveningen – Ajax

Het is nog steeds onzeker waar de bekerwedstrijd tussen Scheveningen en Ajax zal worden gespeeld. Het complex van Scheveningen voldoet niet aan de eisen van de KNVB waardoor er uiterlijk 20 september een beslissing zal vallen waar de wedstrijd zal plaatsvinden. Vooralsnog staat de wedstrijd gepland voor woensdag 20 september (18:30 uur).

Scheveningen speelt het liefst op het eigen sportpark Houtrust maar kan de veiligheid niet waarborgen en beschikt het niet over de juiste kwaliteit kunstlicht voor een live-uitzending van Fox Sports. Ajax maakte deze situatie eerder mee in 2014 toen het bij de loting voor de KNVB beker werd gekoppeld aan JOS Watergraafsmeer. Deze wedstrijd werd uiteindelijk in het Olympisch Stadion gespeeld. Omdat een bezoek van Ajax aan Den Haag altijd gevoelig ligt, zal een veld buiten Den Haag gevonden moeten worden en daar moeten dan vooral Ajax en zijn supporters welkom zijn.

Bron: AD

 


Gerelateerde posts

33 reacties

 1. ajaxpers

  Geen risico met die hufterige hagenezen, duindorpers en scheveningers. Volgens het AD onderzoek de meest hufterige stad en de haat jegens Ajax is erg groot.

  1. Ab: Nieuwe bezems vegen ook met de bekende visie schoon.

   Valt best mee hoor. Duindorpers zijn best aardig, woon er practisch tegenover.

   1. Ab: Nieuwe bezems vegen ook met de bekende visie schoon.

    Jeetje Ajaxpers, als ik me zo uit krijg ik nog geen halve like 😀

 2. AFCA my World

  Ik hou het toch op het olympisch stadion, alle scheveningers mogen voor weennig naar binne ! ⚽️

 3. fjonkman

  God oh God het gezeik is alweer begonnen. Laten ze de wedstrijd lekker op de toekomst spelen. Fans van Scheveningen gratis naar binnen laten en ze met alle eer ontvangen, om aan te tonen dat Ajax ook op deze manier groots kan zijn…

  1. De seijs

   Alleen die eene dike kale 60e niet binnen laten. Dat is de grootste opruier uit scheveningen 😂 schijnt ook voor fc Amsterdam te zijn?😂😂😂

 4. Brokamp

  Laat die wedstrijd in de JC Arena spelen. Samen de recette delen, dan hebben die gasten toch financieel een topseizoen.

   1. Ab: Nieuwe bezems vegen ook met de bekende visie schoon.

    Als het in het veld saai is is er langs de lijn nog wat te beleven.

 5. EugAjax

  Blijft in Nederland toch ongelofelijk dit soort dingen. Een eenvoudig wedstrijdje en wij kunnen het niet organiseren……….maar goed op naar ADO stadion dan maar

   1. Ab: Nieuwe bezems vegen ook met de bekende visie schoon.

    KNVB laat eerst teams toe tot het toernooi en gaat daarna zeiken. Ongelooflijk.

 6. JohnDoe77

  Mijn tuin is redelijk bemeten. Als ik de potten even opzij schuif en er twee doeltjes neerzet, moet het lukken! Heeft iemand nog een pot witte verf?

 7. Slingertje.

  Gewoon in die toko van ADO Den Haag spelen die pot want buiten Scheveningen wil niemand die wedstrijd hebben.

 8. a.p.

  ik ben het Roy eens Voor Scheveningen is het dan een levenservaring om in de Arena te mogen spelen en dan daar ook een keer te mogen verliezen .Mooier kunnen we het niet maken.

Reageren is niet mogelijk.